Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Φυτέψτε το σπόρο ---και αφήστε τον να μεγαλώσει

Έχω παρατηρήσει πολλές θέσεις όπου κάποιος αισθάνεται πεσμένος. Και εγώ έχω την ίδια αίσθηση πολλές φορές .Όταν νιώθω έτσι κάτι τυχαίνει να διαβάσω και είναι σαν απάντηση στις σκέψεις μου Όταν σταμάτησα και το σκέφτηκα , χαμογέλασα με τη σκέψη: Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Ειναι σαν να φροντίζει ο ένας τον άλλο .Εχει αποδειχθεί ξανά και ξανά στις απαντήσεις που βλέπω να δίνουν για άλλα θέματα 

Όλοι μας εργαζόμαστε σκληρά. Κάνουμε πολλές επιβεβαιώσεις, λίστες ευγνωμοσύνης όλα όσα είναι καλά . Για τις επόμενες μέρες, θα κάνω ένα διάλειμμα . Εγώ θα επικεντρωθώ στις δηλώσεις μου, και τους καταλόγους ευγνωμοσύνης για τους άλλους. Το σκεπτικό μου πίσω από αυτό είναι διπλό . Το ένα είναι οτι , είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, και θέλω να στείλω μόνο αγάπη σε όλους τους φίλους μου.Το άλλο είναι πιο εγωιστικός λόγος. Εχω σκεφτεί να αφήσω το σπόρο να μεγαλώσει. 


Κάνω πολλή κηπουρική έτσι αυτό ήταν σαν χτύπημα στο κεφάλι . Είχα μια αναλαμπή .. Μου αρέσει ο χώρος με τη γή να έχει άνθη φυτά και λαχανικά. Συνήθως όμως, αυτά στο εδάφος δεν ειναι σωστά και είναι γεμάτα αγριόχορτα . Έτσι, η πρώτη κίνηση μου ειναι να τα καθαρίσω. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Τραβώ το ζιζάνια. Τότε μπορώ να προσθέσω νέο χώμα γεμάτο θρεπτικά συστατικά και ανακατέψω το μείγμα, με το παλαιο εδάφος εξασφαλίζοντας ωραίο και ανανεωμένο. Βάζω στη συνέχεια γραμμές άρδευσης , αν η περιοχή που εργάζομαι είναι αρκετά μεγάλη. 
Μετά από όλα αυτά , φυτεύω τους σπόρους μου. Σε αυτό το σημείο,συνήθως ανακουφίζομαι . Μου αρέσει να κάνω τη δουλειά στην αυλή . Έτσι για την επόμενη εβδομάδα ή δύο,. Παρατηρώ τα ζιζάνια αλλά δεν θα τα αφήσω να μεγαλώσουν πριν τα βγάλω . 
Όπως είπα το κανω αυτο μια εβδομάδα ή δύο. Αρχίζω τότε την τακτική συντήρηση. τα ποτηζω και βγαζω τα ζιζανια . . Μετά την πρώτη φορά,που το κανω οταν βλέπω τα ζιζάνια δεν το σκέφτομαι , βλέπω το ζιζάνιο και η αντίδρασή μου είναι να το τραβήξω. Ο κήπος μου είναι τότε πάντα όμορφος. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορώ τώρα να περάσω το χρόνο μου με άλλα πράγματα επειδή δεν επικεντρώνομαι στον κήπο τοσο πολύ . Υπάρχουν πάντα λίγα ζιζάνια εδώ κι εκεί, αλλά δεν ειναι τιποτα μπροστα στη ομορφιά του κήπου. 

Μαζί με αυτό, ποτέ δεν ξανασκάψω τον σπόρο και να δω πώς έχει εξελιχθεί. Έχει σκάσει ακόμα; έχει πεταξει φυλαράκι; Το έκανα μια φορά, οταν ήμουν μικρό παιδί και διαπίστωσα ότι συνήθως δεν συνεχίζουν να αυξάνονται, αν το κάνεις αυτό. 

Έτσι για να συνοψίσω . Όταν έχω κάνει όλο αυτό το έργο για τα ζιζανία που μας γεμίζουν το μυαλό , είναι εντάξει να αφήσουμε τον κήπο ήσυχο για ένα λεπτό. Έχω σκεφτει για μένα, ότι ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα. Δεν ανησύχησα ότι το Σύμπαν θα εγκαταλείψει τον κήπο μου. Ναι, διαβάστε τη δήλωση αυτή και πάλι. Μην ανησυχείτε, όταν άφησα στον κήπο μου να μεγαλώνουν τα ζιζάνια για μια εβδομάδα ή δύο. Γιατί; Επειδή Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση μου, αρκετά για να ξέρω ότι δεν θα το αφήσω να πάει πάρα πολύ καιρό πριν μια φωνή μου πει , ειναι καιρός να τραβήξεις τα ζιζάνια. Σας το λέω αυτό γιατί πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα μόνα τους να κάνουμε ένα διάλειμμα πότε-πότε. Έχουμε κάνει το δυσκολο μέρος. Τώρα το μόνο που χρειαζόμαστε ειναι συντήρηση και την υπομονή. Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να κανετε ενα βήμα πίσω και να χαλαρώσετε, τότε κάντε το. Μπορεί να έχετε μερικά περισσότερα ζιζάνια να τραβήξετε , αλλά το ωραίο είναι ότι, το χώμα σας θα είναι φρέσκο ​​τώρα. Ωραίο και εύκολο να σηκώσει τα ζιζάνια. Αφού είναι ανανεωμένο , ενστικτωδώς θα αρχίσετε το τράβηγμα καθώς τα ζιζανια μεγαλώνουν, γιατι αυτό είναι συνήθεια τώρα. . Απλά πρέπει να χαλαρώσετε για ένα δεύτερολεπτο και , τότε μπορειτε να επιστρέψετε σε αυτό. 

Μην ανησυχείτε ότι το συμπαν θα ξεχάσει το σπόρο που φυτεψατε . Να τον πότιζετε και να μοιράζεστε την αγάπη σας με άλλους. Ο σπόρος θα συνεχίσει να μεγαλωνει .Οταν έρθει η ώρα του θα τον δείτε να ανεβαίνει οι καρποί των κόπων σας θα παραχθούν. 



Αρκετός αριθμός ατόμων που εφαρμόζουν τις μεθόδους του νόμου τους απασχολεί το ζήτημα αυτό. Καμιά φορά, βιάζονται για το αποτέλεσμα. 

Όπως και φύτευση, αν το φυτό χρειάζεται 5 μήνες για να μεγαλώσει έτσι είναι και με τις επιθυμίες μας . Αλλά αν σκάβετε το χώμα για να δείτε το σπόρο, δεν θα μεγαλώσει . 

Διακοπή της προόδου της εκδήλωσης είναι η ανάλυση της διεργασίας... τι εχει κανει το Σύμπαν για την επιθυμία μου?. Είναι σαν να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε το Σύμπαν και αυτό είναι τρελό . 

Ένα άλλο πράγμα ειναι οτι , οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να εφαρμόζουν τις μεθόδους του Νόμου πολύ συχνά, δεν κάνει πάντα την εκδήλωση να συμβεί γρηγορότερα. Ακριβώς όπως η φύτευση σπόρων.φυτέψτε και στη συνέχεια αφήστε το να μεγαλώνει - αφήστε το στο συμπαν ... 

Φαντάζομαι οτι έφτασα στην καριέρα που ονειρεύτηκα τόσο γρήγορα όσο 3-5 λεπτά σκέψης. Μου πήρε χρόνια για να εκδηλωθεί, αλλά όταν κοιτάζω πίσω, δεν ήταν λόγω τη δυσκολίας που πήρε τοσο διάστημα χρόνια, αλλά είναι λόγω του χρόνου που απαιτείται για τη διευθέτηση της κατάστασης έπρεπε να γίνει στη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος και τους ανθρώπους στο φυσικό κόσμο να ειναι ακριβός ετσι οπως τα ήθελα 

Πολλή αγάπη και πολλές ευχές σε όλους σαςhttp://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com/t26-topic

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ευθυγράμμιση με την επιθυμητή πραγματικότητα



Μια επιθυμία έχει τη δύναμη να προσελκύσει ένα σύνολο απο αντιδρασεις στη φυσική σας πραγματικότητα Μια αλλαγή στη φυσική σας πραγματικότητα εμπεριέχεται στον σπόρο μιας επιθυμίας και η διαδικασία της εκδήλωσης ξεκινά μόλις εκφράσετε την επιθυμία σας . Μια επιθυμία ειναι ενας πυρήνας που μπορεί να προσελκύσει πολλες άλλες μικρότερες επιθυμίες αλλά ουσιαστικά είναι η επιθυμία πυρήνας που εκδηλώνετε . Μπορείτε να επιτρέψετε την ομαλή και γρήγορη, την εκδήλωση της επιθυμίας σας , αν ευθυγραμμιστείτε με αυτή αντί να "αμφιβάλλετε " γιαυτή.

μην αμφισβητείτε τις επιθυμίες σας

Εάν υπάρχει μία συνταγή για να προσελκύσετε οτιδήποτε επιθυμείτε αυτη ειναι να μην αμφιβάλλετε για της επιθυμίες σας. Όταν έχετε αμφιβολίες για τη δυνατότητα της επιθυμίας σας να εκδηλωθεί, είναι, σαν να πηγαίνετε ενάντια στην ίδια τη ζωή σας (γιατι η ζωή κινείτε γυρω απο την εκδήλωση των επιθυμιών ).Αφήστε τις αμφιβολίες για την εκδήλωση, γιατι είναι δεδομένο ότι η επιθυμία που εχετε αυτη τη στιγμή πρέπει να εκδηλωθεί με κάθε κόστος - επειδή εχει ήδη δημιουργηθεί, δεν μπορείτε να υποχωρήσετε . Αν μείνετε στην αντίσταση της επιθυμίας σας, θα αισθανθείτε μια μεγάλη «σύγκρουση» μέσα σας (και θα υποφέρετε ), επειδή αντιστέκεστε στην έλξη της ζωής σας.

Μερικοί άνθρωποι επιμενουν να αντιστέκονται στην επιθυμία τους, επειδή ασυνείδητα φοβούνται και ο φόβος αυτος ασκείται από την κοινωνία και τον περίγυρο τους, και ετσι καθυστερούν ή ακόμη εμποδίζουν , την εκδήλωση της επιθυμιας . Όταν αποτρέπουν την εκδήλωση της επιθυμίας, ζουν μέσα στον πόνο, και όταν ¨την πεθαίνουν μεσα τους " η αντίσταση σβήνει και βιώνουν την εκδήλωση της επιθυμίας τους "μη φυσικά". . Αν δεν αμφιβάλλετε για τις επιθυμίες σας, και επιτρέψετε στον εαυτό σας να καθοδηγείται από τη ζωή, θα βιώνετε πάντα την εκδήλωση των επιθυμιών σας .

Δεν Χρειάζεται Να Αγωνίζεστε Για Να Φανερώσετε Τις Επιθυμίες Σας

Η κοινωνία μας, σήμερα, είναι πολύ προσανατολισμένη στη δράση και πιστεύει ότι όλα τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν με την ανάληψη δράσης . Στην πραγματικότητα,οταν εκδηλώνεται κατι μέσω προσπάθειας είναι αντίθετο με τον τρόπο που εκδηλώνονται οι επιθυμίες. Όταν πηγαίνετε με τη ροή της ζωής, οι επιθυμίες σας θα εκδηλωθούν με εναν αβίαστο τρόπο, και οι δράσεις που οδηγούν στην εκδήλωση της θα ειναι παιχνιδιάρικες, εύκολες και συναρπαστικές . Αν κάνετε "προσπάθεια" για να φανερώσετε την επιθυμία σας, αυτό σημαίνει απλώς οτι κινείστε από φόβο και έλλειψη, αντί να επιτρέπετε στη ζωή να φέρει την εκδήλωση της επιθυμίας σας .

Σε μια κοινωνία που δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στην προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά, μπορεί να είναι μια πρόκληση να αφήσετε αυτήν την νοοτροπία και να κανετε μονο πραγματα που σας κανουν να αισθάνεστε χαρούμενα και αβίαστα . Μπορεί να είναι μια πρόκληση το να έχει μια νοοτροπία του να ειστε άνετοι , να είναι χαλαροι , επιτρέποντας στη ζωή να φέρει τα στοιχεία που απαιτούνται για να φανερώσετε την επιθυμία σας . το να επιτρέψετε τη ζωή σας να ενορχηστρώσει την όλη διαδικασία της εκδήλωσης είναι η ουσία του να συνεργαστείτε με τη φυσική εξέλιξη της επιθυμίας σας. Η ζωή θα σας εμπνεύσει με τις σωστές ιδέες, θα σας φερει τους σωστούς ανθρώπους στη σωστή χρονική στιγμή - το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να να επιτρεψετε να συμβουν αντί να αμφισβητείτε την επιθυμία σας. Η πρόκληση είναι αρχικά να αφήσετε «φόβο" , και να ευθυγραμμιστείτε με την ευκολία και τη χαρά.