Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

5 λόγοι που ο νόμος της έλξης δεν λειτουργεί για σας

5 λόγοι που ο νόμος της έλξης δεν λειτουργεί για σας


Αμφιβολία - Η αμφιβολία είναι το αντίθετο της εμπιστοσύνης και
της πίστης. Αν δεν πιστεύετε, δεν μπορείτε να περιμένετε να επιτύχετε. Ο νόμος της έλξης λειτουργεί το 100% του χρόνου, είτε επιλέξετε να τον αποδεχθείτε ή όχι. Όταν είστε σε κατάσταση αμφιβολίας, θα προσελκύσετε μόνο περισσότερη σύγχυση στη ζωή σας. Αν και καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να απαλλαγείτε από πράγματα που περιορίζουν τις πεποιθήσεις σας Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτές είναι οι ίδιες πεποιθήσεις που σας έχουν να βάλει στη θέση που είστε αυτή τη στιγμή. Αδειάστε την κούπα σας, και να έχετε πίστη στη δύναμή σας ως δημιουργός.


Οι ενέργειές σας είναι σε αντίθεση με τις προθέσεις σας
- Εάν ο στόχος σας είναι να χάσετε 10 κιλά, μπορείτε να καθίσετε εκεί και να απεικονίσετε οτι είστε αδύνατοι , αλλά αν περάσουν 20 λεπτά με διαλογισμό για το πώς πρόκειται να χάσετε 10 κιλά και στη συνέχεια αμέσως αρχίσετε να τρώτε ένα κουτί μπουμπουκάκια μου, είστε εσείς αντιφατικοί . Εάν ο στόχος σας είναι να μαζέψετε $ 20.000 για ένα νέο αυτοκίνητο και γυρνάτε και χαλάτε όλες τις αποταμιεύσεις σας σε ενα παρορμητικό ξεφάντωμα αγορών, τότε είστε απο μόνοι σας αντιφατικοί. Συνήθως, οι αντιφατικές ενέργειες από τη μεριά σας σας συνοδεύουν με αρνητικά συναισθήματα, συνήθως ενοχή. Κάθε φορά που νιώθετε αρνητικά συναισθήματα, όπως ενοχή ή δυσφορία, παρακολουθείστε την κατάσταση που είστε, γιατί αυτό σημαίνει ότι είστε στην προσέλκυση για κάτι που δεν θέλετε. Στην περίπτωση του πρώτου παραδείγματος , θα αισθανθείτε αρνητικό συναίσθημα, επειδή θα προσελκύσετε άλλα 10 κιλά, αντί να προσελκύσει ένα πιό λεπτό σώμα. Στο δεύτερο παράδειγμα, θα αισθανθείτε αρνητικό συναίσθημα, επειδή θα προσελκύσετε $ 20.000 στο χρέος, αντί των $ 20.000 της αποταμίευσης. Μην ειστε σε αντίθεση με τις προθέσεις σας κάτω απο αντιφατικές ενέργειες.


Οι προθέσεις σας δεν είναι καθαρές - Θα πρέπει να έχετε αγνές προθέσεις όταν ασκείτε το νόμο της έλξης. Όταν λέω "καθαρές ", δεν εννοώ κατ 'ανάγκη «καλές." Όταν σας λέω ότι οι προθέσεις σας πρέπει να είναι καθαρές, σας λέω ότι δεν μπορείτε να αποδειχθείτε ξένες αξίες που συνδέονται με την πρόθεσή σας. Για παράδειγμα, αν πείτε, «θέλω να εκδηλώσω ένα εκατομμύριο ευρώ, έτσι ώστε οι άνθρωποι να με σέβονται περισσότερο," δεν επιθυμείτε πραγματικά ένα εκατομμύριο ευρώ -αυτο που επιθυμείτε ειναι ο σεβασμός . Διαλέξτε το ένα ή το άλλο? Κάντε τις προθέσεις σας καθαρές .


Προσπαθείτε να προσελκύσετε απο την αποψη του δεν εχω " - Δεν μπορείτε να πειτε , "δεν έχω χρήματα", και αναμένετε να προσελκύσετε κεφάλαια. Δεν μπορείτε να ρωτήσετε, "Πώς κανείς δεν θέλει να είναι μαζί μου;" και αναμένεται να προσελκύσετε ρομαντισμό. Δεν μπορείτε να πείτε, "δεν θέλω να είμαι φτωχός," και αναμένετε να είστε πλούσιος. Απλώς δεν συμβαίνει με αυτόν τον τρόπο. Σκεφτείτε το σαν αυτό: Αν το παιδί σας ήταν έτοιμο να ρίξει ένα παιχνίδι σε μια αίθουσα και κάποιος θα μπορουσε να χτυπήσει με αυτό, τι θα ήταν πιο αποτελεσματικό να πείτε ; Θα λέγατε , "πέτα το παιχνίδι», ή «Μην πετάς το παιχνίδι;" Και για χάρη σας, ελπίζω να πάρετε την πρώτη επιλογή. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται είναι μια διαφορετική προσέγγιση για να κάνει όλη τη διαφορά.


Οι προθέσεις σας δεν είναι αληθινές επιθυμίες σας
- Ένα κοινό λάθος που κάνουν οι αρχάριοι, όταν πρόκειται για το νόμο της έλξης είναι η πεποίθηση ότι ο νομος της ελξης ειναι μονο σκέψη. Το γεγονός είναι, οτι ο νομος της ελξης είναι περισσότερο για τα συναισθήματα από οτιδήποτε άλλο. Σκεφτείτε μια στιγμή που θέλατε πραγματικά κάτι, αν ήταν αύξηση , η ένα αυτοκίνητο, ή κατι άλλο . Θυμηθείτε πώς αισθανθήκατε. Όταν θέλετε πραγματικά κάτι, νιώθετε κυριολεκτικά μια «εμμονή» προς την κατεύθυνση αυτή. Για παράδειγμα, όταν προσπαθούσα να χτίσω σώμα μερικά καλοκαίρια πριν, μου έγινε εμμονή ό, τι είχε να κάνει με την απόκτηση βάρους και την οικοδόμηση των μυών: έκανα υγιεινή διατροφή συνειδητά , Διάβασα άρθρα για να πάρω μεγαλύτερη μαζα ? Ρώτησα φίλους που είχαν ήδη μυς πώς θα μπορούσα να χτίσω κάποιο μυ? Και δούλευα σαν τρελή. Μέσα σε λίγους μήνες, είχα το σώμα που ήθελα. Αν προσπαθείτε να φανερώσετε πράγματα που δεν έχετε πραγματικά μια διακαή επιθυμία για, αυτό ακριβώς δεν θα γίνει πραγματικότητα. Μπορείτε να ζητήσετε από το σύμπαν ένα εκατομμύριο ευρώ δεν θα το δείτε , επειδή δεν το θέλετε πραγματικά.



Ελπίζω ότι, αυτα σας βοηθούν και σας φέρνουν πίσω στο σωστό δρόμο για να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας και να εκδηλώσετε ό, τι επιθυμείτε στη ζωή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο κάποιος θα πρέπει να δεχθεί την ύπαρξη της μετριότητας, όταν ο καθένας έχει τη δύναμη να ζήσει μια ικανοποιητική, παραγωγική , και συναρπαστική ζωή γεμάτη αφθονία και την ευτυχία. Μέχρι την επόμενη φορά, μεγάλες επιτυχίες

http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου