Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Έχετε μια υπερδύναμη!

Γεια σε όλους Smile
Γνωρίζετε ότι έχετε μια υπερδύναμη; Ακριβώς όπως και στα βιβλία κόμικ οι ήρωες. Κάθε ένας από εμάς έχει, αλλά οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, οποτε δεν ξερετε πως να τη χρησιμοποιήσετε.
Η μέθοδος της χρήσης αυτής της ενέργειας είναι πολύ, πολύ απλη , αλλά χρειάζεται μια αλλαγή στον τροπο που βλεπετε τα πραγματα - και να την κάνετε πράξη.
Πρώτον, η υπερδύναμη σας ειναι μεταμφιεσμένη και παρεξηγημένη. Όταν ενεργοποιείτε τη δύναμή σας το συναίσθημα που αισθάνεστε είναι αυτό που λέμε "άνευ όρων αγάπη». Τώρα αυτο μπορεί να ακούγεται καπως αλλα θα εξηγήσω τι θελω να πω
Εδώ είναι μια αναλογία του τι συμβαινει :
Όταν κάνει κρύο, και ανάβετε τη θέρμανση, τότε νιώθετε ζεστασιά. Το συναίσθημα της ζεστασιάς είναι μόνο ένα συναίσθημα - είναι το αποτέλεσμα όχι η αιτία. Η θέρμανση είναι η αιτία. η ενεργοποίηση της θέρμανσης σας έκανε να νιώσετε ζεστά. Η ανιδιοτελής αγάπη είναι το αποτέλεσμα, δεν είναι η αιτία. Μπορείτε να το αισθανθείτε όταν ενεργοποιησετε τη δύναμή σας.
Όταν στέκεστε κάτω από το ντους, μπορείτε να βραχείτε . Το ντους είναι η αιτία και θα βραχείτε μονο οταν , κάθεστε κάτω από αυτό. Όταν βγείτε από το ντους σας τελικά θα στεγνώσετε .
Έτσι είναι με την υπερδύναμη σας. Όταν ενεργοποιείς τη δύναμή σου, νιώθεις την άνευ όρων αγάπη . Όταν δεν την ενεργοποιείς , δεν το αισθάνεσε .Δεν μπορούμε να δούμε τη δύναμή μας, είναι σαν να μην μπορουμε να δουμε το νερό. Προχωράμε γύρω μέχρι να αισθανθούμε υγρασία . Wink
Με την πρακτική γίνεται πολύ εύκολη η άμεση ενεργοποιηση της υπερδύναμης σας με την τροφοδότηση εκείνου του συναισθήματος της «άνευ όρων αγάπης ». Στη συνέχεια, μπορείτε να στοχεύετε σε συγκεκριμένες καταστάσεις, άνθρωπους και ζητήματα - και είναι ειλικρινά σαν μαγικό! Για παράδειγμα, αν ανησυχείτε για ένα τηλεφώνημα μπορειτε να ξυπνήσετε την υπερδύναμη σας (και φυσικά, θα το νιώσετε σαν αγάπη άνευ όρων), και μπορείτε να στοχεψετε στην τηλεφωνική κλήση . Το αποτέλεσμα θα είναι πάντα καλο

εδώ είναι μερικοί τρόποι για να ενεργοποιησετε την Υπερδύναμη σας .... και σίγουρα υπάρχουν και αλλοι....

Επειδή δεν μπορούμε να δούμε την υπερδύναμη μας, ο καλύτερος τρόπος για να ενεργοποιηθεί είναι με την άσκηση μέχρι να ενεργοποιηθεί η ανευ ορων αγαπη και όταν το κάνουμε σωστά, θα είμαστε σε θέση να το νιωσουμε , και θα είμαστε τότε σε θέση να την χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά.

Ανευ ορων αγάπη είναι φυσικά αγάπη χωρίς όρους. Αυτό μπορεί να είναι πιο περίπλοκο από ό, τι θα περίμενε κανείς με την πρώτη ματια . Αλλά με την πρακτική γίνεται πραγματικά εύκολο - γιατί από τη στιγμή που το έχετε συνειδητοποιήσει , δεν είναι πλέον κατι που ειναι μονο στη φανρτασια σας - ειναι μια αληθηνη υπερδύναμη που χρησιμοποιείτε και όχι ένα συναίσθημα που αισθάνεστε.



Αλλά , για να φτάσετε στο σημείο όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να μάθετε να το χρησιμοποιείτε μέχρι να ενεργοποιηθεί η απεριόριστη αγάπη ως συναίσθημα πρώτα. εδώ είναι μερικές ιδέες ...

Μπορείτε να δοκιμάσετε κατ 'αρχάς να σκεφτείτε κάποιον ή κάτι που αγαπάτε πραγματικά - ότι τον αγαπάτε ακριβώς επειδή υπάρχει Στη συνέχεια, αλλάξτε αργά το εν λόγω πρόσωπο / πράγμα στο μυαλό σας - φανταστείτε ότι τα συγκεκριμένα πράγματα που σας αρέσει δεν υπάρχει πια ή είναι διαφορετικά - και εξακολουθείτε να αγαπατε το πρόσωπο / πράγμα . Κάντε αυτό με ένα πράγμα τη φορά, σιγά-σιγά, και βεβαιωθείτε ότι έχετε την αίσθηση ότι το συναίσθημα επεκτινετε (αυτό είναι η αίσθηση της δύναμης σας φυσικά ρέει μέσα σας!)


Εδώ είναι ένα παράδειγμα:

Αγαπώ το γιο μου. Όχι λόγω οποιουδήποτε από τα χαρακτηριστικά του, αλλά απλώς και μόνο επειδή είναι αυτος .μονο γιατί υπάρχει. Τώρα, ο γιος μου είναι πολύ θετικος και ενθουσιώδης, έτσι μπορώ να ξεκινήσω με το να φαντάζομαι ότι είναι λίγο πιο χαλαρός και δεν ανταποκρίνεται. Φαντάζομαι οτι δίνοντάς του ένα δώρο, και αντί για το συνηθισμένο ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη, φαντάζομαι οτι φέρετε δύστροπα χωρίς καν να πει ευχαριστώ. Τώρα κρατάω ότι η εικόνα του αυτη και συνειδητά θα πρεπει να αισθανθώ αγάπη και συμπόνια για αυτήν την έκδοση γι 'αυτόν, ακριβώς όπως είναι. Και έτσι δουλεύω με επίκεντρο την αγάπη για αυτήν την έκδοση του γιου μου, ανεξάρτητα από το αν είναι ευγνώμονας ή όχι.

Ένα άλλο παράδειγμα:

Ίσως σας αρέσει ένα συγκεκριμένο μέρος για διακοπές και θα θελατε να πάτε εκεί. Ας πούμε τις Μπαχάμες. Έχετε ονειρευτεί να πάτε εκεί για διακοπές. Τώρα φανταστείτε σας έχουν πει οτι ποτέ δεν θα πάτε στις Μπαχάμες. Μπορετε να έχετε άλλες υπέροχες διακοπές, αλλά ποτέ σε αυτή τη ζωή επισκεφθείτε τις Μπαχάμες. Τώρα αγαπηστε της Μπαχάμες ούτως ή άλλως. Αγάπηστε τις ακριβώς επειδή υπάρχουν , ακόμη και αν ξέρετε ότι ποτέ δεν θα πάτε εκεί.

Στην αρχή αυτό μπορεί να φαίνεται αδύνατο με ορισμένα πράγματα και ανθρώπους, αλλά είναι δυνατόν (το κάνω κάθε μέρα με τα πράγματα που φαίνεται αδύνατο να αγαπάμε άνευ όρων και είναι πλέον εύκολο!)Χρειάζεται πρακτική ακριβώς σαν να πρεπει να οδηγησετε ένα ποδήλατο - και κάθε φορά που δεν τα καταφέρνετε υπενθυμίστε στον εαυτό σας οτι μπορεί μόλις να πεσατε από το ποδήλατο αλλα ακομα μαθαίνετε Smile


Εδώ είναι μια καθημερινή άσκηση που μπορείτε να κάνετε για να αναπτύξετε την ικανότητα σας στη χρήση της υπερδύναμης σας:
1. Διαλέξτε καποια στιγμη (το πρωί λειτουργεί καλύτερα, διότι σας βοηθαει για το υπόλοιπο της ημέρας), που να μπορείτε να καθίσετε ήσυχα και ανενόχλητοι.
2. Ξεκινήστε με το σώμα σας. Το σώμα σας αποτελείται από περίπου 50 τρισεκατομμύρια μεμονωμένα κύτταρα. Κάθε ενα απο αυτα εργαζετε ως άτομο . και κάνει τη δουλειά του για να εξυπηρετήσει το σύνολο.
Κάθε ένα έχει συνείδηση. Ξεκινήστε με την αποστολή ανευ ορων Αγάπης σε κάθε ένα από αυτά τα κυταρα .
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να γίνει αυτό, είναι να σκεφτούτητε αυτά τα κυταρα με συμπόνια. . Δεν χρειάζεται καν να κάνουν κατι για να αξίζουν την αγάπη σας, αγαπηστε τα μονο επειδή υπαρχουν .
Αυτό είναι λίγο σαν συντονισμός σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό - μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να φτασετε στη σωστη
δόνηση .... και όταν το κάνετε, θα αισθανθείτε φυσικά, στο στήθος σας. Θα αισθανθείτε
ενα συναίσθημα. Ακριβώς όπως κάνετε όταν σκέφτεστε κάποιον που αγαπατε άνευ όρων.
3. Μόλις αισθανθείτε αυτό, ο στόχος είναι να προσπαθήσετε να το κρατήσετε για όσο διάστημα μπορείτε. Όπως είπα και πριν, θα είναι σαν να μαθαίνεις να οδηγείς ποδηλατο - συνεχίζοντας την πρακτική σας, θα ειστε σε θεση να μεινετε ολο και περισσότερο με αυτο το συναισθημα .
4. Στη συνέχεια μετακινηθείτε σε ανθρώπους της ζωής σας - στείλετε αυτή την άνευ όρων αγάπη για ένα πρόσωπο. Θυμηθείτε, η δύναμη είναι στην ανευ ορων αγάπη - μόνο για να τη στειλετε , ανεξάρτητα από το οποιοδήποτε αποτέλεσμα . Μερικές φορές θα αισθάνεστε αυτό το ρεύμα σαν ένα χρυσό φως - μπορεί να είναι διαφορετικο για τον καθένα ... το σημαντικό πράγμα είναι το αίσθημα της Αγάπης.
5. Στη συνέχεια, να προχωρήσετε σε πράγματα για τα οποια ανησυχείτε .... σε κάθε μία από αυτές τις καταστάσεις, στείλτε αυτη την Αγάπη. Αγάπη για την κατάσταση - Ανεξάρτητα από το που θα βγάλει - αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι -! Ανεξάρτητα από το που θα βγάλει )
Αυτό είναι το τέχνασμα, και είναι αυτό που κάνει όλη τη διαφορά - Αγάπη για την κατάσταση που σας ανησυχει , ανεξάρτητα από το που θα βγαλει .... τι κανετε πραγματικα τωρα? είναι ενεργοποίηση της δυναμης σας (η αίσθηση της ανευ ορων Αγάπης είναι η αίσθηση της δύναμης σας που θα κινηθεί μέσα σας!), με στόχο να την κατάσταση - και επιτρέποντας την καλύτερη δυνατή έκβαση, ανεξάρτητα απο το τι συμβαινει τωρα .
Στη συνέχεια, δεν έχει σημασία ποιο είναι το αποτέλεσμα που φενετε να ειναι είναι τις περισσότερες φορές θα είναι το ιδανικό για σας - συχνά με τρόπους που ποτέ δεν είχα έχετε ονειρευτεί!
Μπορείτε να στοχεψετε στον τραπεζικό λογαριασμό σας και / ή το πορτοφόλι σας και / ή τα χρήματα γενικά. Θυμηθείτε να κρατήσετε την ανευ ορων αγαπη - έτσι, αν ποτε δεν είναι πολλά τα χρήματα, αν δεν είναι υγιείς ο τραπεζικός λογαριασμός σας ,αγαπηστε τα χρηματα μονο για την ύπαρξη τους, αγαπηστε αυτα που εχετε και ας ειναι λιγα Ακριβώς όπως θα αγαπουσατε ένα μωρό μόνο και μόνο επειδή υπαρχει . Ανευ ορων αγαπη
.
Και πάλι, χρειάζεται πρακτική. Είναι μια πρόκληση, όταν εμείς ανησυχούμε για κάτι, ή όταν δεν θέλουμε κάτι, να στείλετε Ανευ ορων αγαπη σε αυτό. Είναι δύσκολο αλλα τη στιγμη που θα ..προσκολληθείτε σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ειναι σαν να μην έρχετε ποτε . Εάν στείλετε αγάπη υπό όρους, αντί της ανευ ορων αγαπης (με άλλα λόγια, είστε προσκολλημένοι σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα (κατάσταση)) τότε σε εκείνη τη στιγμή, βγαινετε εξω απο το στοχο σας ... θα πρέπει να συντονιστετε και πάλι στην απεριόριστη αγάπη - Αυτή είναι η δύναμη. Είναι δύσκολο να αρχίσετε , αλλά με την πρακτική, γίνεται ολοένα και ευκολότερο!
Χρησιμοποιώντας το παραδειγμα με το ντους που χρησιμοποίησα παραπάνω, γιατί το ντους είναι αόρατη, θα πρέπει να συνεχίσετε να κινείστε γύρω έως ότου αισθανθείτε υγρασια και, στη συνέχεια, αν δεν αισθάνεστε υγρασια πια ξέρετε ότι έχετε βγει από το ντους και πάλι, ώστε να μετακινήθητε γύρω γυρω ξανά έως ότου αισθανθείτε και πάλι υγρασια ... και τελικά θα μάθετε που ακριβώς ειναι το ντους , και θα είστε σε θέση να περπατήσετε σε εκείνο το δωμάτιο ανά πάσα στιγμή, και κατ 'ευθείαν κάτω από το ντους όποτε θέλετε.

Εάν το κάνετε αυτό κάθε μέρα, κατά προτίμηση το πρωί (και μπορείτε να κατευθύνετε την δυναμη σε ολόκληρη τη μέρα σας μπροστά σας, και κάτι συγκεκριμένο να συμβει δεν θα σας ανησυχήσει εκεινη την ημερα) θα βρείτε τον τροπο να γίνεστε όλο και πιο ισχυροι , και θα γίνεστε όλο και καλύτερος σε αυτό. Και τότε, καθώς συνεχίζετε η ημέρα σας, όταν κάτι έρχεται και δεν είστε ευχαριστημένοι, ή σας ενοχλεί ή σας ανησυχεί, θα βαζετε μπρος τη δυναμη της απεριόριστης αγάπης Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα και την ταχύτητα των αποτελεσμάτων!
Έχω φτασει στο στάδιο (με πολλές πρακτικές και πτώση από το ποδήλατο lol ), όπου, όταν συμβαίνει κάτι κατά τη διάρκεια της ημέρας μου που με ανησυχεί, ή δεν θέλω .... Πιάνω τον εαυτό μου να αντιδρά και εγώ το διορθώσω.
Μερικές φορές Θα ξεκινήσω με μια αρνητική αντίδραση, αλλά στη συνέχεια θυμάμαι τι πρεπει να κανω , και τοτε είμαι σε θέση να σταματήσω, μέχρι να ενεργοποιηθεί η υπερδύναμη μου, Είναι απίστευτα ορισμένα από τα αποτελέσματα που έχω δει - πράγματα που δεν είχα ποτέ φανταστεί!
Τα πράγματα μπαινουν στη σειρά τους, γύρω από την αλλαγή, ο χρόνος στέκεται ακόμα, οι άνθρωποι αλλάζουν, απρόσμενα πράγματα συμβαίνουν .... λειτουργεί τέλεια !
Θυμηθείτε ότι οταν κανετε την πρακτική, έτσι είναι σημαντικό να είστε ευγενής με τον εαυτό σας - ακριβώς όπως σας αξίζει
θα κάνετε σαν να διδασκετε ενα παιδι ποδήλατο. Κρατήστε την άσκηση, κρατήστε την αρμονία, την ισορροπία σε αυτόν τον τρόπο.

http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com/t43-topic