Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Η επιστήμη πίσω από το νόμο της έλξης

Η επιστήμη πίσω από το νόμο της έλξης

Πολλοί άνθρωποι σήμερα έχουν την εντύπωση ότι ο νόμος της έλξης είναι μια Νέα Εποχή », μια καλη -νεράιδα" έννοια που μοιάζει με ευσεβή πόθο. Μήπως ειστε στην κατηγορία αυτη και εσεις?Αν σκεφτεί κανείς τις επιστημονικές αρχές πίσω από το νόμο της έλξης, γίνεται σαφές ότι είναι μακριά από το να είναι μια φαντασίωση.

Οι πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις στην κβαντική φυσική είναι απολύτως σαφεις !

1) Υπάρχει ένα ζωντανό πεδίο ενέργειας που συνδέει τα πάντα στο σύμπαν. Κάποτε πιστέψαμε οτι ήμασταν όλοι ξεχωριστές οντότητες, αλλά οι επιστήμονες ανακαλύπτουν ότι τα πάντα στο σύμπαν μας (συμπεριλαμβανομένου και εμάς) διαμορφώνονται από την ίδια «ουσία». Αυτό είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει "διαχωρισμός " μεταξύ σας και στα πράγματα που θέλετε! Προέρχονται από τον ίδιο τομέα ενέργειας. Το ιδιο πραγμα συμβαινει σε εσάς και στα πράγματα που δεν θέλετε.

2) Η παρουσία του ανθρώπινου DNA αλλάζει αισθητά τη συμπεριφορά των φωτονίων (σωματίδια φωτός που συνθέτουν το σύμπαν μας). Αυτό ακούγεται σαν κάτι από τη ζώνη του λυκόφωτος, αλλά ήταν ένα πραγματικό πείραμα. Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα ειδικό σωλήνα από τον οποίο πηραν ολο τον αέρα (δημιουργώντας ένα κενό). Τα μόνα πράγματα που άφησαν στο κενό ήταν τα φωτόνια, τα οποία ήταν διάσπαρτα τυχαία σε όλο τον σωλήνα. Βάλανε στη συνέχεια ένα δείγμα ανθρώπινου DNA μέσα στο σωλήνα, και παρακολουθήσαν με έκπληξη, πως τα φωτόνια ξεκίνησαν εκ νέου να ρύθμιζουν τους εαυτούς τους σε ευφυή σχέδια!

Τι σημαίνει αυτό; Σε αυτό το σημείο, φαίνεται ότι έχουμε την εξουσία να τροποποιήσουμε την ενέργεια που συνθέτει τον κόσμο μας. Τα φωτόνια πραγματικά αντιδρούν στην παρουσία του ανθρώπινου DNA. Ακόμα πιο εντυπωσιακό: όταν οι επιστήμονες αφαίρεσαν το DNA από το σωλήνα, περίμεναν τα φωτόνια να παρουν μια τυχαία διάταξη , αλλά δεν το έκαναν. Παρέμειναν στο ίδιο μοτίβο φαίνεται σαν να ενεργοποιήθηκαν από το DNA. Αυτό μας δείχνει τη δυνατότητα που εχουμε να μπορούμε να αλλάξουμε μόνιμα τον κόσμο μας - όχι μόνο για μερικές στιγμές

3) Τέλος, ένα άλλο πείραμα έδειξε ότι τα συναισθήματά μας έχουν άμεση επίδραση στο DNA μας. Οι επιστήμονες πήραν δείγματα του DNA από εθελοντές, και στη συνέχεια εβαλαν τα δείγματα DNA σε ένα διαφορετικό δωμάτιο στο ίδιο κτίριο. Στους εθελοντές εδειξαν τότε ενα βίντεο κλιπ που ειχε σχεδιαστεί για να τους προκαλέσει έντονα συναισθήματα, ενώ τα δείγματα του DNA τους μετρήθηκαν για ηλεκτρικές αντιδράσεις. Δεδομένου ότι τα θέματα τους προκάλεσαν έντονα συναισθήματα, τα δείγματα του DNA τους, αρχισαν εκπέμπουν ηλεκτρικά ερεθίσματα. Αργότερα, τα πειράματα επεκτάθηκαν σε αποστάσεις εκατοντάδων μιλίων μεταξύ των εθελοντών και των δειγμάτων DNA τους - και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι αντιδράσεις του DNA πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα - δεν υπήρχε καμία χρονική καθυστέρηση μεταξύ ενός ατόμου που εκπέμπει συναισθηματικές αντιδράσεις και την αντίδραση από το DNA, δεν έχει σημασία πόσο μακριά ήταν ένας από τον άλλο.


Λοιπόν, τι σημαίνουν αυτά τα πειράματα σε σχέση με το νόμο της έλξης;

Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής για ένα πράγμα: δεν χρειάζεται να κατανοήσετε ολη την επιστημονική διεργασία , προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το νόμο της έλξης αποτελεσματικά στην καθημερινή σας ζωή. Απλά ξέρω ότι δεν φαίνεται να έχει επιστημονική βάση, και οι ερευνητές ανακαλύπτουν συνεχώς όλο και περισσότερα οτι ειναι στο χέρι μας να επηρεάσουμε τον κόσμο γύρω μας μέσα από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Ακόμα δεν είναι σαφές το πώς ακριβώς λειτουργούν όλα μαζί, επειδή δεν έχουμε ακόμη τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη μέτρηση σε πολύ μικρή κλίμακα. Ωστόσο, η κβαντική εξερεύνηση είναι αποκαλυπτική εφαρμόζοντας νέες ιδέες και η τεχνολογία μας βελτιώνετε έτσι οι ανακαλύψεις που κάνουμε για τον κόσμο γύρω μας (και μέσα μας!). Ακόμα, και αυτό που οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει μέχρι τώρα είναι αρκετά εντυπωσιακό στα μάτια μου. Είναι αρκετό για να μας δώσει ένα γερό θεμέλιο για την αλλαγή του τρόπου που βλέπουμε την πραγματικότητα.

Τώρα που καταλαβαίνετε το επιστημονικό σημείο εκκίνησης, ας περάσουμε στη διαδικασία βήμα-βήμα για την προσέλκυση αυτου που θέλετε.
http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου