Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

το μαγικό στυλό

Φανταστείτε να έχετε ένα μαγικό στυλό που σας επιτρέπει να γράφετε ό, τι επιθυμείτε και να το υλοποιείτε μπροστά στα μάτια σας όπως εσείς το διαβάσατε. Φανταστείτε τι θα γράψετε με το στυλό γνωρίζοντας ότι θα γίνει πραγματικότητα.

Μπορείτε να γινετε μάρτυρας αυτού του φαινομένου από πρώτο χέρι, χρησιμοποιώντας μια από τις πιο ισχυρές τεχνικές στο νόμο του της το σεναριο ελξης .

το σεναριο ενσωματώνει το νόμο της έλξης, ώστε να είστε, κάνετε και έχετε όλα όσα επιθυμείτε.το σεναριο είναι ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά για να παρετε ό, τι θέλετε, χρησιμοποιώντας το νόμο της έλξης.

το σεναριο περιλαμβάνει γραπτώς αυτό που επιθυμείτε και δεν έχετε λάβει ήδη και στη συνέχεια ανάγνωση ξανά και ξανά, ενώ το βλεπετε το να ερχετε στη ζωή σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να χάσετε βάρος, για αύξηση του πλούτου, να βρειτε την αγάπη ή για μυριάδες άλλες επιθυμίες. Μπορεί επίσης αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να γίνετε πιο εξωστρεφής, πιο έξυπνοι ή πιο αστείοι ή να ξεπεράσετε τους φόβους και άγχη σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενεργεια για το πώς θέλετε η ημέρα σας για να πάει ή ένα ιδιαίτερο γεγονός να γινει.

το σεναριο ειναι το καύσιμο για της επιθυμίες σας. Περιβάλλει την επιθυμία σας με τη θετική ενέργεια για να το ωθήσει σε πραγματοποίηση. το σεναριο σας επιτρέπει να δείτε την επιθυμία σας με τέτοια σαφήνεια και να λαβετε τα κατάλληλα μέτρα για να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Όπως θα διαβάσετε, θα πρέπει να γινετε μέσω της διαδικασίας του σεναρίου ώστε να μπορείτε να έχετε σενάρια που γίνονται πραγματικότητα.

Βήμα 1: Ορίστε τι επιθυμείτε:

Τι θέλετε; Είτε επιθυμείτε ένα νέο αυτοκίνητο, να βρείτε την αληθινή αγάπη σας, η να ερθει πισω ενας πρωην η μια αύξηση ή απλά για να είστε ευτυχισμένος, το σεναριο θα σας φερει ι ό, τι θέλετε. Αν μπορείτε να το γράψετε, μπορείτε να το έχετε!

Μόλις εντοπιστεί τι θέλετε εχετε προσδιορίσει και τι δεν θέλετε , είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Βήμα 2: Γράψτε την επιθυμία σας:

Όπως μπορείτε να το γράψετε, την εικόνα και την αίσθηση Μην σκεφτείτε πάρα πολύ, απλά γραψτε . Γράψτε την επιθυμία σας σαν να την έχετε λάβει ήδη. Το σενάριό σας θα πρέπει να σας δώσει κίνητρα και να σας ενθουσιάσει.

Βήμα 3: Προσθέστε συναίσθημα:

Μετά από να γράψετε αυτό που επιθυμείτε, το γραπτό σας μπορεί να μοιάζει με σκελετό. Βάλε λίγο κρέας σε αυτα οστά, με την προσθήκη λεπτομέρειας, συμπεριλαμβανομένων των συναισθημάτων στο γραπτο σας . Γράψτε το πώς θα αισθανόσαστε σαν επιθυμία σας έχει εκδηλωθεί ήδη.

Για να προσελκύσετε ό, τι θέλετε, είναι σημαντικό να αισθάνεστε καλά, ώστε να μπορείτε να στείλετε ένα ισχυρό μήνυμα και να προσελκύσετε αυτο που επιθυμείτε σας. Κάθε σενάριο πρέπει να διατυπωθεί με τρόπο που να σας κάνει να νιώσετε καλά.

Βήμα 4: Προσθέστε το γιατι:


Ρωτήστε τον εαυτό σας, "Γιατί θέλω αυτό;" και περιλάβετε το στο κείμενό σας. Όταν συνειδητά ξέρετε γιατί θέλετε κάτι, θα είστε πιο ικανοί να το αποκτήσετε.

Βήμα 5: Προσθέστε το πως:

Φανταστείτε πώς θα θέλατε να δείτε τον εαυτό σας στην επίτευξη του αποτελέσματος. Στη συνέχεια, γράψτε σαν να έχετε ήδη επιτύχει το αποτέλεσμά σας και πώς το κάνατε.

Ίσως να είναι ειδικο σε ορισμένα θεματα, αλλά σε άλλους τομείς μπορεί να είναι γενικό και αφήστε το σύμπαν να αποφασίσει πώς θα το πετύχουμε.

Βήμα 6: Διαβάστε το! Διαβάστε το! Διαβάστε το!

Όπως μπορείτε να διαβάσετε το γραπτο σας, θα καλέσετε τις εξουσίες από το Σύμπαν. Θα εκπλαγείτε καθώς έρχεται αλήθεια.

το σεναριο μπορεί να αυξήσει άμεσα τον πλούτο, την υγεία και την ευτυχία. Αξιοποιώντας αυτή τήν ισχυρή τεχνική, θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τις επιθυμίες σας να μετατρέπονται σε πραγματικότητα - σαν να χρησιμοποιείται μια μαγική πένα.
http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου