Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεστε με το νόμο της έλξης!

Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεστε με το νόμο της έλξης!

Στην πραγματικότητα, ο συμβιβασμός θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα επειδή δεν θα εκπέμπετε αρκετά ισχυρή ενέργεια προς αυτο που θέλετε (γιατί δεν είναι πραγματικά αυτο που θέλετε), και δεν θα το προσελκύσετε . Ακόμα και αν καταφέρετε να το προσελκύσετε , δεν θα αισθάνεστε ικανοποιημένοι γιατί δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλετε.

Υπάρχει κάτι που έχετε θελήσει αλλά δεν πιστέψατε οτι μπορείτε να το έχετε ? εχετε συμβιβαστεί με κατι αντί γιαυτό ; Επιτρέψτε μου να σας πω ένα μικρό μυστικό:

Ποτέ δεν μπορείτε να έχετε ένα όνειρο, χωρίς επίσης να έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε πραγματικότητα!

Σκεφτείτε αυτη τη δήλωση για μια στιγμή.

Γιατί νομίζετε ότι έχετε τα όνειρα που κάνετε; Μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας με ενα ανεκπλήρωτο συναίσθημα και δυσαρεστημένοι; Όχι! Είναι επειδή έχετε τη δύναμη να κανετε τα ονειρα σας πραγματικότητα. Αλλά πρώτα θα πρέπει να είστε πρόθυμοι και να πιστεύετε οτι μπορείτε.

Εχετε ενα συναίσθημα λίγο πιο σαφές για αυτο που πραγματικά θέλετε τώρα; Αν όχι, αφιερώστε λίγα λεπτά τωρα για να σημειώσετε κάποιες ιδέες. Απλώς επικεντρωθείτε στις αρχικές επιθυμίες σας Μην ανησυχείτε για τους μακροπρόθεσμους στόχους για την ώρα. Αν μπορούσατε να πάρετε κατι στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, τι θα ήταν;

Πού θα πρέπει να ζείτε ; Τι είδους δουλειά θα κάνατε; Πως θα ηταν οι σχέσεις σας; Το σώμα σας πως θα ηταν ; Σκεφτείτε τι θα μπορούσε να δημιουργήσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, από την υγεία έως τα χρήματα, τις φιλίες την καριέρα, . Γράψτε τα κάτω με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε.

(Δεν χρειάζεται να τα προσελκύσετε όλα αυτά ταυτόχρονα, Θα ξεκινήσετε με ένα πράγμα και στη συνέχεια θα επικεντρωθείτε στα άλλα πράγματα αργότερα.)

Τώρα, αφού έχετε συλλάβει την επιθυμία σας πραγματικά δεν έχετε να κάνετε οτιδήποτε αλλο απο το να την «ζητήσετε» . Θυμηθείτε, μόλις συλλάβετε την επιθυμία σας ζητήστε !

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να κάνουν περισσότερο από μια διαδικασία ζητώντας είτε εκφράζοντάς τις επιθυμίες τους, ή δημιουργούν ένα "πινακα οραματος ," ή γραφουν τις προθέσεις τους , ή χρησιμοποιούν άλλες τεχνικές.

Εάν αισθάνεστε έμπνευση να κάνετε οποιαδήποτε από αυτά τα πράγματα, κάντε τα ! έχουμε ξαναμιλήσει γιαυτες τις τεχνικές με περισσότερες λεπτομέρειες .

Επίσης σημαντικό είναι να καταλάβετε γιατί θέλετε κάτι. Τι θα σας ωφελήσει το να έχετε αυτό το πράγμα που θέλετε; Ποιες ιδιότητες και ποια οφέλη θα φέρει σε σας και τη ζωή σας; ποια ειναι η ουσία αυτου που θέλετε να ζήσετε;

Κάνοντας αυτές τις ερωτήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διευκρινίσετε περαιτέρω τις επιθυμίες σας και να είστε σίγουροι οτι δεν είστε σε συμβιβασμό για κάτι που εσείς δεν θέλετε πραγματικά

http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου