Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

από το φορουμ του μυστικού

βρήκα αυτο σε ενα φόρουμ το μέλος που το ανέβασε αναφέρει οτι το βρήκε στο φόρουμ του μυστικού σας το περνάω ετσι ακριβώς όπως το βρήκα 

εδώ είναι μια πραγματικά δροσερή ιστορία που βρήκα ... Έλαβα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τη μέθοδο Silva 

Με άλλα λόγια, μπορεί το μυαλό να δημιουργεί συμπτώσεις και να γίνονται πραγματικότητα; 

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το έχουν βιώσει αυτό στις ζωές τους και θα πουν ότι η απάντηση είναι ναι - ο κόσμος σας μπορεί να διαμορφωθεί από τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις σας. 

Η ακόλουθη ιστορία περιγράφει ένα τέτοιο περιστατικό - το πώς ένας άνθρωπος ανακάλυψε τη δύναμη του μυαλού του δημιουργώντας συμπτώσεις. Άρχισε να χρησιμοποιεί αυτή τη δυνατότητα και έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία, ώστε το έργο του είναι σχεδόν ένα πασίγνωστο σε ολη την Αμερική. 

Για το σκοπό αυτής της ιστορίας, ας ονομάσουμε αυτόν τον άνθρωπο Scott. Το πραγματικό του όνομα δεν θα αποκαλυφθεί μέχρι το τέλος για να κάνει την ιστορία πιο ενδιαφέρουσα. Αυτή την ιστορία την είχε πει σε ένα βιβλίο ο Scott που έγραψε το 1998. 

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ο Scott είχε ακούσει για μια διαδικασία που ονομάζεται επιβεβαιώσεις από έναν φίλο. Η διαδικασία που έμαθε ήταν απλή. 
Πρέπει να δείτε τι είναι αυτό που θέλετε και να το γράψετε δεκαπέντε φορές, μία φορά την ημέρα, μέχρι να το αποκτήσετε. 

Ο Scott είπε ότι η διαδικασία δεν απαιτεί καμία πίστη ή θετική σκέψη για να λειτουργήσει. Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα ήταν η άποψη ότι η τεχνική θα μπορούσε να επηρεάσει άμεσα το περιβάλλον σας και όχι μόνο να σας κάνει να επικεντρωθείτε περισσότερο στους στόχους σας. Με άλλα λόγια, θα γίνονταν καταπληκτικές συμπτώσεις για να κινηθείτε προς τους στόχους σας. Οι συμπτώσεις θα μπορούσαν να είναι πράγματα που ήταν φαινομενικά άσχετα με σας και πέρα από τον έλεγχό σας. 

Ο Scott ήταν πολύ δύσκολος στο να το πιστέψει αυτό και κυριαρχούσε η λογική στον τρόπο σκέψης του. Είχε τις αμφιβολίες του σχετικά με τη διαδικασία, αλλά κατάλαβε ότι δεν θα πάθει καμία ζημιά αν το προσπαθήσει 

«Μέσα σε λίγες εβδομάδες, συμπτώσεις άρχισαν να συμβαίνουν σε μένα." Έγραψε ο Scott. 

"Καταπληκτικές συμπτώσεις, . Δεν θα αναφέρω το συγκεκριμένο στόχο που δούλευα, καθώς ήταν ιδιωτική υπόθεση, αλλά μέσα σε λίγους μήνες ο στόχος επιτεύχθηκε ακριβώς όπως το είχα γράψει. " 

Αλλά ο Scott δεν ήταν ακόμα πεπεισμένος ότι οι επιβεβαιώσεις βοήθησαν. Συμπτώσεις συμβαίνουν από μόνες τους και ο Scott ειπε οτι την δοκιμή ηταν ασαφής. 

Έτσι, ο Scott έγραψε έναν άλλο στόχο - να κάνει κάποια κέρδη στο χρηματιστήριο. Έγραψε επιβεβαίωση του κάθε μέρα και περίμενε κάποια έμπνευση. Ήρθε σ 'αυτόν σε ένα όνειρο. Ξύπνησε ένα βράδυ με τις λέξεις "Buy Chrysler", "επαναλαμβάνοντας τες ξανα και ξανα . 

Αγόρασε μετοχές της εταιρείας που περνούσε μια από τις πιο ζοφερές περιόδους της όμως αυτή άρχισε να αυξάνεται μετά από αυτό και έκανε κάποιες καλές αποδόσεις με αυτό. Επανέλαβε το πείραμα και πάλι και κατάφερε να πάρει μια άλλη επιτυχημένη εταιρεία, με σύμβολο μετοχής "Ask". 

Οπλισμένος με εμπιστοσύνη στη δύναμη των επιβεβαιώσεων ο Scott αποφάσισε να τις εφαρμόσει σε ένα πιο δύσκολο στόχο - να μπει στο άκρως ανταγωνιστικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϋ του προγράμματος MBA. 

Το πρόβλημα ήταν ότι είχε ήδη πάρει τις εξετάσεις, το GMAT, και η βαθμολογία του ηταν μονο η 77η βαθμολογία στα εκατο . Ήξερε ότι έπρεπε να βρίσκεται πάνω από το 90ο στα εκατο για να έχει μια πιθανότητα να εγκριθεί. 

Ο Scott πήρε τον εξωπραγματικο-στόχο των 94 στα εκατο ως στόχο του και το ζήτησε εκ νέου με την τεχνική επιβεβαίωσης . 

Παρόλο που δεν ήταν σε θέση να πάει πολύ υψηλότερα από την 77 στα εκατο στην πράξη τις εξετάσεις Ο Scott είχε εκπλαγεί από το γεγονός ότι έφτασε πράγματι η 94στα εκατο για το GMAT - ακριβώς όπως είχε γράψει στις δηλώσεις του. Αποφοίτησε με Berkeley MBA του το 1986. 

Λίγα χρόνια αργότερα θα προσπαθήσει να υιοθετήσει εναν πιο σοβαρο στόχο, να γινει ένας κοινοπρακτικός σκιτσογράφος. Ήξερε οτι οι πιθανότητες υποβολής κινουμένων σχεδίων του που να είναι αποδεκτές από μια μεγάλη εφημερίδα ήταν περίπου 1 στα 10.000. 

Κτύπησε αυτές τις αποδόσεις και τα κινούμενα σχέδια του έγινε δεκτά . Τότε κέρδισε ένα αξιοπρεπές εισόδημα με την ταινία κινουμένων σχεδίων του, αλλά ήθελε να επιτύχει κάτι μεγαλύτερο. 

Αποφάσισε ότι ήθελε τα πιο επιτυχημένα κόμικ στον πλανήτη. Ο Scott θεώρησε ότι το καλύτερο μέτρο της «επιτυχιας »? Θα ηταν ο αριθμός των βιβλίων που πωλούνται. 

Τον Ιούνιο του 1996 το βιβλίο του Η αρχή Dilbert χτύπησε τη νούμερο ένα θέση στον κατάλογο πεζός λόγος σκληρό εξώφυλλο των New York Times. Θα μείνει στην πρώτη τριάδα όλο το καλοκαίρι. Τον Νοέμβριο το δεύτερο βιβλίο του, TopSecret Ντόγκμπερτ Εγχειριδίο Διαχείρισης, έκανε επίσης τον κατάλογο μπεστ-σέλερ, δίνοντας στον Scott το νούμερο ένα και δύο θέσεις ταυτόχρονα για μία εβδομάδα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Scott είχε πράγματι το «πιο επιτυχημένο » κόμικ στον πλανήτη. 

Όπως ίσως θα έχετε μαντέψει, το πρόσωπο που μιλώ για είναι ο Scott Adams, ο δημιουργός της πολύ επιτυχημένης ταινίας Dilbert κόμικς.Ο Scott γράφει για τις εμπειρίες αυτές με τις επιβεβαιώσεις στο βιβλίο του Το μέλλον Dilbert. Δεν φαινετε να ξέρει πραγματικά γιατί λειτουργεί, αλλά αφήνει το συμπέρασμα για στον αναγνώστη. Μπορείτε να αγοράσετε το ξεκαρδιστικο Dilbert Scott Adams »βιβλίο σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο. 

Δημοσιογράφοι με ρωτούν συχνά αν εκπλήσσομαι με την επιτυχία ofthe Dilbert comic strip. 

~ Scott Adams, Το Μέλλον Dilbert


εδώ είναι μια μαρτυρία ακόμα που είχα βρει κάπου και μου φάνηκε ενδιαφέρον(αλλα δεν ειχα πολυκαταλαβει πολυ που αναφερονταν και απλα το κρατησα για να το εχω στο νου μου ) αναφέρετε στο ιδία θέμα 


Δεν έχω κάνει δέσμες ενεργειών, αλλά έκανα ό, τι έκανε ι ο Scott Adams Έγραψα 15 φορές την ημέρα αυτο που ήθελα μέχρι που έγινε αληθινό .Εγώ ήθελα να είμαι τυχερός, γι 'αυτό έγραψα: «Θα κερδίζω χρήματα όλη την ώρα και είμαι πάντα τυχερός "15 φορές την μερα . Διάβασα την ενδιαφέρουσα ιστορία για το πώς ο Scott είχε ένα όνειρο σχετικά με το πως θα μπορούσε να κανει επιτυχία (Έγραψε ότι θα κάνει τα χρήματα σε μετοχές), δεν αισθάνθηκα καμία πίεση για να αγοράσω όλα, τα παιχνίδια λότο , κλπ εκτός και αν το ένιωθα αυτό. (Απλά λέω θα γράψω 15 φορές την ημέρα και αυτό είναι όλο). Λοιπόν σε 4 μήνες κέρδισα 500 δολάρια και αυτό ήρθε μετα απο δαπάνη περίπου 5 δολάρια τα 495 ηταν κέρδος και στη συνέχεια σταμάτησα να κερδίζω και πήγε κάτω όπως π.χ. 400 δολάρια, αλλά μετά από ένα μήνα και μισό από εκεί κέρδισα πάνω από 15.000. Σταμάτησα να έχω επίκεντρο την τύχη και έκανα άλλα πράγματα. (Μου πήρε 5 μήνες και μισό για να κερδίσω το 15 χιλ.).

4 σχόλια:

  1. Πώς μπορεί κανείς να επικοινωνησει μαζί σας? Υπάρχει κάποια ηλεκτρονική διεύθυνση όπου μπορούμε να σας απόστείλουμε προσωπικά κάποια ερωτήματα;

    Με εκτίμηση,
    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα μας βρεις εδω http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com/forum

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή