Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Αυτή είναι μια θέση σχετικά με το γιατι μπορείτε να αλλάξετε τον τροπο που σας βλεπει καποιος αλλος

πολλοι απο εσας θα έχετε διαβασει ήδη καποια πραγματα για το νομο της ελξης και τις σχεσεις εδω θελω να μοιραστω μαζι σας καποια επιπλεον πραγματα που βρηκα ψαχνοντας 



Ένα από τα πράγματα που ξερω καλα ειναι ο πρωτος κανονας του νομου ΖΗΤΗΣΕ - και ρωτησα τον εαυτο μου - όταν χρησημοποιω το νομο για μια σχεση «πώς είναι δυνατόν να κάνω κάποιον άλλο να αισθάνεται με έναν ορισμένο τρόπο;». Ζητάμε από το συμπαν να προσελκυσουμε μια ρομαντική σχέση, φιλία ή καλύτερη αρμονία με την οικογένειά μας ή το χώρο εργασίας. μια θεμελιώδης αρχη του νομου της ελξης ειναι οτι « μπορώ να δημιουργήσω την πραγματικότητα ΜΟΥ", έτσι δεν είναι; Επίσης λεει ότι είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τον εαυτό μας - κανεις δεν ειναι υπεύθυνος για τη δικη μας ευτυχία . Και κανεις αλλος δεν μπορει να δημιουργήσει αυτο που θελουμε . 

Πολλοί άνθρωποι, και εγω μαζι με αυτους , αναρωτιούνται - αν ετσι ειναι τα πραγματα , πώς μπορουν να επηρεάσουν κάποιον για να τους δει διαφορετικά, πώς μπορώ να πάρω έναν πρώην πισω ο οποιος ειναι ανένδοτος και ότι « τελείωσε οριστικά » δεν υπαρχει περιπτωση να έρθει πίσω σε μένα, πώς μπορώ να τον έχω ? και πως γινετε Η μαμά μου / ο μπαμπάς μου / το αφεντικό μου να μου φέρονται πιο όμορφα; 

Από ολα αυτα που εχω βρει για το νομο της ελξης απο βιβλια απο ξενα και ελληνικα σαιτ αλλα και απο την εμπειρία μου , νομιζω οτι έχω τώρα μια απάντηση που είναι πολύ κοντά στην αλήθεια. : Ο καθένας έχει κάθε πιθανότητα να πετύχει αυτο που θελει Διαβάστε το και πάλι.. Κάθε άτομο εχει ένα πλήθος δυνατοτήτων, μόνο ένα μικρό ποσοστό των οποίων εκφράζονται σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. μιλάω για τις δυνατότητες της δόνησης. Θυμηθείτε, είμαστε ουσιαστικά όντα δόνησης - έτσι μπορούμε να δονούμαστε σε πολλές, πολλές διαφορετικές συχνότητες. Μπορώ να δονούμε στη συχνότητα της αγάπης, , χρησιμοποιώντας το νομο της ελξης . Μπορώ να δονούμε στη συχνότητα της ελπίδας, μπορω να δονουμε στη συχνοτητα της πίστης. Μπορώ να δονούμε στην απογοήτευση. Μπορώ να δονούμε στον πλούτο ... φτώχεια ... μίσος ... κατάθλιψη ... κενό ... ενθουσιασμό ... δημιουργικότητα - και ούτω καθεξής. Εμείς - ο καθένας από εμάς - είναι γεμάτος από μια ολόκληρη σειρά από συχνότητες δόνησης. Όταν αρχίζουμε να χρησημοποιουμε το νομο της ελξης επιλέγουμε τη συχνότητα μας. 

Τώρα, όταν χρησιμοποιούμε το νομο με άλλους ανθρώπους - δεν μπορουμε (όπως συνήθιζα να πιστεύω) « να τους κάνουμε » να κάνουν ή σκέφτονται ή αισθάνονται κατι . Αυτό που κάνουμε - ενεργοποιεί μια λανθάνουσα δόνηση στο εσωτερικό τους. Σκεφτείτε το αυτό τον τρόπο - κάθε άτομο περιέχει εκατομμύρια, η ακομα δισεκατομμύρια σπόρους δόνησης . Επιλέγετε αυτό που θέλετε, και το νερο αρχιζει να κυλαει στο αυλακι . Αυτός είναι ο σπόρος που μεγαλώνει. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της σκέψης με αυτόν τον τρόπο - ενεργοποιώ απλά κάτι που υπαρχει ηδη μέσα τους - πρεπει να σκεφτομαι «Ο Χ με αγαπαει » ή «Ο Χ θελει να έρθει πίσω σε μένα». 

Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό που θέλουμε είναι ήδη στο άλλο πρόσωπο, η διαδικασία της προσέλκυσης γίνεται πολύ, πολύ πιο εύκολη. Επειδή γνωρίζουμε ότι υπάρχει ήδη δυνατότητα, Και η γνώση μπορει να μας φτασει μέχρι την κορυφή της κλίμακας δόνησης - υψηλότερα από οτι ελπιζουμε . Μπορούμε να ελπίζουμε ότι το πρόσωπο που θελουμε μας αγαπά (για παράδειγμα). Ή μπορούμε να γνωρίζουμε ότι η αγάπη του υπαρχει ΗΔΗ, μας σέβεται , μας φέρετε καλά - αυτο ειναι αυτο που χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί η επιθυμια μας . 

Υπάρχει κάτι ακομα που ειναι σημαντικό . Ξέρετε πως « δρουν αυτή τη στιγμή; Είτε πρόκειται για τον πρώην σας που έχει κόψει κάθε επαφή, μαζι σας ή τον προϊστάμενό σας, ξερετε ακριβώς τι κάνει και τι σκέφτεται τωρα ; Αυτό το μέρος είναι σημαντικό. Ολο αυτο που υπαρχει τώρα κάποτε ήταν απλά ένας σπόρος και «αυτός ο σπορος σας εφερε εδω στην « τρέχουσα πραγματικότητα και αυτη δεν είναι πιο σημαντική και σίγουρα δεν είναι πιο ισχυρή από τους «σπόρους που φυτεύεται τωρα » γιατι αυτη ειναι η πραγματικότητα που θα ερθει αυτη που θα σας δωσει αυτο που θελετε . 

Διαβάστε το και πάλι. 

Η τρέχουσα «πραγματικότητα» δεν είναι πιο ισχυρή από την πραγματικότητα φέρνουν οι σπόροι σας . 

ΌΛΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΧΝΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ ΣΑΣ 


Λέω "ήταν", γιατί, όπως λέει το μυστικό - ένα από τα αγαπημένα μου αποσπάσματα: "! Αυτό δεν είναι ποιος είσαι - αυτό είναι αυτο που ΗΣΟΥΝ ... . Έτσι, ολο αυτο δείχνει απλά ποια δόνηση σπόρων έχουν ενεργοποιηθεί απο παλια , και θα ζητε παντα με το παρελθόν των δονήσεων σας . 

Και μόλις αλλάξετε την εστίασή σας, και μεταφέρετε τις νέες δονήσεις στην πραγματικότητά σας ... BOOM! Θα ενεργοποιήσετε ένα νέο σπόρο! . Είναι αυτός που θα επιλέξετε για να δώσετε την προσοχή σας ΤΩΡΑ. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν αυτό, έτσι ώστε να κρατήσουν δίνοντας προσοχή μονο στο παρόν και την ενεργοποιηση των νεων σπόρων, σκέψης »που είναι όλες», «ο τροπος που ζουν » ή «ο τροπος που συμπεριφέρονται». Και έτσι οι σπόροι παραμένουν . Για να παραμείνει ενεργος ενας σπόρος χρειάζεται προσοχή. Δώστε την προσοχή σας σε διαφορετικού τυπου σπόρους - και μια διαφορετική πραγματικότητα θα ανθίσει ! 

Όταν συντάσσεστε με την τέλεια σχέση σας, η δόνηση του εραστή σας θα είναι σε ευθυγράμμιση με τη σχέση σας - έτσι δεν είναι; , ο εραστής σας έχει πολλές πολλές πτυχές, και είναι στο χέρι σας να γίνει μια παλμική αντιστοιχία με την πλευρά από αυτες που εχουν σχεση μαζί σας. 

Η σκεψη μου ειναι η εξής: οσον αφορα τον εραστή σας και τη σχέση σας, πρεπει αυτόματα να ευθυγραμμιστητε με τις πτυχές της δόνησης εκεινης της πραγματικοτητας που θελετε να εχει η σχεση σας ! 

Σκεφτείτε κατι σαν αυτό: η τέλεια σχέση σας υπάρχει ήδη, απλά πρέπει να γίνει μια παλμική αντιστοιχία για αυτό. Τώρα, θα μπορούσε να υπάρχει σε ένα αλλο σύμπαν οπου δυο ανθρωποι σαν εσας ζουν την τελεια σχεση Έτσι, υπάρχει ήδη, όχι μόνο η τέλεια σχέση σας - αλλά και ολόκληρο το σύμπαν στο οποίο υπάρχει η νεα σας πραγματικότητα! 

Ένιωσα οτι αυτό θα μπορούσε να είναι υποστηρικτικο για κάποιους από τους φίλους μας εδώ που προσπαθουν να εχουν την τελεια σχεση . Έτσι, υπάρχει ήδη μια πραγματικότητα όπου είστε μαζί, και σε αυτη την πραγματικότητα συμμετέχουν και ολα τα αγαπημένα σας πρόσωπα - οι γονείς του, οι γονείς σας και ούτω καθεξής - και υποστηρίζουν τη σχεση σας . Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να κάνετε κατι γιαυτη την πραγματικότητα - Υπαρχει ηδη και εσεις ζείτε την τέλεια ζωη αυτη ακριβως που θελετε Απλά πρέπει να μπείτε στο χώρο της σχέσης και να παρακολουθήσετε ολα τα πραγματα να έρχοντε 
Αυτό πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά με βοήθησε!Πολλες φορες οταν θελω κατι λεω στον εαυτο που αυτο που θελω σε ενα αλλο συμπαν το εχω ηδη 

σκεφτείτε και αυτο 

Βασικά, ό, τι θέλετε υπάρχει ήδη. Όχι ως ενδεχόμενο, αλλά ως μια πραγματική πραγματικότητα, . Ό, τι θα μπορούσατε να ζητήσετε ποτέ να έχετε ήδη έχει δημιουργηθεί. Έτσι, όταν νομίζουμε ότι είμαστε δημιουργοί , είμαστε πραγματικά η μετατόπιση από μια πραγματικότητα που δεν έχει αυτό που θέλουμε (η σχέση, το σώμα, τα χρήματα ... κλπ) ... σε μια πραγματικοτητα που εχει αυτο που θελουμε Υπάρχουν άπειρες παράλληλες πραγματικότητες. Έτσι, όταν νομίζετε ότι η σχέση που θέλετε βρίσκετε μονο στη φαντασια σας , βλέπετε πραγματικά μια δυνατότητα που υπάρχει . Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να κάνετε τιποτα διαφορετικό - απλά να στραφείτε σε μια πραγματικότητα, όπου έχετε ολα οσα θελετε . Και ο τρόπος για να αλλάξουν τα πραγματα ειναι , να παραδεχθείτε οτι αυτο που θέλετε υπάρχει ήδη, τώρα! Αυτό θα σας βάλει στην ίδια συχνότητα δόνησης με την πραγματικότητα που θα επιλέξετε.

δοκιμάστε αυτο τον τροπο ισως επιταχύνει της εκδηλώσεις σας

http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com/t138-topic

4 σχόλια:

  1. Καλησπερα. Καλη δυναμη. Και συγχαρητήρια για το Μπλογκ. Είπες για "λανθάνουσα δόνηση στο εσωτερικό " των άλλων........μια ένσταση σε αυτό. Το να επηρεάζουμε την θέληση και την βούληση των άλλων δεν είναι Μαύρη Μαγεία? Ενα αυτό. Και επιπλέον αν εμεις που "θέλουμε' να διατηρήσουμε μια σχέση που εχει τερματίσει δεν διατηρουμε απλα μια εμμονη μας η οποια μας βαζει σοβαρα εμποδια στην πνευματική αναγέννηση μας. Μήπως θα έπρεπε πρώτα απο ολα να ¨κοιτάξουμε" μεσα μας και να ανακαλυψουμε τι ειναι αυτο που τερμάτισε την σχέση? Να ανακαλύψουμε δηλαδη την αιτια πισω απο το αποτέλεσμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξερω αν μπορω να σου δωσω να καταλάβεις τη θελω να πω με το νομο της ελξης δεν επηρεάζεις τη ελευθερη βούληση του αλλου .....απλα ενεργοποιείς διαφορετικά τη δικη σου δονηση ως προς αυτον ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή