Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

προσέξτε πως μιλάτε

προσέξτε πως μιλάτε

Όταν μιλάμε για κάτι, του δίνουμε ενέργεια. Η περισσότερη ενέργεια που δίνουμε προέρχεται απο τον εσωτερικό κόσμο σας, οσο πιο πολύ ενέργεια δίνουμε απο τον εσωτερικό κοσμο μας τοσο πιο πολυ δημιουργούμε τον εξωτερικό κόσμο μας

Συχνά γίνεται κατάχρηση της ομιλίας στη σύγχρονη κοινωνία Αντί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία, η ομιλία χρησιμοποιείται για να καταστρέψει. Αντί να χρησιμοποιείται για να ενώσει, η ομιλία χρησιμοποιείται για να διαιρέσει. Ενώ οι σκέψεις φυλάσσονται για τον εαυτό σας ως επί το πλείστον, η ομιλία απευθύνεται σε όλους όσους μπορούν να ακούσουν.

Όταν μιλάμε για κάτι, αρχίζουμε να προσελκύομαι την ουσία του προς το μέρος μας. Ο Muhammad Ali είπε κάποτε, «είμαι ο καλύτερος." Είτε τον πίστεψαν ή όχι, το είπε, οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν τα λόγια του. Σήμερα, εξακολουθεί να θεωρείται ως ο μεγαλύτερος, ακόμη κι αν υπάρχουν μαχητές σήμερα που είναι πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι.

Μάθετε να μιλάτε σαν κάθε λέξη να είναι μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Μιλάτε σαν κάθε λέξη που λέτε, θα γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα. Όταν μιλάτε με αυτόν τον τρόπο, θα αρχίσουν να γίνονται πολλά καλά απο αυτά που λέτε. Οι άνθρωποι θετικού χαρακτήρα θα προσελκύονται από την αύρα σας, θα κρέμονται πάνω κάθε λέξη σας, επειδή όλα όσα έχετε να πείτε θα κάνουν την ατμόσφαιρα καλύτερη , και θα κάνετε τους άλλους να νιώθουν καλά.

Εδώ είναι μερικά θέματα που ίσως να θέλετε να επικεντρωθείτε στις καθημερινές συνομιλίες σας . Τα θέματα αυτά θα σας οδηγήσουν σε πολλούς φίλους, στην ευτυχία, στην επιτυχία, στα πλούτη και την εξουσία:

1 Τι επιθυμείτε - Όταν ξέρετε τι θέλετε, είστε ήδη στα μισά του δρόμου για να πάρετε ό, τι θέλετε.

2 Πώς θα πάτε για να πάρετε αυτό που επιθυμείτε - Υπάρχει κάτι πολύ μεταδοτικό για κάποιον που μιλά για ό, τι θέλει και πώς πρόκειται να το πάρει. Πρόκειται για την ένδειξη "φιλοδοξία " και οι άνθρωποι που ανήκουν φυσικά σε αυτούς τους τύπους των ανθρώπων επειδή έχουν "επιτυχία" πάνω τους.

3 Πράγματα που σας αρέσουν - Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι μιλούν για το τι μισούν, θα ξεχωρίζετε ως μια ανάσα καθαρού αέρα, όταν είστε σταθερά θετικοι , σηκώνοντας τους από την αρνητικότητα και αγκαλιάζοντας αυτό που είστε ευγνώμονες . Θα προσελκύσετε κάτι περισσότερο από φίλους-θα προσελκύσετε θαυμαστές.

4 Καλή στιγμή - Υπάρχει πάντα μια υπέροχη ατμόσφαιρα στον αέρα, όταν μιλάμε για καλές στιγμές που έχουν ήδη συμβεί. Μιλώντας για καλές στιγμες είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για την σταματήσει άμεσα η αρνητική συνομιλία με έναν φίλο. Οσο πιο συχνά κάνετε τους άλλους να νιώθουν καλά όταν είναι γύρω σας, τόσο περισσότερο θα θέλουν να είναι γύρω σας και τοσο περισσότερες πιθανότητες έχετε για τον επηρεασμό τους να γίνουν πιο θετικά άτομα.

5 Πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους - Αν είστε σε μια κακή στιγμή , να επικεντρωθείτε σε αυτα

6 Σκεφτείτε τι θαυμάζετε στους άλλους - Αν έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με άλλους ανθρωπους ,μιλήστε για τα καλά που εχουν . Αν δεν δείτε κανένα καλό σε αυτους , δεν αξίζει να συζητησετε. Ωστόσο, όταν επαινείτε καποιον , να είστε ειλικρινής. Μην το παρατραβάτε με φιλοφρονήσεις με λάθος τρόπο, θα βγει ως κολακεία.

Εδώ είναι πραγματα για τα οποια πρεπει να αποφεύγετε να μιλάτε με κάθε κόστος:

1 Τα πράγματα που δεν θέλετε να συμβουν - Οσο περισσότερα μιλαμε για κάτι, τόσο περισσότερη ενέργεια του δίνουμε . Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι το πώς τα μέσα ενημέρωσης είχαν ατελείωτες ωρες κάλυψης για την "καταπολέμηση της τρομοκρατίας." Όσο περισσότερο μίλανε γι 'αυτή, τοσο περισσότερη δύναμη της δίνουν . Όταν θέλετε κάτι να φυγει μακριά, πρέπει να μιλήσετε για το αντίθετό του . Αντί της εστίασης στο πρόβλημα, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην λύση.

2 Κουτσομπολιό, η κριτική των άλλων - Εκτός που γεμίζει τον αέρα με αρνητική ενέργεια, το κουτσομπολιό προκαλεί στους άλλους δυσπιστία για σας. Εάν είστε γνωστός ως κουτσομπόλης, κάντε ό, τι είναι δυνατόν για να τροποποιήσετε τη φήμη σας.

3 Αρνητικά γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί - Σταματήστε να τους δίνετε ενέργεια? Αφήστε τα να πεθάνουν .

4 Τα πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και δεν ειναι θετικα

5 Ρατσισμός - Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν το ρατσισμό , αλλά συνεχίζουν να μιλάνε γι 'αυτό. Πώς θα φυγει αν συνεχίζετε να του δίνετε την ενέργεια; Όταν αρχαίες κοινωνίες ήθελαν να καταστρέψουν η μια την άλλη κοινωνία, έκαιγαν όλα τα κτίρια, τα βιβλία, ολα τα τυχόν ίχνη της κοινωνίας. Επίσης, τιμωρουσαν με θάνατο και τους ανθρώπους του δικού τους πολιτισμού, αν μιλουσαν για την κατάκτηση της κοινωνίας των πολιτών.

6 Θάνατος - Εκτός και αν προσπαθείτε να πεθάνετε , δεν μιλάμε για θάνατο.

Η ενασχόληση με Αρνητική ομιλία
Όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με κάποιον που μιλάει συνεχώς με αρνητικό τρόπο, μπορείτε να προσπαθήσετε για λίγο να αντιστρέψετε την άποψή του για τον κόσμο. Ωστόσο, είναι συνήθως μια ανηφορική μάχη που δεν αξίζει να αγωνιστείτε . Ειναι δυστυχισμένοι , και αν έχετε την επιθυμία να επιτύχετε μια ευτυχισμένη ζωή, δεν έχετε χρόνο για αυτους . Ελαττώστε το χρόνο που περνατε με αυτά τα είδη των ανθρώπων αν υπάρχουν στη ζωή σας, και ελπίζουμε ότι θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Εφαρμογή του νόμου της πολικότητας

Ο νόμος της πολικότητας, ο οποίος ορίζει ότι τα πάντα εχουν δυο όψεις -είναι ο νόμος που πρέπει να θυμάστε όταν θελετε να  προσελκύσετε  επιθυμητές καταστάσεις και  αποτελέσματα στη ζωή σας. Να θυμάστε ότι η Βόρεια δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη Νότια, καλο δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς κακο -και δεδομένου ότι κάθε αντικείμενο έχει ένα αντίθετο, προσεξτε πως μιλάτε  μη μιλάτε γιαυτα που δεν θέλετε, και  εστιάστε όλες τις ενέργειές σας στην πλευρά που θελετε να ειστε .
http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου