Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Βήμα δεύτερο: Πιστέψτε οτι Είναι ήδη δικό σας

Βήμα δεύτερο: Πιστέψτε οτι Είναι ήδη δικό σας

Μόλις ζητήσετε αυτο που θέλετε, είναι καιρός να αρχίσετε να εξετάζετε τις πεποιθήσεις σας.

Πώς ξέρετε εάν έχετε περιοριστικές πεποιθήσεις; Για μένα ο πιο εύκολος τρόπος για να το δείτε είναι να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο πώς αισθάνεστε όταν σκέφτεστε τα πράγματα που θέλετε .

Οι περιοριστικές πεποιθήσεις δημιουργούν πάντα αίσθηση αμφιβολίας, φόβο ή άγχος.

Φέρτε στο μυαλό κάτι που θέλετε τώρα, κάτι που δεν ήσασταν σε θέση να προσελκύσετε στη ζωή σας. Ίσως έχει να κάνει περισσότερα χρήματα, μια καλύτερη δουλειά, την αγάπη της ζωής σας, καλύτερη υγεία, ή οτιδήποτε άλλο.

Πιστεύετε πραγματικά ότι είναι δυνατό να το έχετε; Πιστεύετε πραγματικά το αξίζετε; Εξετάστε τα συναισθήματά σας γι 'αυτό, και θα ανακαλύψετε πιθανό μια πεποίθηση ότι δεν μπορειτε (ή δεν θέλετε ) να συμβεί, ή ένα χαμηλό επίπεδο αυτοεκτίμησης σας εμποδίζει από την αποδοχή του.

Υπάρχουν και άλλοι τύποι που περιορίζουν τις πεποιθήσεις πάρα πολύ, όπως αν πιστεύετε ότι θα είναι πραγματικά δύσκολο να κάνετε κάτι να συμβεί, ή πιστεύετε ότι άλλα πράγματα πρέπει να γίνουν πριν από την εκδήλωση τις επιθυμία σας .

Θυμηθείτε, τις πεποιθήσεις και τις προσδοκίες σας, θα μπλοκάρουν αυτο που θέλετε να εμφανίσετε στη ζωή σας, αν δεν πιστεύετε ότι είναι δυνατόν, ή αν δεν πιστεύετε ότι το αξίζετε.

http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com/t47-topic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου