Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

μην βάζετε όρια στις επιθυμίες σας

Πάρα πολλές φορές βάζουμε όρια στις επιθυμίες μας με τον αρνητικό τρόπο σκέψης μας. Ο Θεός βάζει μεγάλα όνειρα στις καρδιές μας, αλλά στα μάτια μας φαίνονται αδύνατα  και πολύ μεγάλα για να επιτευχθούν . αντι να  δούμε τα όνειρά μας να πραγματοποιούνται , καταλήγουμε να εστιάζουμε  στο βουνό απο εμποδια  που έχουμε μπροστά μας. 

Ίσως να ονειρεύεστε  την έναρξη μιας επιχείρησης, αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε . 

Ίσως χρόνια φυσικών ασθενειών σας  έχουν αφήσει  το συναίσθημα οτι ποτέ δεν θα είστε  και πάλι υγιής. 

Ίσως η αγάπη σας έχει φύγει και τώρα αισθάνεστε οτι ο  χρόνος τελειωνει και  μια σχέση αγάπης  δεν θα συμβεί ποτέ. 

κοιτάξτε  κατάστασή σας και σκεφτείτε αν ο Θεός μπορει να πραγματοποιήσει   τα όνειρά σας . σκεφτείτε  σήμερα ότι ο Θεός μπορεί να κάνει το αδύνατο. οτι το  υπερφυσικό μπορεί να κάνει όλα τα όνειρα που υπαρχουν μεσα σας πραγματικα . που εστιαζετε  σήμερα; Η κατάστασή σας μπορεί να φαίνεται αδύνατη, αλλά ο Θεός το βλέπει διαφορετικά. 

Δείτε τα όνειρά σας μέσα από τα μάτια της πίστης ....  με τον τρόπο που ο Θεός τα βλέπει να πραγματοποιούνται  για σάς. 

Κάντε χώρο στα  όνειρα που έχετε. Αν τα πράγματα φαίνονται απελπιστικα στο φυσικό, θέστε την εμπιστοσύνη σας στο Θεό. εμπιστεύτειτε αυτον   να κάνει όλα τα πράγματα δυνατα για σας. 


Και όπως εσείς, θα αρχίσετε να βλέπετε τα όνειρά σας με πιστη οτι θα πραγματοποιηθουν αυτα θα συμβουν με τροπους που δεν μπορειτε να φανταστείτε 
γιατι  μερικοί άνθρωποι  φοβούνται να θέλουν αυτό που θέλουν΄? Επειδή είναι δύσκολο να επιτευχθεί  είτε γιατι πρόκειται για άλλο πρόσωπο. 

Δεν έχει σημασία πόσο μακριά ή δύσκολοι φαίνονται οι στόχοι σας, http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com/t785-topic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου