Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ο νομος και τα ξορκια

Σε μια αναζήτηση που έκανα στο διαδίκτυο βρήκα μια σελίδα με ξόρκια μπήκα μέσα και διάβασα ......διαβασα παρε το ταδε κερι ..προσευχή σου στον τάδε .......αυτό το άρωμα κτλ ...........διαβασα της βασικες αρχες για να πετύχει ενα ξόρκι είδα πόσες ομοιότητες έχουν με τον νόμο της έλξης ........και κοστίζουν ένα σορό χρήματα για να τα κάνεις Ετσι έψαξα περισσότερο και βρήκα αυτό το άρθρο

Έχετε ακούσει ποτέ ιστορίες οτι κάποιος πέτυχε κάτι με ξόρκι? " Έχετε ακούσει ποτέ ιστορίες για το πώς κάποιος (ίσως ακόμη και μια διασημότητα,) υποσχέθηκε την ψυχή του στο διάβολο σε αντάλλαγμα για την τύχη και φήμη-και πράγματι την έλαβε;

Τα ξόρκια είναι στην πραγματικότητα απλά μια άλλη μορφή του νόμου της έλξης . Τώρα, προτού να πάρετε αμυντική θέση και αρχίσετε να μου λέτε καλά ο νόμος της έλξης τι σχέση μπορεί να έχει με τη μαγεία , να θυμάστε ότι ο νόμος της έλξης είναι μια ουδέτερη δύναμη, έτσι είτε το χρησιμοποιείτε για κακό είτε για καλό, θα δουλεύει πάντα , αν εφαρμόσετε σωστά της αρχές.του

Παρόμοια με το νόμο της βαρύτητας, και ο νόμος της έλξης δεν εισάγει διακρίσεις στα τελικά αποτελέσματα του. Δεν έχει σημασία αν πέσει ένα μήλο από ένα γκρεμό, ή ένα φτερό, ή ένα πιάνο! Ο νόμος της βαρύτητας θα φέρει αυτό το αντικείμενο κάτω στο έδαφος, αν δεν υπάρχει τίποτα για να το σταματήσει από την πτώση.

Νόμος της έλξης λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο: αν επιλέξετε να προσελκύσετε ένα εκατομμύριο δολάρια, πολλούς φίλους, τον καρκίνο, ή ακόμα και το θάνατό σας!!!Ο νόμος της έλξης θα το φέρει σε σας εάν εφαρμόζετε τις αρχές του σωστά, χωρίς εξαιρέσεις.
Πώς λειτουργεί ο νόμος της έλξης ;

Βήμα 1 - Ζητήστε κάτι με πίστη.
Βήμα 2 - Πιστέψτε ότι θα το παραλάβετε.
Βήμα 3 - Θα αναλάβετε δράση, γνωρίζοντας ότι θα λάβετε αυτό που έχετε ζητήσει.
Βήμα 4 - Παίρνετε αυτό που ζητήσατε.

πως λειτουργούν τα ξόρκια ;

Βήμα 1 - Ζητάτε από τις δυνάμεις του σύμπαντος με πίστη ό, τι θέλετε, συνήθως σε μια απελπισμένη, ακραία συναισθηματική κατάσταση.
Βήμα 2 - Μπορείτε πραγματικά πιστεύετε οτι τα ξόρκια με το τελετουργικό τους θα εκπληρώσουν την επιθυμία σας, γιατί είναι πολλά υποσχόμενα και ο κόσμος τα χρησιμοποιεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια .
Βήμα 3 - αναλαμβάνετε δράση με ακραία εμπιστοσύνη επειδή αισθάνεστε ότι υπάρχει μια υπερφυσική δύναμη που σας υποστηρίζει και πιστεύετε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για αποτυχία.
Βήμα 4 - παίρνετε αυτο που ζητήσατε .

Συγκρίνετε αυτές τις δύο διαδικασίες και παρατηρήσετε τις ομοιότητες. Για να είμαι σαφής, κάνοντας ξόρκια ΔΕΝ κάνετε το νόμο της έλξης. Τα ξόρκια είναι απλώς ένα τελετουργικό που χρησιμοποιεί το νόμο της έλξης. Όπως είπα και πριν, ο νόμος της έλξης είναι ουδέτερος, οπότε αν εσείς κατευθύνετε τις επιθυμίες σας στο σύμπαν, και πιστέψετε οτι ο Θεός, ο Σατανάς, ένα αστέρι, ένα κερί ενα άρωμα οτιδήποτε θα φέρει αυτο που θέλετε θα το φέρει , ο νόμος της έλξης λειτουργεί κάθε φορά. Και σε αντίθεση με τους ανθρώπινους νόμους, ο νόμος της έλξης δεν μπορεί ποτέ να σπάσει.

Το σημείο αυτού του άρθρου δεν είναι να προκαλέσει διένεξη ή να αναδείξει τα ξόρκια , αλλά για να σας δώσει καταλάβετε καλύτερα τους διαφορετικούς τρόπους που οι άνθρωποι μπορεί να ασκήσουν το νόμο της έλξης, χωρίς καν να το γνωρίζετε. Είμαι σίγουρος ότι αν ένα ξόρκι έπιασε αυτό δεν είναι κατ 'ανάγκην ο η οντότητα που χορήγησε τις επιθυμίες σας -είναι ο νόμος της έλξης μόνος του. Μήπως μάγοι υπάρχουν; Ποιος ξέρει. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, ο νόμος της έλξης δουλεύει σίγουρα.

ο νόμος της έλξης είναι πάνω από όλα γιαυτό μην παρασύρεστε από τέτοια ΜΗΝ δίνετε χρήματα σε κομπογιαννίτες για να κάνετε κάτι που το μόνο που χρειάζεται είστε εσείςhttp://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com/t15-topic