Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Ευθυγράμμιση με την επιθυμητή πραγματικότηταΜια επιθυμία έχει τη δύναμη να προσελκύσει ένα σύνολο απο αντιδρασεις στη φυσική σας πραγματικότητα Μια αλλαγή στη φυσική σας πραγματικότητα εμπεριέχεται στον σπόρο μιας επιθυμίας και η διαδικασία της εκδήλωσης ξεκινά μόλις εκφράσετε την επιθυμία σας . Μια επιθυμία ειναι ενας πυρήνας που μπορεί να προσελκύσει πολλες άλλες μικρότερες επιθυμίες αλλά ουσιαστικά είναι η επιθυμία πυρήνας που εκδηλώνετε . Μπορείτε να επιτρέψετε την ομαλή και γρήγορη, την εκδήλωση της επιθυμίας σας , αν ευθυγραμμιστείτε με αυτή αντί να "αμφιβάλλετε " γιαυτή.

μην αμφισβητείτε τις επιθυμίες σας

Εάν υπάρχει μία συνταγή για να προσελκύσετε οτιδήποτε επιθυμείτε αυτη ειναι να μην αμφιβάλλετε για της επιθυμίες σας. Όταν έχετε αμφιβολίες για τη δυνατότητα της επιθυμίας σας να εκδηλωθεί, είναι, σαν να πηγαίνετε ενάντια στην ίδια τη ζωή σας (γιατι η ζωή κινείτε γυρω απο την εκδήλωση των επιθυμιών ).Αφήστε τις αμφιβολίες για την εκδήλωση, γιατι είναι δεδομένο ότι η επιθυμία που εχετε αυτη τη στιγμή πρέπει να εκδηλωθεί με κάθε κόστος - επειδή εχει ήδη δημιουργηθεί, δεν μπορείτε να υποχωρήσετε . Αν μείνετε στην αντίσταση της επιθυμίας σας, θα αισθανθείτε μια μεγάλη «σύγκρουση» μέσα σας (και θα υποφέρετε ), επειδή αντιστέκεστε στην έλξη της ζωής σας.

Μερικοί άνθρωποι επιμενουν να αντιστέκονται στην επιθυμία τους, επειδή ασυνείδητα φοβούνται και ο φόβος αυτος ασκείται από την κοινωνία και τον περίγυρο τους, και ετσι καθυστερούν ή ακόμη εμποδίζουν , την εκδήλωση της επιθυμιας . Όταν αποτρέπουν την εκδήλωση της επιθυμίας, ζουν μέσα στον πόνο, και όταν ¨την πεθαίνουν μεσα τους " η αντίσταση σβήνει και βιώνουν την εκδήλωση της επιθυμίας τους "μη φυσικά". . Αν δεν αμφιβάλλετε για τις επιθυμίες σας, και επιτρέψετε στον εαυτό σας να καθοδηγείται από τη ζωή, θα βιώνετε πάντα την εκδήλωση των επιθυμιών σας .

Δεν Χρειάζεται Να Αγωνίζεστε Για Να Φανερώσετε Τις Επιθυμίες Σας

Η κοινωνία μας, σήμερα, είναι πολύ προσανατολισμένη στη δράση και πιστεύει ότι όλα τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν με την ανάληψη δράσης . Στην πραγματικότητα,οταν εκδηλώνεται κατι μέσω προσπάθειας είναι αντίθετο με τον τρόπο που εκδηλώνονται οι επιθυμίες. Όταν πηγαίνετε με τη ροή της ζωής, οι επιθυμίες σας θα εκδηλωθούν με εναν αβίαστο τρόπο, και οι δράσεις που οδηγούν στην εκδήλωση της θα ειναι παιχνιδιάρικες, εύκολες και συναρπαστικές . Αν κάνετε "προσπάθεια" για να φανερώσετε την επιθυμία σας, αυτό σημαίνει απλώς οτι κινείστε από φόβο και έλλειψη, αντί να επιτρέπετε στη ζωή να φέρει την εκδήλωση της επιθυμίας σας .

Σε μια κοινωνία που δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στην προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά, μπορεί να είναι μια πρόκληση να αφήσετε αυτήν την νοοτροπία και να κανετε μονο πραγματα που σας κανουν να αισθάνεστε χαρούμενα και αβίαστα . Μπορεί να είναι μια πρόκληση το να έχει μια νοοτροπία του να ειστε άνετοι , να είναι χαλαροι , επιτρέποντας στη ζωή να φέρει τα στοιχεία που απαιτούνται για να φανερώσετε την επιθυμία σας . το να επιτρέψετε τη ζωή σας να ενορχηστρώσει την όλη διαδικασία της εκδήλωσης είναι η ουσία του να συνεργαστείτε με τη φυσική εξέλιξη της επιθυμίας σας. Η ζωή θα σας εμπνεύσει με τις σωστές ιδέες, θα σας φερει τους σωστούς ανθρώπους στη σωστή χρονική στιγμή - το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να να επιτρεψετε να συμβουν αντί να αμφισβητείτε την επιθυμία σας. Η πρόκληση είναι αρχικά να αφήσετε «φόβο" , και να ευθυγραμμιστείτε με την ευκολία και τη χαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου