Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ο εχθρός του Νόμου

Τα πάντα έχουν φίλους και εχθρούς. Ο καθένας έχει κάτι που είναι αλλεργικός , συμπεριλαμβανομένης της εξουσίας Νόμου. Η αλεργεια στο νόμο της έλξης είναι εχθρός του νόμου που θα σας εμποδίσει να επιτύχετε το στόχο ή την εκδήλωση σας ...
Η απάντηση είναι "Ανάλυση"

Για να καλύψω την ανάλυση, θα ήθελα να καθορίσω τα εξής, αλλά είναι μονο ενδεικτικά
Λογική σκέψη
Σκέψη πατενταρισμένη
Τεχνικές ερωτήσεων και απαντήσεων
προσπάθεια να αναλύσετε την κατάσταση

Ανακεφαλαιώνοντας σε έναν τίτλο "Τι θα συμβεί εάν-Πώς να" σκέψης που προσπαθούν να αναλύσουν και αυτό είναι εχθρός του νόμου.

Δεν είναι λάθος να κατανοήσετε το νόμο στη θεωρία ότι οι δονήσεις είναι καθαρή ενέργειακαι όλα τα στοιχεία στο Σύμπαν είναι η ενέργεια που έχετε δυνατότητα να συντονιστείτε και να προσελκύσετε και ούτω καθεξής και κλπ. .. Αλλά στην πραγματική πρακτική, για να εφαρμόσετε το Νόμο με επιτυχία, θα πρέπει να αφήσετε όλες τις επιστημονικές αναλύσεις πίσω.

Άλμπερτ Αϊνστάιν, ενας από τις μεγαλύτερους επιστήμονες στον κόσμο, όταν ήρθε στην διάρκεια της υπο συνειδητής ενέργειας δικής του και του νόμου της έλξης, δεν χρησιμοποίησε την επιστημονική ικανότητά του, δεν αναλύσε τα πράγματα σε μια λογική σειρά - αυτός απλά χρησιμοποιήσε την εύκολη παιδιάστικη φαντασία για να επεξεργαστεί τις δύο αιώνιες αναφορές:

Παράθεση ένα:
"Όσον αφορά τους νόμους των μαθηματικών αναφέρονται στην πραγματικότητα, δεν είναι βέβαιοι, και στο βαθμό που είναι βέβαιοι, δεν αναφέρονται στην πραγματικότητα."

Στη μακρά εμπειρία μου στο Νόμο, έχω δει τόσους πολλούς ανθρώπους που προσπαθούσαν να βρουν το νόμο με τον ίδιο τρόπο που εργάζονται στις περίπλοκες μαθηματικές αναλύσεις όπως συνήθιζαν να κάνουν σε εξετάσεις.

κανουν ανάλυση της κατάστασης του, όπως ...

• Τι θα συμβει αν κάνω αυτό - Πώς θα αντιδρασει με αυτό και αυτό
• και αν αντιδρασω σαν αυτό ή εκείνο - Πώς πρέπει να κάνω και κλπ ...
• Και τι γίνεται αν δεν είναι ... --- Τι θα ειναι το επομενο ...

Και ούτω καθεξής και ... ... ... ατέλειωτες αμφιβολίες, και φόβοι και πόνος χωρίς να καταφέρουν να εκδηλώσουν τιποτε . Ο Αϊνστάιν ηταν αρκετά σαφής "... πραγματικότητα, δεν είναι βέβαια ... ορισμένα δεν είναι πραγματικότητα ..." Οσο και να προσπαθείτε σκληρά για να αναλύσετε την κατάσταση όπως τι θα γίνει αν και πώς να, δεν θα συμβεί, ή θα συμβεί στο αντίθετο το αντίθετο από αυτό που θέλετε ... Έχετε ακούσει ποτέ οι άνθρωποι φωνάζουν "Θεέ μου τι στο καλό το Σύμπαν ποσα κάνει για μένα!" Ναι, αυτό έχει να κάνει με «Η πραγματικότητα, δεν είναι βέβαιη ... ορισμένη πραγματικότητα δεν είναι πραγματικη " Μπορείτε να πάρετε τα πράγματα εντελώς αντίθετα από αυτό που αναλύσατε στο νόμο της έλξης, η ουσια δεν είναι αυτή.

Παράθεση δύο:
"Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση. Γιατι η γνώση περιορίζεται σε ό, τι γνωρίζετε και κατανοείτε , ενώ η φαντασία αγκαλιάζει ολόκληρο τον κόσμο, και τα πάντα εκεί θα είναι σαν να τα γνωρίζετε και να κατανοείτε ».

Αυτό θα μπορούσε να παραπέμπει στην πλήρη κατανόηση του νομου, την πραγματική πρακτική μέθοδο βάζοντας τη δύναμη του μυαλού και τη δύναμη του νόμου να εργαστούν μαζι . Όπως έχω αναφέρει στην ισχύ του νόμου δεν μετράνε τα στοιχεία

Όπως λέει το παλιό (δεν μπορώ να θυμηθώ από που το άκουσα )?

«... Για να οδηγήσετε ενα αυτοκίνητο, δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς κατασκευάστηκε το αυτοκίνητο , το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε ειναι πώς να οδηγείτε και την κατεύθυνση που πηγαίνετε ..."

Θα ήθελα να προσθέσω ότι,το πρόσωπο που κατασκεύασε ένα αυτοκίνητο, δεν είναι παράξενο αν δεν μπορεί να το οδηγήσει Το πρόσωπο που κατασκευσε ένα αυτοκίνητο πρέπει να ξέρει πως ταιριάζουν βίδες , ξέρει πώς να συνδέσει κάθε μηχανικό μέρος και τα ηλεκτρικά καλώδια για να κάνει τη μηχανή να λειτουργεί και ούτω καθεξής, αλλά δεν μπορεί να οδηγεί ή δεν έχει καν δικό του αυτοκίνητο. Το ίδιο πράγμα συμβαινει με το νόμο, ακόμα και αν έχετε βαθιά γνώση της θεωρίας και κανετε μεγάλη ανάλυση δεν σας βοηθήσει να προσελκύσετε πραγματα από οτι να δουλέψετε το νόμο στην πράξη.

Η μεγαλύτερη ανάλυση φέρνει περισσότερες ερωτήσεις, οι περισσότερες ερωτήσεις φέρνουν μεγαλύτερη ανάλυση και έρχοντε περισσότερες αμφιβολίες, οι περισσότερες αμφιβολίες φέρνουν περισσότερους φόβους, περισσοτερες ανησυχίες γίνεστε πιο άπιστοι, κάνετε λαθος χειρισμούς και εδώ έρχεται η ολοκλήρωση του εχθρόυ του νόμου, το εμπόδιο για τις εκδηλώσεις σας ειστε εσεις είτε το ξέρετε είτε οχι

Δώστε στον εαυτό σας τον ελεγχο αυτο τώρα ... Είσαι ένας μηχανικός που κατασκεύασε ένα αυτοκίνητο ή αυτος που οδηγει το αυτοκίνητο; http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com

3 σχόλια:

  1. telio me voithise poli na vrw mia statherotita. Apisteuta logia issoropoias kai katastalaksis. euxaristw poli!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεις μεσω του mαil μου να με καθοδηγήσεις στο νομο γιατι κστι ξάνω λαθος παρόλο που κσνω αυτιβελτιωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή