Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Βήμα τέταρτο: Λαμβάνετε την επιθυμία σας

Βήμα τέταρτο: Λαμβάνετε την επιθυμία σας

Τώρα που έχετε ζητήσει ό, τι θέλετε, έχετε δουλέψει με τις πεποιθήσεις σας, και είστε έτοιμοι να το ξεχάσετε - ήρθε η ώρα να λάβετε! Ακούγεται μεγάλο, έτσι; Αλλά μισό λεπτό.

"Λαμβάνω " σε σχέση με το νόμο της έλξης μπορεί να μην είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που σκέφτεστε . Σκέφτεστε πιθανώς την παραλαβή της επιθυμίας και τη στιγμή που η επιθυμία σας παραδίδεται στη ζωή σας σε φυσική μορφή, αλλά αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ.

Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να θέσετε τον εαυτό σας σε μια κατάσταση δεκτικότητας που να το επιτρέπει.

Η λέξη "επιτρέπει" φέρνει στο νου οράματα διαφάνειας και μη-αντίστασης - και είναι πράγματι μια τέτοια κατάσταση. Αλλά πηγαίνετε ακόμα βαθύτερα σε αυτό.

Να επιτρέψετε σημαίνει οτι σκέφτεστε , έχετε το συναίσθημα και ενεργείτε σαν να έχετε ήδη αυτό που θέλετε.

Αυτό σημαίνει ότι υποβάλλεστε σε πλήρη εσωτερική στροφή, ώστε να μπορείτε τώρα να ζείτε από την οπτική γωνία ενός ατόμου που έχει αυτό που θέλει. Αυτή είναι μια δύσκολη κατάσταση για να την περιγράψουμε , οπότε ας δούμε μερικά παραδείγματα:

Φανταστείτε ότι προσπαθείτε να προσελκύσετε περισσότερα χρήματα στη ζωή σας. Μπορείτε να έχετε μια σαφή ιδέα για το ποσα ακριβώς χρήματα θέλετε, το έχετε ζητήσει αυτό, με τη δημιουργία ενός πίνακα οράματος ή γράφοντας την επιθυμία σας με κάθε λεπτομέρεια. Μπορεί να έχετε εργαστεί για τις πεποιθήσεις σας, σταδιακά να έχετε πείσει τον εαυτό σας ότι είναι δυνατό για σας να το παραλάβετε και ότι το αξίζετε. Αλλά όταν δεν αφιερώνεται τον χρόνο σας σε αυτές τις δραστηριότητες, είστε σε μια εμμονή για την έλλειψη, και ανησυχείτε για το πώς θα πάτε για να πληρώσετε τους λογαριασμούς και είστε απογοητευμένοι επειδή αισθάνεστε οτι τα περισσότερα χρήματα δεν εμφανίζονται στη ζωή σας ακόμα. Είστε σε μια κατάσταση που σας επιτρέπει,να αποκτήσετε χρήματα ; Όχι!

Εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα:

Εσείς αποφασίζετε να είστε έτοιμοι για μια ουσιαστική σχέση και θέλετε να προσελκύσετε το σύντροφο της ψυχής σας. Μπορεί να περάσετε από όλα τα βήματα που περιγράφονται πιο πάνω, αλλά στη συνέχεια περνατε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας με το να διαμαρτύρεστε στους φίλους σας ότι δεν υπάρχουν αξιοπρεπείς άνδρες (ή γυναίκες) εκεί έξω. Μιλάτε για το πώς νιώθετε μόνος σας, πώς είναι αδύνατο να συναντήσετε πιθανούς συντρόφους χωρίς να πάτε στο κλαμπ, και ούτω καθεξής. επιτρέπετε την εκδήλωση ; Όχι!

Οσο περισσότερο μπορεί να εστιάζετε σε αυτό που δεν θέλετε, τοσο περισσότερο από αυτό θα προσελκύσετε ! Κάθε φορά που διαμαρτύρεστε , απογοητεύεστε ή επενδύετε συναισθηματικά σε καταστάσεις που δεν θέλετε, μπορεί να τις φέρετε σταθερά στην πραγματικότητά σας.

Έτσι, ειναι σαν να αγνοείτε τα απλά τα πράγματα στη ζωή σας και δεν είστε ευχαριστημένοι .Σε γενικές γραμμές, ετσι ειναι . Αν δεν μπορείτε να μην τα αγνοείτε τελείως, τουλάχιστον αποφύγετε την αναστάτωση και το συναισθηματικό μπλέξιμο που φερνει αυτο.

Φυσικά, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που απλά δεν μπορείτε να τα αγνοείτε - ούτε και θα πρέπει να δοκιμάσετε. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θα λάβετε ενα απροσδόκητο λογαριασμό απο το ταχυδρομείο και δεν έχετε τα χρήματα να το πληρώσετε. Κρύβοντας το σε ένα συρτάρι και αγνοώντας το είναι μια μάλλον καλή ιδέα. Σε αυτό το είδος της κατάστασης, σίγουρα θα κάνετε ό, τι μπορείτε για να καταλήξετε να έχετε τα χρήματα και θα το χειριστείτε οσο καλύτερα μπορείτε. Ωστόσο, ενώ είστε στη διαδικασία επεξεργασίας πρέπει να είστε βέβαιοι και να μην στραφείτε στην εστίαση της έλλειψης με το να αναστατωθείτε ή να είστε θυμωμένος. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και να κάνετε ό, τι χρειάζεται να γίνει, προσπαθήστε στη συνέχεια να επικεντρωθείτε στο πως θα επιτρέψετε να έρθουν περισσότερα χρήματα στη ζωή σας.

Ξέρω ότι πρέπει να σκέφτεται ότι ειναι πολύ δυσκολο να γίνει αυτο ! Ίσως πιστεύετε ότι είναι αδύνατον να ελέγξετε τη συναισθηματική σας κατάσταση όπως είστε τωρα αλλά σας διαβεβαινώ ότι είναι πολύ δυνατό. Καντε την πρακτική, ωστόσο, και μην ανησυχείτε με την πρωτη ταλάντευση . Απλά καντε μια προσπάθεια να επενδύσετε συναισθηματικά ΜΟΝΟ στα πράγματα που θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερο. Θα γινει ευκολότερο για σας να το κανετε .

http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com 

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ:Να επιτρέψετε σημαίνει οτι σκέφτεστε , έχετε το συναίσθημα και ενεργείτε σαν να έχετε ήδη αυτό που θέλετε.
    ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΙΚΑΡΗ ΠΩΣ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ;ΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή