Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Αποστολή αγάπης σε άλλο άτομο

Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται καλύτερα, ενώ κάθεστε σε μια κατάσταση διαλογισμού ή ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Σκεφτείτε το πρόσωπο που θέλετε να στείλετε την αγάπη και επικεντρωθείτε σε αυτο για λίγα λεπτά. Ρυθμίστε την πρόθεση στο μυαλό σας ότι είστε έτοιμος να στείλετε τηλεπαθητικά την αγάπη σας στο πρόσωπο αυτο . Είναι σημαντικό εσείς να στείλετε την αγάπη σας απαλά και χωρις ορους . 

Στη συνέχεια, σκεφτείτε πόσο αγαπάτε και φροντίζετε το πρόσωπο αυτο . Νιώστε αυτά τα συναισθήματα στην καρδιά σας και αφήστε τα να αρχίσουν να συσσωρεύονται. Τώρα φανταστείτε ότι αυτά τα συναισθήματα ρέουν από εσάς προς στο πρόσωπο, με τη μορφή μιας όμορφης ενέργειας. Φανταστείτε ότι προσφέρετε απαλά αυτή την ενέργεια -την αγάπη- στο πρόσωπο αυτο . Προσπαθήστε να νιώσετε οτι το πρόσωπο αποδέχεται αυτή την ενέργεια από εσάς.

Μπορεί να χρειαστεί να περάσουν δέκα λεπτά ή περισσότερα σε αυτό το αρχικό στάδιο της απαλης προσφέρας της αγάπης σας πριν αρχίσει να την αποδέχεται . Εάν δεν φαίνεται να θέλει να την αποδεχθεί μετά απο προσπάθεια περίπου δέκα λεπτών σταματήστε και προσπαθήστε ξανά κάποια άλλη φορά.

Αν το άτομο αρχίζει να αποδέχεται την ενέργεια, θα πρέπει να παρατηρήσετε ότι φαίνεται να έχει αρχίσει να ρέει ή ότι την αισθάνεται .Μόλις ο δέκτης ξεκινά να δέχεται την ενέργεια και αρχίζει να ρέει προς αυτον, συνήθως θα δημιουργήσει προοδευτικά μια πιο σταθερή ροή.

Θα πρέπει να είναι έξυπνο και ευαίσθητο το πρόσωπο που στελνετε την αγαπη , προκειμένου να γνωρίζει ποτε εχει χορτάσει. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε σε κάποιο σημείο ότι έχει χορτάσει από ένα είδος αγάπης και, χρειάζεται ένα άλλο είδος. Μερικά παραδείγματα από διαφορετικά είδη αγάπης που ένα πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί είναι: φροντίδα, ζεστασιά, στήριξη, παρηγοριά , ηρεμία , αποδοχή, κατανόηση, πραότητα, γλυκύτητα, διαβεβαίωση, ενθάρρυνση και συγχώρεση.

Η τηλεπαθητική αποστολή αγάπης είναι πιο αποτελεσματική όταν αποστέλλετε τακτικά (καθημερινά σε ορισμένες περιπτώσεις), και αφιερώνετε χρονο για κάθε συνεδρία αποστολής που μπορει να ειναι μεταξύ δεκαπέντε λεπτων και μιας ώρας . Αυτή η τεχνική λειτουργεί σε υποσυνείδητο επίπεδο, παρακάμπτοντας το συνειδητό μυαλό του δέκτη. Δεν είναι απαραίτητο να ενημερώσετε το δέκτη σας οτι το κάνετε , και η τεχνική είναι συχνά πιο αποτελεσματική όταν αγνοεί εντελώς αυτο που κάνετε .

Δεν χρειάζεται να ξέρετε που ειναι ο δέκτης ή τι κάνει . Η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο. Μπορει να βρίσκεται δίπλα σας και να κοιμάται, ή να ειναι στην άλλη πλευρά του κόσμου, η αγάπη σας θα πάει αυτόματα και θα κάνει τη δουλειά της . συνήθως ένα άτομο θα δεχτεί την αγάπη που στέλνετε πιο εύκολα μετά τις πρωτες μιας δυο συνεδρίες ,γιατι θα μαθετε να εμπιστεύεστε την τεχνική . Όταν στέλνετε την αγάπη σας σε κάποιον σε τακτική βάση, η σύνδεση μεταξύ σας θα αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου και κατά πάσα πιθανότητα θα είστε σε θέση να αισθανθείτε την ανάπτυξη.

Μπορεί να δειτε καποια στιγμη οτι η αποστολή αγάπης που στελνετε τακτικά σε κάποιον για κάποιο χρονικό διάστημα, θα έρθει σε ένα σημείο όπου δεν θα φαίνεται να ρέει τόσο καλά όσο στην αρχη , ή δεν έχετε πλέον πολυ καλη η σύνδεση με το πρόσωπο αυτο , όταν το κάνετε. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει επειδή ο δέκτης αρχίζει υποσυνείδητα να απομακρύνετε . Αυτό μπορεί να γίνετε επειδή χρειάζεται λίγο χώρο, και ένα διάλειμμα από την αγάπη που στέλνετε, ή θα μπορούσε να γινετε , γιατι το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο λιγότερη αγαπη . Είναι δυνατόν κάποιον να τον (πνίξετε )με την αποστολή πάρα πολύ αγάπης, οπότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι ευεργετικο .
Αν νομίζετε ότι ο δέκτης απομακρύνετε , χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας και σταματήστε τελείως για ένα διάστημα (μια-δυο μέρες ή ίσως και περισσότερο) ή δοκιμάστε να στείλετε λιγότερη αγαπη .

Η αποστολή αγάπης τηλεπαθητικά θα τονώσει το τσάκρα της καρδιάς σας Όσο πιο πολύ πρακτική κανετε , τόσο καλύτεροι θα γίνετε σε αυτό και τοσο περισσότερη αγάπη θα είστε σε θέση να παράγετε . Θα διαπιστώσετε ότι, όπως κατευθύνετε την αγάπη σας, θα νιώσετε μια ολοκλήρωση και εσεις . Αυτό θα έχει ενα ευεργετικό αποτέλεσμα για σας . Είναι καλο να παρατηρήσετε τον εαυτό σας γεμάτο αγάπη και υπέροχα αισθήματα μετά απο καθε συνεδρία

Η τηλεπαθητική αγάπη μπορεί να έχει θαυματουργά αποτελέσματα. Μερικά παραδείγματα βελτιώσεων σε μια σχέση που συχνά βλεπουμε σαν αποτέλεσμα είναι: αίσθημα περισσότερης αρμονίας ,θα παρατηρήσετε λιγότερα εμπόδια ανάμεσα σας, θα νιωσετε το αίσθημα οτι μικραίνει η απόσταση μεταξύ σας,θα αισθάνεστε περισσότερη αγάπη και ζεστασιά μεταξύ σας, θα εχετε ενα αίσθημα μεγαλύτερης κατανόησης του ενός προς τον άλλο, θα αισθάνεστε πιο δεμενοι μεταξύ σας , γενικά θα αισθάνεστε πιο ολοκληρωμένοι , και ευτυχισμένοι .
Αν το άτομο που θέλετε να στείλετε την αγάπη να είναι ένας ρομαντικός σύντροφος, μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια του Έρωτα του Θεού της Αγάπης, για να βοηθήσει το άτομο να δεχθεί την αγάπη σας. Ο ερως αγαπάει να βοηθαει τους ερωτευμένους . Αν θέλετε να το δοκιμάσετε αυτό, συγκεντρωθείτε με το μυαλό σας στον Έρωτα για μια στιγμή, και ζητήστε του να συνδεθείτε μαζί του, στη συνέχεια να εξηγήστε την κατάσταση σ 'αυτόν και ζητήστε του να σας βοηθήσει

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη βοήθεια της Αφροδίτης, της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς, με τον ίδιο τρόπο.


αν απευθυνθείτε τόσο στον Έρωτα οσο και στην Αφροδίτη, για υποστήριξη η ενέργεια σας θα διπλασιαστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου