Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Βήμα τρίτο: αποστασιοποιηθείτε απο την επιθυμία σας


Βήμα τρίτο: αποστασιοποιηθείτε απο την επιθυμία σας

Ξέρετε τώρα ότι ο νόμος της έλξης ενεργοποιείται με τις σκέψεις, τα συναισθήματά , τις πεποιθήσεις και τις προσδοκίες σας . Ξέρετε πώς να είστε σαφείς σχετικά με αυτο που θέλετε, πως να το ζητήσετε , και πως να ενισχύσετε την πίστη σας ότι είναι δυνατό να συμβει και οτι σας αξίζει να το έχετε.

Τώρα έρχεται μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις: να την εγκαταλείψετε.

Αυτό είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη, αλλά τη στιγμή που θα καταλάβετε τη σημασία αυτού του βήματος θα βρείτε μέσα σας τι πρέπει να κάνετε και θα κανετε ό, τι χρειάζεται.

Με την ευκαιρία, αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούτε γι 'αυτό το βήμα; Πολλά κείμενα σχετικά με το νόμο της έλξης μιλούν για 3 βήματα: ζητήστε, πιστέψτε , Λαβετε . Απο που προέρχεται αυτό το επιπλέον βήμα ;

Η αποστασιοποίηση απο την επιθυμία σας ήταν πάντα μέρος της διαδικασίας, και αναφέρετε κατά καιρούς σε βιβλία , αλλά αισθάνομαι ότι είναι τόσο ζωτικής σημασίας για τη διαδικασία που θα πρέπει να είναι ένα βήμα από μόνο του. Θα εξηγήσω ακριβώς γιατί είναι τόσο σημαντικό, αλλά πρώτα ας πάμε να δούμε τι σημαίνει αποστασιοποίηση απο την επιθυμία.
Να αποστασιοποιηθείτε σημαίνει να αποκολληθείτε από οποιεσδήποτε προσπάθειες να εχετε τον έλεγχο της διαδικασίας και να μην σκέφτεστε το χρόνο της εκδήλωσής σας.

Εδώ είναι αυτό που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνηθίσει να κάνουμε : Αποφασίζουμε τι θέλουμε , βάζουμε ως στόχο την επίτευξή του, και πιέζουμε τον εγκέφαλό μας να βρει έναν τρόπο να το πάρει, και στη συνέχεια κάνουμε οτι περνάει από το χέρι μας για να το κάνουμε να συμβεί. Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι περιμένουμε συναισθηματικά να πάρουμε αυτό το πράγμα που θέλουμε, έτσι αν δεν εμφανιστεί αμέσως γινόμαστε όλο και πιο ανυπόμονοι και απογοητευμένοι.

Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζεται όταν το κάνετε αυτό με το νόμο της έλξης: Μπορείτε να επηρεάσετε τη διαδικασία και να καθυστερήσετε την άφιξη αυτου που θέλετε. Με το να μην το ξεχνάτε , στην ουσία προσπαθείτε να εξαναγκάσετε κάτι , αντί να επιτρέπετε το σύμπαν να εργάζεται για λογαριασμό σας.

Δεν είναι ότι η ανάληψη δράσης είναι ένα κακό πράγμα, αλλά αν αναγκάζετε τις δράσεις σας στείλετε ένα μήνυμα δυσπιστίας στο σύμπαν. Είναι σαν να λέμε, "δεν πιστεύω ότι θα με βοηθήσει, έτσι θα προσπαθήσω να τα κάνω μόνος μου όλα."

Έτσι, το σύμπαν, λέει, "Εντάξει, εντάξει. Θα ηθελα να ξέρω τον τροπο που λειτουργεί για σας."

Με την ευκαιρία, δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αλλά ειναι ότι δεν θα συνεργάζεστε με το νόμο της έλξης, έτσι δεν είναι; Smile Θα ήταν απλώς μια ανάληψη δράσης δική σας. Ήσασταν εκεί, και κάνετε αυτό, σαν να αγοράσατε ενα T-shirt.

Αν θέλετε ο νόμος της έλξης να εργάζεται για λογαριασμό σας, πρέπει να το ξεχάσετε και να εμπιστευτείτε το σύμπαν

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα:

1) Πρώτον, αυτό σημαίνει ότι δεν προσπαθείτε να καταλάβετε πώς θα πάρετε αυτό που θέλετε. Σημαίνει ζητάτε ό, τι θέλετε και στη συνέχεια αφήνετε το σύμπαν να το φέρει σε σας. Μερικές φορές το σύμπαν θα σας ώθηση να κάνετε μια συγκεκριμένη δράση, την οποία θα πρέπει να κάνετε σίγουρα. Αλλά εάν δεν αισθάνεστε μια ώθηση για να αναλάβετε μια συγκεκριμένη δράση, δεν χρειάζεται να κανετε τίποτα από το να κανετε σε βήματα δικής σας δράσης. Μην ανησυχείτε για το «πώς» η επιθυμία σας θα εκδηλωθεί. Απλά να ξέρετε ότι θα εκδηλωθεί .

2) Δεύτερον, ξεχνώντας και οταν αποσπαστείτε συναισθηματικά. Εάν αισθανθείτε οποιοδήποτε είδος απελπιστικής ανάγκης φόβο, άγχος ή προσκόλληση σε αυτό το πράγμα που θέλετε, θα εμποτίσει αυτά τα συναισθήματα και θα καθυστερήσει τη διαδικασία δημιουργίας. Αντί να λέτε «Είμαι πρόθυμος να δεχθω αυτό το πράγμα," θα λέτε , «δεν έχω αυτό που χρειάζομαι? Χρειάζομαι αυτό το πράγμα, παρακαλώ να ερθει γρήγορα !" Όπως γνωρίζετε, ο νόμος της έλξης αποκρίνεται στη συναισθηματική συχνότητα σας, έτσι θα αντανακλά πίσω ό, τι συναισθηματική ποιότητα βάζετε Σε αυτή την περίπτωση, θα λάβετε απλά πιο μεγαλη έλλειψη .

Να ξεχάσετε (να μην ειστε κολλημένοι με το αποτέλεσμα ) γνωρίζοντας ότι οι επιθυμίες σας σχηματίζονται και θα παραδοθούν σε εσας , αλλά είστε ακόμα καλά και χωρίς αυτές . Υπάρχει ένα μεγάλο στοιχείο αποδοχής που εμπλέκεται εδώ. Η αποδοχή της διαδικασίας, το χρονοδιάγραμμα, και τις περιστάσεις σας όπως είναι τώρα.

Απλά εμπιστοσύνη, μην κολλάτε στο αποτέλεσμα , και αφήστε τη μαγεία να συμβεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου