Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

6 τεχνικές του νομου της ελξης

Η εκδήλωση της πρόθεσης είναι η διαδικασία που συνειδητά κανει τις επιθυμίες και τις σκέψεις σας πραγματικότητα. Είναι μια ομάδα δράσεων οι οποίες συμπίπτουν με το νόμο της έλξης, προκειμένου να λειτουργήσει για σας, όχι ενάντια σε σας. παρακάτω είναι ορισμένες κοινές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την εκδήλωση πρόθεσης.

Τεχνικές Εκδήλωσης Πρόθεσης

1 17 δευτερόλεπτα -

Η πιο απλή , πιο συχνά χρησιμοποιούμενη τεχνική εκδήλωσης πρόθεσης:. Σκεφτείτε μια σκέψη, και εστιάστε πάνω της , και να αισθάνεστε μια συγκίνηση. Γιατί 17 δευτερόλεπτα; Επειδή είναι το κατά προσέγγιση ποσό του χρόνου που χρειάζεται να σκεφτείτε μια σκέψη, και να εστιάσετε πάνω της , και να αισθάνεστε μια συγκίνηση, η οποία συμπληρώνει το έργο της και στέλνει δονητική ενέργεια στο σύμπαν. Το κλειδί για την αποστολή μιας δόνησης είναι το συναίσθημα. . Η απλή σκέψη μιας σκέψης δεν την κάνει πραγματικότητα. Τα συναισθήματα που προκύπτουν από τις σκέψεις είναι πολύ πιο αποτελεσματικά . Να θυμάστε πάντα ότι το συναίσθημα είναι το τελικό αποτέλεσμα της δόνησης της ενέργειας που στείλατε . Έτσι, αν θέλετε να ξέρετε αν έχετε στείλει σωστά μια δόνηση ή προσευχή, να προσέχετε τα συναισθήματά σας. Εάν αισθάνεστε καλά, τότε έχετε εκτελέσει σωστά την τεχνική 17 δευτερόλεπτα. Εάν αισθάνεστε αδιαφορία, προσπαθήστε ξανά. Και ενώ 17 δευτερόλεπτα είναι το ελάχιστο ποσό του χρόνου που απαιτείται για να ξεκινήσει η διαδικασία της εκδήλωσης πρόθεσης, όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια της συγκέντρωσης, τόσο το καλύτερο.

2. Εκδήλωση Group -

Η τεχνική του να πάρει μια ομάδα από δύο ή περισσότερα άτομα μαζί για να στείλει δονητική ενέργεια στο σύμπαν με σκοπό να εκδηλώσει ένα αποτέλεσμα. Η δύναμη της σκέψης των δύο είναι καλύτερη από τη δύναμη της σκέψης του ενός, και οσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Ομάδες προσευχής, συλλαλητήρια, καθώς και αθλητικές ομάδες που κάθονται μαζί για να απεικονίσουν αυτους που κερδίζουν ένα παιχνίδι είναι ενα καλό παράδειγμα εκδήλωσης της ομάδας. Όταν μια ομάδα ανθρώπων εργάζονται από κοινού σε συνεργασία , η πιθανότητα επιτυχίας πολλαπλασιάζεται καθετα .

3. Η πετρα της ευγνωμοσύνης -
Μια μικρή πέτρα ή βότσαλο που κρατάτε στο χέρι σας, ενώ σκέφτεστε όλα τα πράγματα που είστε ευγνώμονες για στη ζωή σας. Χρησιμοποιώντας την πετρα ευγνωμοσύνης ένας πολύ καλός τρόπος για να αρχίσετε την ημέρα σας , καθώς αυτό σας θέτει σε μια πορεία θετικών συναισθημάτων και θα σας βάλει σε μια καλή διάθεση. Οσο πιο ευτυχισμένες ειναι οι σκέψεις σας, τοσο πιο ευτυχισμένοι είστε.

Υπάρχουν μέρη που μπορείτε να αγοράσετε πετρες ευγνωμοσύνης, αλλά εγώ προτείνω ιδιαίτερα να βρείτε μονοι σας την πετρα ευγνωμοσύνης . Η πετρα ευγνωμοσύνης που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή είναι μια μικρή , άσπρη, πέτρα που βρήκα ενώ ήμουν στην παραλία το καλοκαίρι.

Ακόμα καλύτερα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την πετρα ευγνωμοσύνης ως βοηθητική για την τεχνική 17 δευτερόλεπτα. Παρόμοια με τη ρωμαϊκή πρακτική της προσευχής με κομποσκοίνια, με τη φυσική επαφή με το μικρό βότσαλο είναι πιο εύκολο να «αισθάνεστε » την προσευχή / η πρόθεσή σας.

Είναι πολύ χρήσιμο να έχετε μια μικρή πετρα ευγνωμοσύνης στην τσέπη σας ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε κάθε φορά που πρέπει να στείλετε μια πρόθεση, μπορείτε να νιώσετε την πέτρα στο χέρι σας. Χρησιμοποιώντας την πετρα ευγνωμοσύνης υποσυνείδητα θα έρχεστε στην κατάσταση σας κάθε φορά που το χέρι σας έρχεται σε επαφή με την πετρα , το μυαλό σας θα πρέπει να επικεντρωθεί στην αποστολή πρόθεσης. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τεθεί σε "λειτουργία ο νομος της ελξης », και όσο πιο συχνά κανετε την πρακτική, τόσο πιο αποτελεσματική θα γίνει στο να εκδηλώνει τις προθέσεις σας.

4 πινακας οραματος
-. Ένα πολύ κοινή πρακτική του νομου της ελξης που περιλαμβάνει τη σύνδεση εικόνων από ό, τι επιθυμείτε σε έναν πίνακα και τη διαμόρφωση του. ο πινακας αυτος στη συνέχεια πρεπει να τοποθετηθεί στον τοίχο ή κάπου που μπορείτε να δείτε εύκολα και να σας θυμίζει τι είναι αυτό που θέλετε. Μπορείτε να συνδέσετε οτιδήποτε στο όραμά σας, συμπεριλαμβανομένων το αυτοκίνητο των ονείρων σας, το σπίτι των ονείρων, ή στοίβες των χρημάτων. Ακόμα και εικόνες από μια ευτυχισμένη οικογένεια . Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και δεν υπάρχουν κανόνες ή περιορισμοί ως προς το τι μπορείτε να βάλετε στον πινακα σας.

5. Δημιουργική Γραφή -

Μια απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική. Αν δεν σας αρέσει η ιδέα της δημιουργίας ενός πίνακα οράματος, απλά να πάρετε ένα κομμάτι χαρτί και στυλό και να αρχίσετε να γράφετε για το πώς θέλετε τη ζωή σας να ειναι Περιγράψτε την υγεία σας, πώς σας βλέπει κανείς, τη δουλειά σας (ή και καθόλου δουλειά), σύζυγος, σπίτι, αυτοκίνητο, κλπ. Μην κρατάτε τίποτα πίσω. Διαβάστε το δυνατά κάθε μέρα. Αν δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε , ξεκινήστε με, "Η ζωή είναι τόσο υπέροχη , τώρα που ...» και αρχίστε να περιγράφετε τα πράγματα σαν να τα έχετε ήδη.

6. Σχέδιο -
Με το να φαντάζεται κάτι, θα αυξήσετε την πιθανότητα να αποδώσει καρπούς. Κάνοντας πίνακες ή σκίτσα αυτου που επιθυμείτε φέρνετε τη φαντασία σας στη ζωή. Ενας μουσικός μοιράστηκε μαζί μας ένα μέτριο σκίτσο εκτέλεσης μπροστά από ένα ζωντανό ακροατήριο. Μέσα σε δύο εβδομάδες, η εικόνα ήταν πραγματική, . Δεν χρειάζεται να ξέρετε να ζωγραφίζετε για να χρησιμοποιήσει αυτήν την τεχνική. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τραβήξετε μια ισια γραμη , μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά αυτη την τεχνική για να σας δωσει πλεονέκτημα.

Αυτές είναι οι πιο κοινές τεχνικές για να εκδηλώνετε τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας . Δοκιμάστε τις και δείτε πως λειτουργούν καλύτερα για σας, και να θυμάστε ότι όσο πιο πολύ πρακτική κανετε , τόσο πιο αποτελεσματικές θα γίνουν αυτες οι τεχνικές για σας [/b]

http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com 

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 15 ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΩ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ?ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι τεχνικές ειναι για να μας βαλουν στη σωστή συχνότητα ........μπορεί να γράψεις κατι 1 φορα και να γινει ......τον αν θα γινει κατι εξαρτάται απο την πίστη πανω απο ολα

      Διαγραφή
  2. καλησπερα Αρτεμις ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΧΕΣΗς ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ;ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΡΜΟΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕς ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα παιδια θελουν να γινει αυτο ? αν ναι η τεχνικη Ho’oponopono ειναι οτι καλυτερο θα πρεπει να το κανουν αυτα ή αυτος

      Διαγραφή