Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

προγραμματίζοντας το μέλλον


Αποφάσισα να αρχίσω scripting σήμερα, και έχω διαβάσει πάνω σε αυτο , όπως το περιγράφει ο Αβραάμ. 

... 

Δεν έχω κανένα συγκεκριμένο τρόπο να ζητώ τα πράγματα που θέλω - απλά συμβαίνουν, και εγώ ποτέ δεν ήξερα πώς ακριβώς το κάνω! (Εκτός από το να είμαι σε καλή διάθεση) ... Και έτσι, επέλεξα scripting, επειδή αγαπώ τη γραφή, και μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη φαντασία μου, και φαίνεται πολύ διασκεδαστικό . 

να πω οτι το εχω ξαναδοκιμάσει και όλα έγιναν έτσι όπως τα ζήτησα .........αλλά όπως συμβαίνει πάντα ξεκίνησα κάτι και μετά το παράτησα τελευταία διάβασα πολλά γιαυτό και αποφάσισα να το ξανακάνω ... 


έψαξα περισσότερα για την τεχνική και να τη βρήκα 

... 

Scripting ΟΔΗΓΙΕΣ (από τον Αβραάμ) 

... 

Η Εσθήρ άνοιξε την τηλεόραση ένα βράδυ και αμέσως γοητεύτηκε από μια ταινία που ήταν σε εξέλιξη Σε αυτή την ταινία, μια φαινομενικά ανεπιτυχής σεναριογράφος απλά ανακαλύπτει ότι η γραφομηχανή της φαινόταν να είναι μαγική. Κάθε μέρα, αφού η ίδια είχε περιγράψει τις σκηνές και έγραφε τις λέξεις που θα έλεγαν οι ηθοποιοί, αυτά τα ίδια τα πράγματα τότε γινόντουσαν πραγματικά . Και έτσι, αν η κατάσταση δεν πήγαινε με τον τρόπο που ήθελε , πήγενε στην γραφομηχανή της και έγραφε μια βελτιωμένη έκδοση 
... 

Όπως η Εσθήρ παρακολουθούσε την ταινία, είπε, «Αυτός είναι πραγματικά ο τρόπος που λειτουργεί πάντα. Αν θα επικεντρωθείτε καθαρά στα πράγματα που επιθυμείτε, και να μην έχετε καμία αντιφατική δόνηση που προκαλεί αντίσταση - ό, τι επιθυμείτε, πρέπει να γίνει Γιατί όταν ζητήσετε κατι , είναι πάντα δεδομένο, κάθε φορά, χωρίς καμία εξαίρεση"Αν κάτι που επιθυμείτε δεν έρχεται, το μόνο που μπορεί να συμβαίνει είναι ότι δεν του επιτρέπετε να έρθει λόγω του ότι οι σκέψεις σας είναι αντίθετες προς δική σας επιθυμία. Τίποτα άλλο δεν σας απαγορεύει από την πραγματοποίηση κάθε όνειρου. 

... 

Έτσι, εδω είναι το πώς λειτουργεί η διαδικασία scripting: Προσποιηθείτε ότι είστε ένας συγγραφέας και πως ό, τι γράφετε θα πραγματοποιηθεί ακριβώς όπως το γράφετε . Μόνη δουλειά σας είναι να περιγράψετε με λεπτομέρεια, τα πάντα, ακριβώς όπως εσείς θέλετε για να είναι. 

... 

Θα πρεπει να ειναι διασκέδαση παίζοντας αυτό το παιχνίδι, και να μην το παίρνετε πολύ στα σοβαρά, για να μην το εμποδίσετε με τις οποιαδήποτε πεποιθήσεις σας . Με άλλα λόγια, με το να ισχυρίζεστε ότι η γραφομηχανή σας, ο επεξεργαστής κειμένου, ο υπολογιστής ή ο φορητός υπολογιστής είναι μαγικός, και πως ό, τι γράφετε μπορεί να πραγματοποιηθεί, θα ολοκληρώσετε τα δύο πράγματα που είναι απαραίτητα για την επίτευξη του στοχου σας Μπορείτε να εστίασετε στην επιθυμία σας, και να μην έχετε καμία αντίσταση. 

... 

Αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο συγκεκριμένοι για τις επιθυμίες σας, και, να έχετε μεγαλύτερη σαφήνεια για την επιθυμία, θα αισθανθείτε τη δύναμη της συγκεκριμένης εστίασης. Οσο περισσότερο θα επικεντρωθείτε σε ένα θέμα, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσετε σε αυτό , τόσο πιο γρήγορα θα πραγματοποιηθεί Και, με την πρακτική, μπορείτε να αισθανθείτε πραγματικά τη δυναμική της επιθυμίας σας? Μπορείτε να νιώσετε τις Οικουμενικές Δυνάμεις να συγκλίνουν. Συχνά, θα είστε σε θέση να γνωρίζετε πότε είστε στο χείλος μιας σημαντικής ανακάλυψης ή μιας εκδήλωσης απλώς και μόνο λόγω του τρόπου που αισθάνεστε. 

... 

Είστε οι παλμικοί συγγραφείς του σεναρίου της ζωής σας - και ολο το Σύμπαν παίζει το ρόλο που έχετε αναθέσει σε αυτο. Μπορείτε να έχετε κυριολεκτικά οποιοδήποτε σενάριο ζωής που επιθυμείτε, και το Σύμπαν θα προσφέρει σε εσάς ανθρώπους, τόπους και γεγονότα ακριβώς όπως εσείς αποφασίσετε να είναι. Για εσάς είναι ο δημιουργός της εμπειρία σας - έχετε μόνο να το αποφασίσετε και αφήστε το να γίνει .
_________________
Tips 


Γράψτε το σενάριό σας σαν να έχει ήδη συμβεί, και περιγράψετε το πώς αισθάνεστε τώρα που έχει συμβεί. Εκτός από τα υπέροχα συναισθήματα σας, περιγράψτε τις αισθήσεις σας - τι βλέπετε, αυτό που ακούτε, τι μυρίζει, τι αγγίζετε και τι μπορείτε να δοκιμάσετε. Αυτό θα αλλάξει τη χημεία του εγκεφάλου σας, και θα δημιουργήσει ισχυρές δονήσεις. Πείτε πόσο εκτιμάτε αυτό το γεγονός σήμερα που είναι μέρος της ζωής σας. 

... 

Πριν από 15 χρόνια, το στυλ μου scripting ηταν στον μέλλοντα. Και αυτό ήταν το πρόβλημα, ήταν ένα πράγμα που με κράτησε από το εκδηλώθουν τα πράγματα που πραγματικά ήθελα, είναι μελλοντικά . Αν ποτέ θα γράψετε στο μέλλοντα χρόνο, είναι προτεινόμενο να γράψετε μια ημερομηνία, όπως πχ για ένα μήνα από τώρα, ή αυτό το γεγονός να συμβεί κατά τα τέλη Απριλίου, και ούτω καθεξής. 


Στο βιβλίο Henriette Klauser, το "Ξέρετε τι θέλετε, γράψτε το και κάντετο να συμβεί» υπήρχε μια ιστορία όπου μία γυναίκα άρχισε να γράφει ερωτικά γράμματα για τον φανταστικό εραστή της, σαν να ήταν πραγματικά υπάρχον. Έγραψε τα αισθήματά της γι 'αυτόν. Έγραψε για την υπέροχη μερα που πέρασαν τις προάλλες, για τα παιδιά τους στο πάρκο, τις ταινίες, και όλα εκείνα που θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα κάνει με αυτό τον εραστή. Έχει επίσης αναφέρει πως μοιάζει, το χρώμα και την υφή και το κύμα των μαλλιών του, ανέφερε ότι της αρέσει χροιά του, και όλα αυτά τα φυσικά στοιχεία όλων των γραπτών, όπως ένα γράμμα αγάπης. Ειχε τόσο χαθεί στη δέσμη των ενεργειών της που δεν την ενόχλησε ακόμη και χρειάστηκαν χρόνια. 

Μια μέρα, όπως ήταν με τη φίλη της σε ένα μπαρ, είδε τον άντρα που έγραψε στο μαγικό τετράδιό της. Είδε τα μαλλιά, την επιδερμίδα, το χρώμα των ματιών όλα ήταν που ταίριαζαν απόλυτα σε αυτο που έγραψε. Εκείνος την πλησίασε και άρχισε να μιλάει σαν να γνώριζαν ήδη ο ένας τον άλλο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και αποδείχθηκε, αν θυμάμαι σωστά, ο άντρας ήταν επίσης scripting! 

Ξέρετε τι θέλετε, γράψτε το κάτω και κάντε το να συμβεί! 




Δεν πρέπει να σκέφτεστε όπως ok αν το γράψω αυτό θα συμβεί σε 2 μέρες και να κόλλησετε και το σκέφτεστε όλη την ώρα! Ω! παιδιά Ελπίζω να μπορείτε να καταλάβετε τι θέλω να πω 


Γράψτε με συναισθήματα, ό, τι θέλετε ειναι η ταινία σας , να διασκεδάσετε και να το ξεχάσετε .. αυτό ειναι ολο !! Απλο!! Και την άλλη μέρα γράψτε για κάτι άλλο . 


Γράψτε μια λεπτομερή, νόστιμη περιγραφή για κάτι που θέλετε. Για παράδειγμα, ίσως θέλετε μια ρομαντική σχέση. Γράψτε με λεπτομέρειες για ένα βράδυ που πέρασε με σας [φανταστείτε] και του αγαπημένου σας προσώπου που θα είναι ρομαντικό, για παράδειγμα: 

"Χθες το βράδυ ο νέος σύντροφος μου με έβγαλε για ένα ρομαντικό δείπνο. Πήγαμε σε ένα υπέροχο εστιατόριο. Ο σερβιτόρος ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός , όταν σηκώθηκα να πάω στο salad bar, μου δίπλωσε την πετσέτα μου και την κρέμασε τακτοποιημένα στο μπράτσο της καρέκλας μου. Η θέα του ηλιοβασιλέματος από το παράθυρο ήταν εξαίσια! Υπήρχαν ακόμη και ελάφια να βόσκουν στην άκρη του δάσους όπως ήταν να πάρει το σούρουπο. Φυσικά, ήταν δύσκολο να κρατήσω ενα δάκρυ στα μάτια μου καθώς κοίταζα τα όμορφα τα μπλε μάτια του συντρόφου μου και να βλέπουμε μαζι αυτο το ηλιοβασίλεμα! Είμαι τόσο ξετρελλαμένη από αυτό το εξαιρετικό που έχω προσελκύσει στη ζωή μου.Η συνομιλία μας ήταν τόσο ευχάριστη , αναπηδώντας μεταξύ γλυκού αισθησιακων υπονοούμενων , και διασκεδαστική μεταφυσική συζήτηση. Στην πραγματικότητα, αισθάνομαι ότι είναι επέκταση του μυαλό μου , με νέες ιδέες, πρακτικές, διαδικασίες και τρόπους σκέψης. Ποτέ δεν ένοιωσα τόσο προκλητική, σε όλα τα επίπεδα, με έναν συντροφο πριν! " 

Θυμηθείτε να βάλετε τον εαυτό σας στο κέντρο του έργου που γράφετε! Αντί να λέτε «Βλέπω δύο άτομα στην παραλία," λέτε " ο σύντροφός μου και εγώ περπατάμε μαζι χέρι-χέρι κάτω σε μια ερημική παραλία σε ένα ζεστό, βράδυ, κάτω από έναν ουρανό γεμάτο αστέρια!"
http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com/t25-topic