Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ο νόμος της έλξης δεν λειτουργεί

Ο νόμος της έλξης δεν λειτουργεί


Διαβάστε τον τίτλο. Αυτό είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι λένε μετά απο προσπάθεια να εκδηλώσουν τις προθέσεις τους τις πρώτες φορές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ήδη γνωση σχετικά με το νόμο της έλξης για πολλά χρόνια αλλά ακόμα δεν μπορούν να εκδηλώσουν μια δεκάρα να εμφανιστεί στο δρόμο τους , αν η ζωή τους εξαρτάται από αυτό. Κάνουν κάτι λάθος; Τι συμβαίνει εδώ;

Λοιπόν, αν ο νόμος της έλξης δεν λειτουργεί για σας, αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο μερικά πράγματα:

. 1 Μπορεί να υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης -
που σημαίνει ότι πραγματικά δεν δέχεστε ότι ο νόμος της έλξης υπάρχει. Θα πρέπει να το δεχτείτε , επειδή εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο, είτε για σας ή ενάντια σε σας.
2. Έχετε ακόμη περιορισμένες πεποιθήσεις -
που σημαίνει τα συνειδητά λόγια σας είναι σε αντίθεση με το υποσυνείδητο μυαλό σας. Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό αργότερα στο άρθρο.
3. Ασυνέπεια -.
χρησιμοποιείτε  τεχνικές εκδήλωσης πρόθεσης ίσως μία φορά την ημέρα, ή μόνο λίγες φορές την εβδομάδα,και θα πέρασετε έπειτα σε μια περίοδο όπου δεν θα χρησιμοποιείτε το νόμο της έλξης, παρά μόνο για να ξεκινήσετε απο την αρχη πάλι. Θα πρέπει να είστε συνεπείς, κάθε μέρα.

Οι άνθρωποι θεωρούν ότι ολα θα γίνουν σε μια στιγμή .Και είναι πραγματικά πρωταθλητές σε αυτό. Λένε, "πήρα φωτια . Είδα αυτό το πρόγραμμα και πρόκειται να αλλάξει τη ζωή μου. "Και όμως τα αποτελέσματα δεν το δείχνουν. Κάτω από την επιφάνεια είναι σχεδόν έτοιμοι να σπάσουν αλλά το πρόσωπο που θα εξετάσει μόνο τα αποτελέσματα επιφανειακά θα πει,« Αυτός ο νόμος δεν λειτουργεί. "Και ξέρετε τι; Το Σύμπαν, λέει, "Η επιθυμία σας είναι εντολή μου," και εξαφανίζεται. - James Ray

"Μπορείτε να πετάξετε"
Εδώ είναι ένα υποθετικό σενάριο. Φανταστείτε ότι θα μπορούσατε να πετάξετε τώρα. Τι θα λέγατε; Σε ολόκληρη τη ζωή σας, σας λενε ότι δεν μπορείτε να πετάξετε , ότι είναι πρακτικά αδύνατο. Τι θα συμβεί σας πω οτι ειναι δυνατό, και ότι το έχετε ήδη μέσα σας να πετάξετε αυτή τη στιγμή, αν πραγματικά το θέλετε? Πώς θα πάτε για πτήσεις; Βεβαίως, δεν πηδήξετε από το πρώτο κτίριο που βλέπετε και θα αρχίσετε να χτυπάτε τα χέρια σας.

Γιατί όχι;

Λόγω των πεποιθήσεων που έχετε . Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να απαλλαγείτε από όλες τις περιοριστικές πεποιθήσεις για τον εαυτό σας και τα οποίες κουβαλατε μαζί σας . Μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά, λίγες ημέρες, ή ακόμα και ένας ολόκληρος μήνας η και ένα έτος προτού να είστε σε θέση να πείτε , Εντάξει Καταλαβαίνω ότι μπορώ να πετάξω. Είναι δυνατό. "Ακόμα και τότε, θα χρειαστεί να κάνετε πρακτική, επειδή ακόμα δεν έχετε πετάξει . Έχετε ξεκαθαρίσει στον εαυτό σας μόνο τη δυνατότητα που έχετε . Θα πρέπει τώρα να μάθετε και την πρακτική και τις τεχνικές. Σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, τότε μάλλον δεν θα είναι ένα καλές οι οδηγίες χρήσης . Μπορεί να πέσετε μερικές φορές, ακόμα και να βλαψετε τον εαυτό σας αλλά εχετε την ικανότητα να μαθένεται, αν και μπορεί να ξεκινήσατε άσχημα στην αρχή. Όταν τελικά θα μάθετε να πετάτε , και θα κοιτάξετε πίσω στους παλιούς τρόπους θα σκέφτεστε , "εγώ θα ήθελα να το ήξερα αυτό νωρίτερα. "

Νόμος της έλξης είναι το ίδιο πραγμα .

Όταν αρχίσετε  με το νόμο της έλξης, θα υπάρξει κάποια μορφή επαναπρογραμματισμού  που πρέπει να λάβει χώρα πρώτα προτού να μπορείτε να είστε ένας αποτελεσματικός δημιουργός. Αυτή η περίοδος επηρεάζεται από την ηλικία σας και τη δυνατότητά σας να προγραμματίσετε εκ νέου τον εαυτό σας με υγιεινες διανοητικές συνήθειες.

Κανόνας '21 μερες »

Χρειάζονται 21 ημέρες για μια νέα συνήθεια Εάν χρησιμοποιήσετε το νόμο της έλξης κάθε μέρα, για 21 ημέρες στη σειρά, μετά από αυτές τις αρχικές 21 ημέρες, θα αρχίσετε να βλέπετε δραματικές βελτιώσεις σε εκδηλώσεις σας. Αν σας πήρε 3 ημέρες για να φανερώσετε ένα απλό φλιτζάνι καφέ, τώρα θα πάρει μόνο ένα λεπτό. Αν σας πήρε 5 ημέρες για να φανερώσετε ένα τηλεφώνημα από έναν πρώην-φίλη, θα μπορούσατε να το κάνετε τώρα σε μία ημέρα, και ούτω καθεξής.

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το νόμο της έλξης για τουλάχιστον 21 ημέρες στη σειρά, τότε είναι εύκολο να δείτε γιατί θα πείτε, "Αυτός ο νόμος δεν λειτουργεί." Η συμβουλή μου προς εσάς είναι να επιμένετε . Δώστε περισσότερη πρακτική. Διαβάστε τα άρθρα σχετικά με αυτό και να απομνημονεύσετε τις τεχνικές. Γινετε δασκαλος στην τεχνική των 17 δευτερόλεπτων . Μάθετε πώς να κάνετε έναν πίνακα οράματος . Να αναπτύξετε τη δύναμη της φαντασίας σας. Εάν και πάλι δεν μπορείτε να φανερώσετε ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα τρένο να φτάσει στην ώρα του μετά από 21 ημέρες, τότε ρωτήστε τον εαυτό σας, " χρησιμοποιώ την κατάλληλη τεχνική; το κάνω με το σωστό τρόπο; Εξακολουθώ να έχω ενα ψυχικό μπλοκ στο μυαλό μου που μπορεί να με κρατά πίσω ; προσπαθώ να προσελκύσω από μια θέση έλλειψης; "

Περιορισμένες Πεποιθήσεις

Αυτο-διάγνωση για τον εαυτό σας να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας. Γνωρίζετε τον εαυτό σας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.Ο νόμος της έλξης είναι περισσότερο αυτό που οραματίζεστε στο μυαλό σας και το πώς αισθάνεστε και όχι αυτό που λέτε.

Αν πείτε , «Σκέφτομαι ότι θα είμαι ασφαλείς, όταν φύγω από το σπίτι μου σήμερα», αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φανταστείτε τον εαυτό σας να απαχθεί ή να τρακάρετε με ένα αυτοκίνητο,  τη δόνηση νομίζετε ότι πραγματικά στέλνετε  στο συμπαν;
κλείνοντας  ελπίζω ότι αυτό το άρθρο θα ξεκαθαρίσει  μερικά πράγματα για όσους από εσάς έχουν πρόβλημα στην εκδήλωση τις πρόθεσης τους Θα ήθελα επίσης να διευκρινίσω ότι η ιστορία για τους ιπτάμενους ήταν απλώς μια αλληγορία για το νόμο της έλξης, έτσι ώστε να μην πάτε να πηδήξετε από κτίρια χτυπώντας τα χέρια σας.

εύχομαι τις καλύτερες προσελκύσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου