Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

πως να βρειτε την αδελφη ψυχη σας

Βρήκα αυτό το άρθρο ... νομίζω οτι εχει ενδιαφέρων

Πέντε βήματα για να βρείτε την αδελφή ψηχή σας
© 2003 Holistipak

Πολλοί άνθρωποι εκδηλώνουν την αδελφή ψυχή τους μέσα σε επτά ημέρες απο αυτη την εργασία . Γιατί συμβαίνει αυτό; Η εργασια αυτη ανοίγει ενα δρομο στην πρόοδό τους προς την αγάπη. Επιλέγοντας από τις ασκήσεις που κάνουμε στο εργαστιριο αγαπης με , τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε όλα οσα σας μπλοκάρουν και ο δρομος της αγαπης θα ανοιξει για σας .

1. Άνοιγμα προς την πιθανότητα ότι υπαρχει η αδελφή ψυχή σας κάπου εκεί έξω, ζει και αναπνέει τώρα. Σε αυτή την κυνική κοινωνία, είναι εύκολο να είστε σκεπτικιστές να σκεφτείτε ότι η αγάπη είναι μόνο για τους τυχερούς . Αυτό κάνει πολλούς να αισθάνονται απελπισμένοι και μονοι , και αυτό δεν είναι ευνοϊκό για την προσέλκυση της αγάπης σας. Αλλάξτε τη σκέψη σας στο θέμα αυτό για να ανοιξει ο δρομος για  την αγάπη. Ξεκινήστε επιβεβαιώνοντας ότι έχετε μια αδελφή ψυχή, και ότι τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει χώρια. . Η πεποίθησή μου είναι ότι υπάρχει "καπάκι για κάθε δοχείο,« ένας τέλειος σύντροφος για κάθε έναν από εμάς. Να ξέρετε ότι αυτό είναι απολύτως αληθινό , και ότι η έντονη επιθυμία σας για αγάπη είναι απλά η ενέργεια που θα τον ωθήσει στην αγκαλιά σας .

2. Διώξτε τις αρνητικές πεποιθήσεις και κάθε τι που σας πλήγωσε . Φανταστείτε ότι έχετε μια αδελφή ψυχή, αυτός είναι ο έρωτας της ζωής σας και έχει όλα όσα θέλετε, ακόμα κι αν δεν φαντάζεστε που μπορει να βρίσκετε το πρόσωπο αυτό Αφήστε ολα τα αρνητικά σπου σκέφτεστε "ηρεμήστε ", και επιβεβαιώστε ότι οι δύο από σας έχετε μαζι μοναδική χημεία . Κοιτάξτε γύρω σας, ψάχνοντας τις ιστορίες αγάπης που βλέπετε, ειδικά αυτες τις απιθανες που καποιοι εχουν βρει την αδελφη ψυχη τους . Αποδεχτείτε ότι δεν υπάρχουν όρια στην αγάπη και ότι μπορείτε να τα έχετε όλα. Γράψτε μια επιβεβαίωση για τον εαυτό σας , " η αδελφή ψυχή μου έρχεται κοντα μου τωρα . Τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει ."

Αν εξακολουθείτε να σκέφτεστε ένα παλιό έρωτα, βεβαιωθείτε ότι αυτό το άτομο αυτο ειναι ο ένας για σας, θα πρέπει να απελευθερώσετε το άτομο αυτο . Ακόμα και αν είναι η αδελφή ψυχή σας, η απελευθερώστε απο αρνητικές σκεψεις για το ατομο αυτο και μετατρέψτε σε θετικες σταματήστε να κρέμεστε απο το ατομο ι, καθώς αυτό μπορεί να καθυστερήσει την αγάπη του για εσάς. ναι αυτό θα τον φέρει πισω σε σας.

3. ΚΑΝΤΕ δύο λίστες. Εξετάστε όλες τις παλιές σχέσεις σας. Ξεκαθαρίστε τι λειτούργησε για σας και τι δεν κανατε καλα . Από αυτό, καταλήξτε σε μια λίστα με τα χαρακτηριστικά που έχει η αδελφή ψυχή σας και αυτοί (ες) σίγουρα δεν είχαν Επίσης, σημειώστε το είδος της σχέσης που θέλετε Αν υπάρχουν σχέσεις σε φίλους ή στην οικογένειά σας που θαυμάζετε , γράψτε ό, τι θέλετε σχετικά με αυτές τις σχέσεις, ξέροντας ότι μπορείτε να έχετε μια τέτοια σχεση για σας στη δική σας σχέση με την αδελφή ψυχή. Ο δεύτερος κατάλογος πρέπει να περιγράφεται λεπτομερώς τι θα δωσετε στη σχέση. Είναι ολα αυτα που έχετε να προσφέρετε. Το μέρος αυτό είναι σημαντικό για την ισορροπία. Αν είναι δύσκολο να σκεφτειτε τι ειναι καλο πανω σας , ξεκινήστε με τα ωραία πράγματα που οι φιλοι σας εχουν πει για σας .. Δεν χρειάζεται να δεσμεύεστε με αυτές τις λίστες. Δεν το κανετε για να σας περιορίσει, αλλά αντ 'αυτού να σας δώσει μια καλύτερη αίσθηση του τη αδελφη ψυχη θελετε . Αυτό το άτομο έρχετε για σας και θα ταιριάζει πολύ καλά μαζί σας.

4. Απευθύνετε έκκληση για την αδελφη ψυχη σας μεσα σας αλλα & εξω απο εσας στο συμπαν . Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα. Κατ 'αρχάς, στείλτε μια πρόσκληση μεσα σας μεσω της προσευχής ή με επιβεβαίωση. Ενεργειακά καλέστε αυτό το πρόσωπο στη ζωή σας. Συνεχίστε την κλήση της αδελφης ψυχής σας στο εξωτερικό στέλνοντας θετική ενέργεια. Αγοράστε μια κάρτα για το άτομό αυτο (ναι, ακόμη και πριν να το έχετε συναντήσει), βαλτε τη καπου να την βλεπετε αδειάστε ενα συρτάρι στο σπίτι Κάνετε χώρο μεσα σας και εξω για δεχτειτε αυτο το ατομο που έρχετε στη ζωη σας .

καντε σκεψεις για την αδελφη ψυχη σας συχνά. Μπορείτε να βρείτε αισθήματα αγαπης γιαυτον μεσα σας


5. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ & ΑΝΟΧΗ.
 Αν έχετε μίσος που δεν σας αφηνει να κατανοήσετε ότι η αδελφή ψυχή σας μπορεί να είναι πολύ καλη " αν έχετε ένα ναυάγιο στο παρελθον σας ." Χρησιμοποιήστε αυτό το παράδειγμα για να τονίσετε το γεγονός ότι, αν κανετε το εσωτερικό έργο, δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσετε να συναντήσετε κάποιον. Έχω ένα αρχείο γεμάτο από παραδείγματα ανθρώπων που έχουν συναντήσει κάποιον ενω δεν βγαινουν απο το σπίτι. Ωστόσο, σήμερα, θα το κάνετε με διαφορετικό τρόπο. Μάθετε να βγαίνετε έξω χωρίς πρόγραμμα Η ευκαιρία να γνωρίσετε ένα άλλο ανθρώπινο ον, ακόμη και για μια σύντομη στιγμή, είναι πολύτιμη. Ακούστε πιο βαθιά, και προσπαθήστε να τους καταλάβετε . Μην βαζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο κάνοντας αυτα που δεν θέλετε να κανετε , και σε καμία περίπτωση μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να αισθάνεται απελπισμένος ή να βρεθει σε απελπιστική κατάσταση . Κρατήστε βαθειά ριζωμένη μέσα σας την αντίληψη οτι περα απο το οτιδήποτε συμβαίνει τωρα έχετε μια αδελφή ψυχή που ζει κι αναπνέει κάπου σε αυτή τη γη. Τίποτα δεν θα τον κρατήσει μακριά από εσάς, και έτσι δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε και να σκέφτεστε ποτε θα ερθει . Συνεχίστε να σκέφτεστε ετσι και θα μαγνητίσετε την αδελφή ψυχή σας.

Αυτά τα πέντε βήματα έχουν δουλεψει για χιλιάδες ανθρώπους που τωρα ειναι παντρεμενοι με την αδελφη ψυχη τους , και βιώνουν μια σχέση πέρααπο αυτο που θα μπορούσαν να φανταστούν για τον εαυτό τους. Αυτή η διαδικασία του ανοίγματος στην αδελφή ψυχή σας δεν θα είναι πάντα εύκολη , αλλά αξιζει να δοκιμάσετε .

Η Kathryn Alice, RScP διδάσκει σε σεμινάρια για την αγάπη Είναι συχνά δημοσιεύει ι για το θέμα αυτό και έχει οδηγήσει πολλούς να βρουν τις αγάπες τους.

1 σχόλιο: