Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Βήμα πρώτο: Ζητήστε από αυτό που θέλετε

Βήμα πρώτο: Ζητήστε από αυτό που θέλετε

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι "ζητώντας " απο το σύμπαν αυτό που θέλετε είναι το πρώτο βήμα για την προσέλκυση του. Είναι αλήθεια, αλλά τι σημαίνει να "ζητήσετε"; Είναι τόσο απλό όσο ειναι να λετε την επιθυμία σας δυνατά; Παραδοσιακά, όταν ζητάμε κάτι, λεμε ας πούμε, "Παρακαλώ μπορώ να έχω...;" Αλλά το σύμπαν λειτουργεί λίγο διαφορετικά από αυτό.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, «ζητώντας» απο το σύμπαν ειναι κάτι τόσο απλό όσο να είστε πολύ σαφής για το τι θέλετε.

Μόλις συλλάβετε μια σαφή επιθυμία, έχετε ήδη ζητήσει. Θυμηθείτε να είστε διασυνδεδεμένοι με το σύμπαν μέσα από ένα τομέα ενέργειας. - Γιατι ειναι η «ουσία» που τα συνθέτει όλα και την ίδια στιγμή που θα συλλάβετε την επιθυμία σας , το σύμπαν θα λάβει την αίτησή σας.

Το δύσκολο μέρος είναι είστε σαφείς για το ποιες ακριβώς είναι οι επιθυμίες σας. Τι θέλετε; Έχετε ήδη μια σαφή επιθυμία;

Πριν απαντήσετε, να καταλάβετε ότι δεν πρεπει να ζητάτε ό, τι δεν θέλετε. Αν πρόκειται να πείτε κάτι σαν, "δεν θέλω να αγωνίζομαι πια. . Δεν θέλω να είμαι άρρωστος πια." δεν θελω να ειμαι φτωχός πια ;

Αυτά είναι πράγματα που δεν θέλετε. Τι θέλετε;

Τις περισσότερες φορές θα θελήσετε τα αντίθετα από αυτό που δεν θέλετε. Εάν δεν θέλετε να είστε άρρωστοι πια, αυτό σημαίνει ότι θέλετε να είστε υγιείς και ισχυρός. Εάν δεν θέλετε να είστε φτωχοι , αυτό σημαίνει ότι θέλετε να έχετε πολλά χρήματα. Και ούτω καθεξής.

Αυτό είναι αρκετά εύκολο. Αλλά επίσης σημαντικό είναι να αποφευχθεί η τοποθέτηση για κάτι που νομίζετε ότι μπορείτε να έχετε, και όχι αυτό που πραγματικά θέλετε. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, διότι περιορίζετε τις πεποιθήσεις σας μπορεί να σας κάνει να νομίζετε ότι θέλετε ένα πράγμα, όταν στην πραγματικότητα θέλετε κάτι άλλο.

Για παράδειγμα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θέλετε μια εύκολη δουλειά που να πληρώνεστε καλά, αλλά βαθιά μέσα σας έχετε λαχτάρα για το σύνολο της οικονομικής σας ανεξαρτησίας. Αν δεν πιστεύετε ότι η συνολική οικονομική ανεξαρτησία είναι δυνατή για σας, θα βρεθήτε στο διακανονισμό για το επόμενο καλύτερο πράγμα. Ένα άλλο παράδειγμα: Μπορεί να νομίζετε ότι θέλετε μια δουλειά σαν δασκαλος μουσικής , αλλά βαθιά μέσα σας να θέλετε να γίνετε ενας διάσημος μουσικός. Στα δυο αυτά τα παραδείγματα, κρατάτε την πεποίθηση ότι αυτό που θέλετε δεν είναι δυνατόν, ώστε να είστε διακανονισμό για το επόμενο καλύτερο πράγμα.
http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου