Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

επιστημονική προσευχή

Στης μεταφυσικές μελέτες, μαθαίνουμε για τη δύναμη της θετικής, ή επιστημονικής προσευχής. Αυτό το είδος της προσευχής διαφέρει από την παραδοσιακή προσευχή, γιατι δεν είναι παράκληση ή αναφορά στο Θεό για εύνοια. Αντίθετα,η επιστημονική προσευχή είναι ένας τρόπος να ευθυγραμμιστούμε με το Θεό, προκειμένου να γνωρίζει, και να καταλάβει αυτό που θέλουμε πραγματικά Την ονομάζουμε επιστημονική προσευχή γιατι είναι αποδείξιμη. Τη λεμε επίσης και καταφατική προσευχή γιατί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ αντί επικεντρώνετε σε αυταπάτες γιαυτα που μόνο τα μάτια μας μπορούν να δουν. Για παράδειγμα, σε μια παραδοσιακή προσευχή για την θεραπεία μιας ασθένειας προσευχόμαστε ζητώντας από το Θεό «θεράπευσε με σε παρακαλώ." Συχνά, ζητιανεύουμε και διαπραγματευόμαστε . "Παρακαλώ θεράπευσε με και ποτέ δεν θα αμαρτήσω πάλι." Αυτό βάζει αυτον που προσευχετε σε θέση αδυναμίας, θύματος και συνολικής αδυναμίας.

Η καταφατική προσευχή λέει: «Εγώ εχω ήδη θεραπευτεί στο πραγματικό επίπεδο της ύπαρξής μου και η θεραπεία εκδηλώνεται τώρα στο φυσικό κόσμο μου." Είναι επιστημονική επειδή λειτουργεί με τους απλους καθολικούς νόμους της έλξης, την πρόθεση να δουμε πέρα ​​από την ψευδαίσθηση περα απο την επιφάνεια για να την αμετάβλητη αλήθεια οτι είμαστε - τέλεια πνευματικά όντα. Κάνετε αυτό βαθιά και με μεγαλη ειλικρίνεια και αυτό θα εμφανιστεί στη φυσική ζωή σας ως ένα θετικό αποτέλεσμα - οι επιπτώσεις μιας θετικής αιτίας.

Εάν αναρωτιέστε παντα γιατί πολλές από τις προσευχές σας, δεν έγιναν πραγματικότητα, ίσως να προσεύχεστε λάθος. Όταν ικετεύετε το Θεό για να σας θεραπευσει κανετε αυτο Αν κανετε το αλλο πραγμα παιζετε το θυμα και οχι τον συνδημιουργο της ζωης σας Στη μεταφυσική, μαθαίνουμε ότι είμαστε συν-δημιουργοί με το Θεό, και ότι με την ευθυγράμμιση του εαυτού μας με της συμπαντικές πνευματικές αρχές, είμαστε σε θέση να αλλάξουμε τη ζωή μας με τις προθέσεις, τις σκέψεις μας και τις επιβεβαιώσεις.

Η επιστημονική, ή καταφατική, προσευχή διαφέρει ελαφρώς από μία μεταφυσική παράδοση Στη θρησκευτική επιστήμη υπάρχουν πέντε βήματα, αυτά τα βήματα είναι λίγο διαφορετικά, στην πνευματική επιστήμη υπάρχουν μόνο τέσσερα βήματα, αλλά βασικά μια καταφατική προσευχή αποτελείται από τα ακόλουθα:

Βήμα πρώτο: Αναγνώριση - Εδώ έχουμε ήσυχο διαλογισμό και αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει μια πραγματική δύναμη στο Σύμπαν, ο Θεός. Αφήνουμε την αναγνώριση να γεμίσει τη συνείδησή μας το φως και αγάπη. Τη στιγμή που εμείς θεωρούμε ότι αυτή η παρουσία ειναι εντός και γύρω μας, προχωράμε στο βήμα δύο.

Βήμα δεύτερο: Ενοποίηση - Εδώ μπορούμε να νιώσουμε την ένωση μας με τον Θεό, η μια δύναμη στο Σύμπαν. Έχουμε αποσπάστει από τις πιέσεις της καθημερινής ζωής και συνδεθήκαμε με τη μεγαλύτερη δύναμη, αφήνοντάς τη να συμπληρώσει τη συνείδηση ​​μας. Παραδεχόμαστε την αλήθεια ότι είμαστε ένα με τον Θεό, ότι είμαστε ένα με το Θείο Δημιουργό μας, το βαζουμε καλα στο μυαλό μας ώστε να μπορούμε να προσευχηθούμε από το μέρος των ισχυρών, συν-δημιουργική ενέργεια.


   

Βήμα τρίτο: Υλοποίηση - Εδώ έχουμε έρθει στην πραγματοποίηση ότι επειδή είμαστε ένα μέρος του Θεού, και με ολα οσα Θεός είναι, ευημερούμε γιατι αυτο που προσευχόμαστε εγινε . Αν ο Θεός μπορει να τακανει ολα και είμεις δημιουργηθήκαμε κατ 'εικόνα Θεού, εμεις μπορουμε να τα κανουμε ολα

Βήμα τέταρτο: Ευχαριστιες - Εδώ δινουμε ευχαριστίες για τις προσευχές μας σαν να έχουν ήδη απαντηθεί, . Όπως είπε ο Ιησούς, ο Πατέρας μας ξέρει ήδη για τι έχουμε ανάγκη, ακόμη και πριν το ζητήσουμε. Όταν είμαστε ευγνώμονες γι 'αυτό, εμείς οι ίδιοι ευθυγραμμιζομαστε με αυτή την αλήθεια.

Βήμα πέμπτο: απελευθερωση - Εδώ, απλά ας το ξεχασουμε ας το αφήσουμε το Θεό. Εμείς απελευθέρωσαμε τα λόγια μας στο Σύμπαν, γνωρίζοντας ότι δεν θα έρθει πίσω σε μας κενό.Αυτο που ερχετε θα κανει κυκλους θα επικεντρωθει σε αυτο που εστιαζουμε και σε αυτα που λεμε και θα δημιουργησει την πραγματικοτητα μας . Αλλά πρώτα πρέπει να το απελευθερωσουμε

Μερικές μεταφυσικές παραδόσεις συνδυάζουν τα βήματα ένα και δύο, ή τα βήματα δύο και τρία, αλλά βασικά όλα είναι τα ίδιο, τονίζοντας ότι ο Θεός μας δινει ό, τι χρειαζόμαστεκαι οτι επιθυμούμε , και το μονο που χρειαζετε να κανουμ είναι να το ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ αυτό στη συνείδησή μας για να το δούμε να εκδηλωνετε στο φυσικό μας κόσμο.

Η επιστημονική προσευχή, καταφατική προσευχή, η ο ελεγχος του νου - οπως και αν επιλέξετε να το αποκαλειτε , είναι απλά η διαδικασία που χρησιμοποιείται για να αλλάξουμε τη συνείδησή μας να αναγνωρίσουμε ότι αυτό που υπάρχει για τον ελεγχο είναι δικο μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε τον εαυτό μας σε αυτό. Δεν χρειάζεται να ζητιανεύετε ή να επικαλείστε Η επιστημη του νόμου της αιτίας και του αποτελέσματος σας το υπόσχεται . Ή, όπως ο Ιησούς είχε πει κάποτε, θα γίνει σε σας όπως εσείς πιστεύετε!


http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com/t14-topic

3 σχόλια:

  1. εσεις δηλαδη εχετε οτι θελετε π.χ συντροφο λεφτα κια οτι αλλο θελετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι εχω τα περισσότερα απο αυτα που θέλω ....σύντροφο εχω αυτον ακριβως που θελω ........χρήματα δεν ειμαι πλούσια αλλα καταφέρνω να καλύψω τις ανάγκες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή