Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

επιστημονική προσευχή

Στης μεταφυσικές μελέτες, μαθαίνουμε για τη δύναμη της θετικής, ή επιστημονικής προσευχής. Αυτό το είδος της προσευχής διαφέρει από την παραδοσιακή προσευχή, γιατι δεν είναι παράκληση ή αναφορά στο Θεό για εύνοια. Αντίθετα,η επιστημονική προσευχή είναι ένας τρόπος να ευθυγραμμιστούμε με το Θεό, προκειμένου να γνωρίζει, και να καταλάβει αυτό που θέλουμε πραγματικά Την ονομάζουμε επιστημονική προσευχή γιατι είναι αποδείξιμη. Τη λεμε επίσης και καταφατική προσευχή γιατί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ αντί επικεντρώνετε σε αυταπάτες γιαυτα που μόνο τα μάτια μας μπορούν να δουν. Για παράδειγμα, σε μια παραδοσιακή προσευχή για την θεραπεία μιας ασθένειας προσευχόμαστε ζητώντας από το Θεό «θεράπευσε με σε παρακαλώ." Συχνά, ζητιανεύουμε και διαπραγματευόμαστε . "Παρακαλώ θεράπευσε με και ποτέ δεν θα αμαρτήσω πάλι." Αυτό βάζει αυτον που προσευχετε σε θέση αδυναμίας, θύματος και συνολικής αδυναμίας.

Η καταφατική προσευχή λέει: «Εγώ εχω ήδη θεραπευτεί στο πραγματικό επίπεδο της ύπαρξής μου και η θεραπεία εκδηλώνεται τώρα στο φυσικό κόσμο μου." Είναι επιστημονική επειδή λειτουργεί με τους απλους καθολικούς νόμους της έλξης, την πρόθεση να δουμε πέρα ​​από την ψευδαίσθηση περα απο την επιφάνεια για να την αμετάβλητη αλήθεια οτι είμαστε - τέλεια πνευματικά όντα. Κάνετε αυτό βαθιά και με μεγαλη ειλικρίνεια και αυτό θα εμφανιστεί στη φυσική ζωή σας ως ένα θετικό αποτέλεσμα - οι επιπτώσεις μιας θετικής αιτίας.

Εάν αναρωτιέστε παντα γιατί πολλές από τις προσευχές σας, δεν έγιναν πραγματικότητα, ίσως να προσεύχεστε λάθος. Όταν ικετεύετε το Θεό για να σας θεραπευσει κανετε αυτο Αν κανετε το αλλο πραγμα παιζετε το θυμα και οχι τον συνδημιουργο της ζωης σας Στη μεταφυσική, μαθαίνουμε ότι είμαστε συν-δημιουργοί με το Θεό, και ότι με την ευθυγράμμιση του εαυτού μας με της συμπαντικές πνευματικές αρχές, είμαστε σε θέση να αλλάξουμε τη ζωή μας με τις προθέσεις, τις σκέψεις μας και τις επιβεβαιώσεις.

Η επιστημονική, ή καταφατική, προσευχή διαφέρει ελαφρώς από μία μεταφυσική παράδοση Στη θρησκευτική επιστήμη υπάρχουν πέντε βήματα, αυτά τα βήματα είναι λίγο διαφορετικά, στην πνευματική επιστήμη υπάρχουν μόνο τέσσερα βήματα, αλλά βασικά μια καταφατική προσευχή αποτελείται από τα ακόλουθα:

Βήμα πρώτο: Αναγνώριση - Εδώ έχουμε ήσυχο διαλογισμό και αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει μια πραγματική δύναμη στο Σύμπαν, ο Θεός. Αφήνουμε την αναγνώριση να γεμίσει τη συνείδησή μας το φως και αγάπη. Τη στιγμή που εμείς θεωρούμε ότι αυτή η παρουσία ειναι εντός και γύρω μας, προχωράμε στο βήμα δύο.

Βήμα δεύτερο: Ενοποίηση - Εδώ μπορούμε να νιώσουμε την ένωση μας με τον Θεό, η μια δύναμη στο Σύμπαν. Έχουμε αποσπάστει από τις πιέσεις της καθημερινής ζωής και συνδεθήκαμε με τη μεγαλύτερη δύναμη, αφήνοντάς τη να συμπληρώσει τη συνείδηση ​​μας. Παραδεχόμαστε την αλήθεια ότι είμαστε ένα με τον Θεό, ότι είμαστε ένα με το Θείο Δημιουργό μας, το βαζουμε καλα στο μυαλό μας ώστε να μπορούμε να προσευχηθούμε από το μέρος των ισχυρών, συν-δημιουργική ενέργεια.


   

Βήμα τρίτο: Υλοποίηση - Εδώ έχουμε έρθει στην πραγματοποίηση ότι επειδή είμαστε ένα μέρος του Θεού, και με ολα οσα Θεός είναι, ευημερούμε γιατι αυτο που προσευχόμαστε εγινε . Αν ο Θεός μπορει να τακανει ολα και είμεις δημιουργηθήκαμε κατ 'εικόνα Θεού, εμεις μπορουμε να τα κανουμε ολα

Βήμα τέταρτο: Ευχαριστιες - Εδώ δινουμε ευχαριστίες για τις προσευχές μας σαν να έχουν ήδη απαντηθεί, . Όπως είπε ο Ιησούς, ο Πατέρας μας ξέρει ήδη για τι έχουμε ανάγκη, ακόμη και πριν το ζητήσουμε. Όταν είμαστε ευγνώμονες γι 'αυτό, εμείς οι ίδιοι ευθυγραμμιζομαστε με αυτή την αλήθεια.

Βήμα πέμπτο: απελευθερωση - Εδώ, απλά ας το ξεχασουμε ας το αφήσουμε το Θεό. Εμείς απελευθέρωσαμε τα λόγια μας στο Σύμπαν, γνωρίζοντας ότι δεν θα έρθει πίσω σε μας κενό.Αυτο που ερχετε θα κανει κυκλους θα επικεντρωθει σε αυτο που εστιαζουμε και σε αυτα που λεμε και θα δημιουργησει την πραγματικοτητα μας . Αλλά πρώτα πρέπει να το απελευθερωσουμε

Μερικές μεταφυσικές παραδόσεις συνδυάζουν τα βήματα ένα και δύο, ή τα βήματα δύο και τρία, αλλά βασικά όλα είναι τα ίδιο, τονίζοντας ότι ο Θεός μας δινει ό, τι χρειαζόμαστεκαι οτι επιθυμούμε , και το μονο που χρειαζετε να κανουμ είναι να το ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ αυτό στη συνείδησή μας για να το δούμε να εκδηλωνετε στο φυσικό μας κόσμο.

Η επιστημονική προσευχή, καταφατική προσευχή, η ο ελεγχος του νου - οπως και αν επιλέξετε να το αποκαλειτε , είναι απλά η διαδικασία που χρησιμοποιείται για να αλλάξουμε τη συνείδησή μας να αναγνωρίσουμε ότι αυτό που υπάρχει για τον ελεγχο είναι δικο μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε τον εαυτό μας σε αυτό. Δεν χρειάζεται να ζητιανεύετε ή να επικαλείστε Η επιστημη του νόμου της αιτίας και του αποτελέσματος σας το υπόσχεται . Ή, όπως ο Ιησούς είχε πει κάποτε, θα γίνει σε σας όπως εσείς πιστεύετε!


http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com/t14-topic

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ενα παιχνίδι μεσα απο τη σελίδα του The secret

http://thesecret.tv/memory-game.html


ενα παιχνίδι μεσα απο τη σελίδα του The secret 

The secret με Ελληνικούς υπότιτλους

ο νομος της ελξης

από τον David Childerley



Όλοι μας δουλεύουμε με μιαν ασύλληπτου μεγέθους δύναμη.
Όλα στο σύμπαν είναι φτιαγμένα από ενέργεια...
... ακόμα κι εμείς...!
Είμαστε σαν μαγνήτες και η μία ενέργεια έλκει την άλλη.
Οτιδήποτε υπάρχει στο μυαλό σας...
... αυτό ακριβώς θα έλξετε...
Δημιουργείτε και έλκετε...
αυτό που σκέφτεστε πιο πολύ.
Το δυνατότερο και ισχυρότερο είδος ενέργειας
είναι γνωστό στο Σύμπαν ως... σκέψη!
Κάθε σκέψη έχει μια συχνότητα.
Οι σκέψεις στέλνουν μαγνητική ενέργεια
και έλκουν το όμοιο.
Και οι σκέψεις υλοποιούν!
Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τί δε θέλουν...
...οπότε έλκουν ακριβώς το ίδιο.
Η προσκόλληση της σκέψης σε δυνατά αισθήματα (θετικά ή αρνητικά),
επιτυγχάνει την δημιουργική διαδικασία.
Θυμηθείτε ότι έλκετε αυτό που σκέφτεστε.
Επιλέξτε τις σκέψεις σας προσεκτικά!
Έχετε προσέξει πως εκείνοι που μιλούν περισσότερο για αρρώστιες τις έχουν;
Κι εκείνοι που μιλούν περισσότερο για ευημερία την έχουν...;
Οι σκέψεις δημιουργούν αισθήματα.
Οτιδήποτε αισθάνεστε αυτή τη στιγμή...
...είναι η απόλυτη αντανάκλαση εκείνου που βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης!
Και έλκετε ακριβώς αυτό που αισθάνεστε...
Τα χαρούμενα αισθήματα έλκουν περισσότερες χαρούμενες καταστάσεις.
Μπορείτε να αισθάνεστε οτιδήποτε αυτή τη στιγμή.
Το Σύμπαν θα ανταποκριθεί στην ιδιότητα των αισθημάτων σας.
Και σε οτιδήποτε εστιάζεστε με σκέψεις και αισθήματα...
... αυτό θα έλξετε στη ζωή σας.
Θυμηθείτε...!
Εσείς δημιουργείτε το δικό σας σύμπαν καθώς προχωράτε.
Οπότε είναι σημαντικό να αισθάνεστε καλά.
Η ζωή γίνεται απίστευτη όταν συνειδητά εφαρμόζετε τον Νόμο της Έλξης.
Στο Σύμπαν αρέσει η ταχύτητα. Μη καθυστερείτε, μην αμφιβάλλετε.
Ακολουθείστε την παρόρμηση και τη διαίσθησή σας... Δράστε!
Και το Σύμπαν ανάλογα θα πράξει... ειδικά και μόνο για σας!
Να είσαστε ευγνώμων...
... κι έτσι θα έλξετε περισσότερα πράγματα στη ζωή σας.
Οραματιστείτε τί θέλετε...
... και νιώσετε το αίσθημα ότι το έχετε ήδη.
Εστιαστείτε στο αποτέλεσμα...
... και αφήστε τον τρόπο υλοποίησης στο Σύμπαν.
Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει...
... πως η θετική σκέψη είναι εκατοντάδες φορές δυνατότερη από την αρνητική.
Κάθε φορά που έχετε μιαν αρνητική σκέψη...
εν-θυμηθείτε αμέσως μιαν όμορφη ανάμνηση ή ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας.
Κανένας άλλος δεν μπορεί να σκεφτεί ή να αισθανθεί για εσάς... μόνο εσείς!
Μη σπαταλάτε ενέργεια σε αρνητικές σκέψεις...
Εστιάστε μόνο σε αυτό που θέλετε.
Μη σκέφτεστε αυτά που δε θέλετε... αλλά αυτά που επιθυμείτε.
Να σκέφτεστε τί σας δημιουργεί χαρά
καθώς αυτό θα ανυψώσει την δόνησή σας άμεσα.
Επιλέξτε να μείνετε στην υψηλή δόνηση...
... και θέστε έναν τόσο μεγάλο στόχο που θα μπορούσε να σας αφήσει άφωνους με την ολοκλήρωσή του.
Να οραματίζεστε τον στόχο σας κάθε μέρα...
... είσαστε ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει την πραγματικότητά σας.
Θυμηθείτε: οι σκέψεις υλοποιούνται...

Πάντα να σκέφτεστε θετικά!
Δράστε τώρα και απολαύστε τη ζωή σας.
Απελευθερώστε τον εαυτό σας.

Είσαστε εκπληκτικοί... πραγματικά είσαστε!

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Αποστολή αγάπης σε άλλο άτομο

Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται καλύτερα, ενώ κάθεστε σε μια κατάσταση διαλογισμού ή ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Σκεφτείτε το πρόσωπο που θέλετε να στείλετε την αγάπη και επικεντρωθείτε σε αυτο για λίγα λεπτά. Ρυθμίστε την πρόθεση στο μυαλό σας ότι είστε έτοιμος να στείλετε τηλεπαθητικά την αγάπη σας στο πρόσωπο αυτο . Είναι σημαντικό εσείς να στείλετε την αγάπη σας απαλά και χωρις ορους . 

Στη συνέχεια, σκεφτείτε πόσο αγαπάτε και φροντίζετε το πρόσωπο αυτο . Νιώστε αυτά τα συναισθήματα στην καρδιά σας και αφήστε τα να αρχίσουν να συσσωρεύονται. Τώρα φανταστείτε ότι αυτά τα συναισθήματα ρέουν από εσάς προς στο πρόσωπο, με τη μορφή μιας όμορφης ενέργειας. Φανταστείτε ότι προσφέρετε απαλά αυτή την ενέργεια -την αγάπη- στο πρόσωπο αυτο . Προσπαθήστε να νιώσετε οτι το πρόσωπο αποδέχεται αυτή την ενέργεια από εσάς.

Μπορεί να χρειαστεί να περάσουν δέκα λεπτά ή περισσότερα σε αυτό το αρχικό στάδιο της απαλης προσφέρας της αγάπης σας πριν αρχίσει να την αποδέχεται . Εάν δεν φαίνεται να θέλει να την αποδεχθεί μετά απο προσπάθεια περίπου δέκα λεπτών σταματήστε και προσπαθήστε ξανά κάποια άλλη φορά.

Αν το άτομο αρχίζει να αποδέχεται την ενέργεια, θα πρέπει να παρατηρήσετε ότι φαίνεται να έχει αρχίσει να ρέει ή ότι την αισθάνεται .Μόλις ο δέκτης ξεκινά να δέχεται την ενέργεια και αρχίζει να ρέει προς αυτον, συνήθως θα δημιουργήσει προοδευτικά μια πιο σταθερή ροή.

Θα πρέπει να είναι έξυπνο και ευαίσθητο το πρόσωπο που στελνετε την αγαπη , προκειμένου να γνωρίζει ποτε εχει χορτάσει. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε σε κάποιο σημείο ότι έχει χορτάσει από ένα είδος αγάπης και, χρειάζεται ένα άλλο είδος. Μερικά παραδείγματα από διαφορετικά είδη αγάπης που ένα πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί είναι: φροντίδα, ζεστασιά, στήριξη, παρηγοριά , ηρεμία , αποδοχή, κατανόηση, πραότητα, γλυκύτητα, διαβεβαίωση, ενθάρρυνση και συγχώρεση.

Η τηλεπαθητική αποστολή αγάπης είναι πιο αποτελεσματική όταν αποστέλλετε τακτικά (καθημερινά σε ορισμένες περιπτώσεις), και αφιερώνετε χρονο για κάθε συνεδρία αποστολής που μπορει να ειναι μεταξύ δεκαπέντε λεπτων και μιας ώρας . Αυτή η τεχνική λειτουργεί σε υποσυνείδητο επίπεδο, παρακάμπτοντας το συνειδητό μυαλό του δέκτη. Δεν είναι απαραίτητο να ενημερώσετε το δέκτη σας οτι το κάνετε , και η τεχνική είναι συχνά πιο αποτελεσματική όταν αγνοεί εντελώς αυτο που κάνετε .

Δεν χρειάζεται να ξέρετε που ειναι ο δέκτης ή τι κάνει . Η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο. Μπορει να βρίσκεται δίπλα σας και να κοιμάται, ή να ειναι στην άλλη πλευρά του κόσμου, η αγάπη σας θα πάει αυτόματα και θα κάνει τη δουλειά της . συνήθως ένα άτομο θα δεχτεί την αγάπη που στέλνετε πιο εύκολα μετά τις πρωτες μιας δυο συνεδρίες ,γιατι θα μαθετε να εμπιστεύεστε την τεχνική . Όταν στέλνετε την αγάπη σας σε κάποιον σε τακτική βάση, η σύνδεση μεταξύ σας θα αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου και κατά πάσα πιθανότητα θα είστε σε θέση να αισθανθείτε την ανάπτυξη.

Μπορεί να δειτε καποια στιγμη οτι η αποστολή αγάπης που στελνετε τακτικά σε κάποιον για κάποιο χρονικό διάστημα, θα έρθει σε ένα σημείο όπου δεν θα φαίνεται να ρέει τόσο καλά όσο στην αρχη , ή δεν έχετε πλέον πολυ καλη η σύνδεση με το πρόσωπο αυτο , όταν το κάνετε. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει επειδή ο δέκτης αρχίζει υποσυνείδητα να απομακρύνετε . Αυτό μπορεί να γίνετε επειδή χρειάζεται λίγο χώρο, και ένα διάλειμμα από την αγάπη που στέλνετε, ή θα μπορούσε να γινετε , γιατι το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο λιγότερη αγαπη . Είναι δυνατόν κάποιον να τον (πνίξετε )με την αποστολή πάρα πολύ αγάπης, οπότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι ευεργετικο .
Αν νομίζετε ότι ο δέκτης απομακρύνετε , χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας και σταματήστε τελείως για ένα διάστημα (μια-δυο μέρες ή ίσως και περισσότερο) ή δοκιμάστε να στείλετε λιγότερη αγαπη .

Η αποστολή αγάπης τηλεπαθητικά θα τονώσει το τσάκρα της καρδιάς σας Όσο πιο πολύ πρακτική κανετε , τόσο καλύτεροι θα γίνετε σε αυτό και τοσο περισσότερη αγάπη θα είστε σε θέση να παράγετε . Θα διαπιστώσετε ότι, όπως κατευθύνετε την αγάπη σας, θα νιώσετε μια ολοκλήρωση και εσεις . Αυτό θα έχει ενα ευεργετικό αποτέλεσμα για σας . Είναι καλο να παρατηρήσετε τον εαυτό σας γεμάτο αγάπη και υπέροχα αισθήματα μετά απο καθε συνεδρία

Η τηλεπαθητική αγάπη μπορεί να έχει θαυματουργά αποτελέσματα. Μερικά παραδείγματα βελτιώσεων σε μια σχέση που συχνά βλεπουμε σαν αποτέλεσμα είναι: αίσθημα περισσότερης αρμονίας ,θα παρατηρήσετε λιγότερα εμπόδια ανάμεσα σας, θα νιωσετε το αίσθημα οτι μικραίνει η απόσταση μεταξύ σας,θα αισθάνεστε περισσότερη αγάπη και ζεστασιά μεταξύ σας, θα εχετε ενα αίσθημα μεγαλύτερης κατανόησης του ενός προς τον άλλο, θα αισθάνεστε πιο δεμενοι μεταξύ σας , γενικά θα αισθάνεστε πιο ολοκληρωμένοι , και ευτυχισμένοι .
Αν το άτομο που θέλετε να στείλετε την αγάπη να είναι ένας ρομαντικός σύντροφος, μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια του Έρωτα του Θεού της Αγάπης, για να βοηθήσει το άτομο να δεχθεί την αγάπη σας. Ο ερως αγαπάει να βοηθαει τους ερωτευμένους . Αν θέλετε να το δοκιμάσετε αυτό, συγκεντρωθείτε με το μυαλό σας στον Έρωτα για μια στιγμή, και ζητήστε του να συνδεθείτε μαζί του, στη συνέχεια να εξηγήστε την κατάσταση σ 'αυτόν και ζητήστε του να σας βοηθήσει

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη βοήθεια της Αφροδίτης, της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς, με τον ίδιο τρόπο.


αν απευθυνθείτε τόσο στον Έρωτα οσο και στην Αφροδίτη, για υποστήριξη η ενέργεια σας θα διπλασιαστεί.

Αυτή είναι μια θέση σχετικά με το γιατι μπορείτε να αλλάξετε τον τροπο που σας βλεπει καποιος αλλος

πολλοι απο εσας θα έχετε διαβασει ήδη καποια πραγματα για το νομο της ελξης και τις σχεσεις εδω θελω να μοιραστω μαζι σας καποια επιπλεον πραγματα που βρηκα ψαχνοντας 



Ένα από τα πράγματα που ξερω καλα ειναι ο πρωτος κανονας του νομου ΖΗΤΗΣΕ - και ρωτησα τον εαυτο μου - όταν χρησημοποιω το νομο για μια σχεση «πώς είναι δυνατόν να κάνω κάποιον άλλο να αισθάνεται με έναν ορισμένο τρόπο;». Ζητάμε από το συμπαν να προσελκυσουμε μια ρομαντική σχέση, φιλία ή καλύτερη αρμονία με την οικογένειά μας ή το χώρο εργασίας. μια θεμελιώδης αρχη του νομου της ελξης ειναι οτι « μπορώ να δημιουργήσω την πραγματικότητα ΜΟΥ", έτσι δεν είναι; Επίσης λεει ότι είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τον εαυτό μας - κανεις δεν ειναι υπεύθυνος για τη δικη μας ευτυχία . Και κανεις αλλος δεν μπορει να δημιουργήσει αυτο που θελουμε . 

Πολλοί άνθρωποι, και εγω μαζι με αυτους , αναρωτιούνται - αν ετσι ειναι τα πραγματα , πώς μπορουν να επηρεάσουν κάποιον για να τους δει διαφορετικά, πώς μπορώ να πάρω έναν πρώην πισω ο οποιος ειναι ανένδοτος και ότι « τελείωσε οριστικά » δεν υπαρχει περιπτωση να έρθει πίσω σε μένα, πώς μπορώ να τον έχω ? και πως γινετε Η μαμά μου / ο μπαμπάς μου / το αφεντικό μου να μου φέρονται πιο όμορφα; 

Από ολα αυτα που εχω βρει για το νομο της ελξης απο βιβλια απο ξενα και ελληνικα σαιτ αλλα και απο την εμπειρία μου , νομιζω οτι έχω τώρα μια απάντηση που είναι πολύ κοντά στην αλήθεια. : Ο καθένας έχει κάθε πιθανότητα να πετύχει αυτο που θελει Διαβάστε το και πάλι.. Κάθε άτομο εχει ένα πλήθος δυνατοτήτων, μόνο ένα μικρό ποσοστό των οποίων εκφράζονται σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. μιλάω για τις δυνατότητες της δόνησης. Θυμηθείτε, είμαστε ουσιαστικά όντα δόνησης - έτσι μπορούμε να δονούμαστε σε πολλές, πολλές διαφορετικές συχνότητες. Μπορώ να δονούμε στη συχνότητα της αγάπης, , χρησιμοποιώντας το νομο της ελξης . Μπορώ να δονούμε στη συχνότητα της ελπίδας, μπορω να δονουμε στη συχνοτητα της πίστης. Μπορώ να δονούμε στην απογοήτευση. Μπορώ να δονούμε στον πλούτο ... φτώχεια ... μίσος ... κατάθλιψη ... κενό ... ενθουσιασμό ... δημιουργικότητα - και ούτω καθεξής. Εμείς - ο καθένας από εμάς - είναι γεμάτος από μια ολόκληρη σειρά από συχνότητες δόνησης. Όταν αρχίζουμε να χρησημοποιουμε το νομο της ελξης επιλέγουμε τη συχνότητα μας. 

Τώρα, όταν χρησιμοποιούμε το νομο με άλλους ανθρώπους - δεν μπορουμε (όπως συνήθιζα να πιστεύω) « να τους κάνουμε » να κάνουν ή σκέφτονται ή αισθάνονται κατι . Αυτό που κάνουμε - ενεργοποιεί μια λανθάνουσα δόνηση στο εσωτερικό τους. Σκεφτείτε το αυτό τον τρόπο - κάθε άτομο περιέχει εκατομμύρια, η ακομα δισεκατομμύρια σπόρους δόνησης . Επιλέγετε αυτό που θέλετε, και το νερο αρχιζει να κυλαει στο αυλακι . Αυτός είναι ο σπόρος που μεγαλώνει. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της σκέψης με αυτόν τον τρόπο - ενεργοποιώ απλά κάτι που υπαρχει ηδη μέσα τους - πρεπει να σκεφτομαι «Ο Χ με αγαπαει » ή «Ο Χ θελει να έρθει πίσω σε μένα». 

Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό που θέλουμε είναι ήδη στο άλλο πρόσωπο, η διαδικασία της προσέλκυσης γίνεται πολύ, πολύ πιο εύκολη. Επειδή γνωρίζουμε ότι υπάρχει ήδη δυνατότητα, Και η γνώση μπορει να μας φτασει μέχρι την κορυφή της κλίμακας δόνησης - υψηλότερα από οτι ελπιζουμε . Μπορούμε να ελπίζουμε ότι το πρόσωπο που θελουμε μας αγαπά (για παράδειγμα). Ή μπορούμε να γνωρίζουμε ότι η αγάπη του υπαρχει ΗΔΗ, μας σέβεται , μας φέρετε καλά - αυτο ειναι αυτο που χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί η επιθυμια μας . 

Υπάρχει κάτι ακομα που ειναι σημαντικό . Ξέρετε πως « δρουν αυτή τη στιγμή; Είτε πρόκειται για τον πρώην σας που έχει κόψει κάθε επαφή, μαζι σας ή τον προϊστάμενό σας, ξερετε ακριβώς τι κάνει και τι σκέφτεται τωρα ; Αυτό το μέρος είναι σημαντικό. Ολο αυτο που υπαρχει τώρα κάποτε ήταν απλά ένας σπόρος και «αυτός ο σπορος σας εφερε εδω στην « τρέχουσα πραγματικότητα και αυτη δεν είναι πιο σημαντική και σίγουρα δεν είναι πιο ισχυρή από τους «σπόρους που φυτεύεται τωρα » γιατι αυτη ειναι η πραγματικότητα που θα ερθει αυτη που θα σας δωσει αυτο που θελετε . 

Διαβάστε το και πάλι. 

Η τρέχουσα «πραγματικότητα» δεν είναι πιο ισχυρή από την πραγματικότητα φέρνουν οι σπόροι σας . 

ΌΛΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΧΝΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ ΣΑΣ 


Λέω "ήταν", γιατί, όπως λέει το μυστικό - ένα από τα αγαπημένα μου αποσπάσματα: "! Αυτό δεν είναι ποιος είσαι - αυτό είναι αυτο που ΗΣΟΥΝ ... . Έτσι, ολο αυτο δείχνει απλά ποια δόνηση σπόρων έχουν ενεργοποιηθεί απο παλια , και θα ζητε παντα με το παρελθόν των δονήσεων σας . 

Και μόλις αλλάξετε την εστίασή σας, και μεταφέρετε τις νέες δονήσεις στην πραγματικότητά σας ... BOOM! Θα ενεργοποιήσετε ένα νέο σπόρο! . Είναι αυτός που θα επιλέξετε για να δώσετε την προσοχή σας ΤΩΡΑ. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν αυτό, έτσι ώστε να κρατήσουν δίνοντας προσοχή μονο στο παρόν και την ενεργοποιηση των νεων σπόρων, σκέψης »που είναι όλες», «ο τροπος που ζουν » ή «ο τροπος που συμπεριφέρονται». Και έτσι οι σπόροι παραμένουν . Για να παραμείνει ενεργος ενας σπόρος χρειάζεται προσοχή. Δώστε την προσοχή σας σε διαφορετικού τυπου σπόρους - και μια διαφορετική πραγματικότητα θα ανθίσει ! 

Όταν συντάσσεστε με την τέλεια σχέση σας, η δόνηση του εραστή σας θα είναι σε ευθυγράμμιση με τη σχέση σας - έτσι δεν είναι; , ο εραστής σας έχει πολλές πολλές πτυχές, και είναι στο χέρι σας να γίνει μια παλμική αντιστοιχία με την πλευρά από αυτες που εχουν σχεση μαζί σας. 

Η σκεψη μου ειναι η εξής: οσον αφορα τον εραστή σας και τη σχέση σας, πρεπει αυτόματα να ευθυγραμμιστητε με τις πτυχές της δόνησης εκεινης της πραγματικοτητας που θελετε να εχει η σχεση σας ! 

Σκεφτείτε κατι σαν αυτό: η τέλεια σχέση σας υπάρχει ήδη, απλά πρέπει να γίνει μια παλμική αντιστοιχία για αυτό. Τώρα, θα μπορούσε να υπάρχει σε ένα αλλο σύμπαν οπου δυο ανθρωποι σαν εσας ζουν την τελεια σχεση Έτσι, υπάρχει ήδη, όχι μόνο η τέλεια σχέση σας - αλλά και ολόκληρο το σύμπαν στο οποίο υπάρχει η νεα σας πραγματικότητα! 

Ένιωσα οτι αυτό θα μπορούσε να είναι υποστηρικτικο για κάποιους από τους φίλους μας εδώ που προσπαθουν να εχουν την τελεια σχεση . Έτσι, υπάρχει ήδη μια πραγματικότητα όπου είστε μαζί, και σε αυτη την πραγματικότητα συμμετέχουν και ολα τα αγαπημένα σας πρόσωπα - οι γονείς του, οι γονείς σας και ούτω καθεξής - και υποστηρίζουν τη σχεση σας . Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να κάνετε κατι γιαυτη την πραγματικότητα - Υπαρχει ηδη και εσεις ζείτε την τέλεια ζωη αυτη ακριβως που θελετε Απλά πρέπει να μπείτε στο χώρο της σχέσης και να παρακολουθήσετε ολα τα πραγματα να έρχοντε 
Αυτό πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά με βοήθησε!Πολλες φορες οταν θελω κατι λεω στον εαυτο που αυτο που θελω σε ενα αλλο συμπαν το εχω ηδη 

σκεφτείτε και αυτο 

Βασικά, ό, τι θέλετε υπάρχει ήδη. Όχι ως ενδεχόμενο, αλλά ως μια πραγματική πραγματικότητα, . Ό, τι θα μπορούσατε να ζητήσετε ποτέ να έχετε ήδη έχει δημιουργηθεί. Έτσι, όταν νομίζουμε ότι είμαστε δημιουργοί , είμαστε πραγματικά η μετατόπιση από μια πραγματικότητα που δεν έχει αυτό που θέλουμε (η σχέση, το σώμα, τα χρήματα ... κλπ) ... σε μια πραγματικοτητα που εχει αυτο που θελουμε Υπάρχουν άπειρες παράλληλες πραγματικότητες. Έτσι, όταν νομίζετε ότι η σχέση που θέλετε βρίσκετε μονο στη φαντασια σας , βλέπετε πραγματικά μια δυνατότητα που υπάρχει . Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να κάνετε τιποτα διαφορετικό - απλά να στραφείτε σε μια πραγματικότητα, όπου έχετε ολα οσα θελετε . Και ο τρόπος για να αλλάξουν τα πραγματα ειναι , να παραδεχθείτε οτι αυτο που θέλετε υπάρχει ήδη, τώρα! Αυτό θα σας βάλει στην ίδια συχνότητα δόνησης με την πραγματικότητα που θα επιλέξετε.

δοκιμάστε αυτο τον τροπο ισως επιταχύνει της εκδηλώσεις σας

http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com/t138-topic

πως να βρειτε την αδελφη ψυχη σας

Βρήκα αυτό το άρθρο ... νομίζω οτι εχει ενδιαφέρων

Πέντε βήματα για να βρείτε την αδελφή ψηχή σας
© 2003 Holistipak

Πολλοί άνθρωποι εκδηλώνουν την αδελφή ψυχή τους μέσα σε επτά ημέρες απο αυτη την εργασία . Γιατί συμβαίνει αυτό; Η εργασια αυτη ανοίγει ενα δρομο στην πρόοδό τους προς την αγάπη. Επιλέγοντας από τις ασκήσεις που κάνουμε στο εργαστιριο αγαπης με , τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε όλα οσα σας μπλοκάρουν και ο δρομος της αγαπης θα ανοιξει για σας .

1. Άνοιγμα προς την πιθανότητα ότι υπαρχει η αδελφή ψυχή σας κάπου εκεί έξω, ζει και αναπνέει τώρα. Σε αυτή την κυνική κοινωνία, είναι εύκολο να είστε σκεπτικιστές να σκεφτείτε ότι η αγάπη είναι μόνο για τους τυχερούς . Αυτό κάνει πολλούς να αισθάνονται απελπισμένοι και μονοι , και αυτό δεν είναι ευνοϊκό για την προσέλκυση της αγάπης σας. Αλλάξτε τη σκέψη σας στο θέμα αυτό για να ανοιξει ο δρομος για  την αγάπη. Ξεκινήστε επιβεβαιώνοντας ότι έχετε μια αδελφή ψυχή, και ότι τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει χώρια. . Η πεποίθησή μου είναι ότι υπάρχει "καπάκι για κάθε δοχείο,« ένας τέλειος σύντροφος για κάθε έναν από εμάς. Να ξέρετε ότι αυτό είναι απολύτως αληθινό , και ότι η έντονη επιθυμία σας για αγάπη είναι απλά η ενέργεια που θα τον ωθήσει στην αγκαλιά σας .

2. Διώξτε τις αρνητικές πεποιθήσεις και κάθε τι που σας πλήγωσε . Φανταστείτε ότι έχετε μια αδελφή ψυχή, αυτός είναι ο έρωτας της ζωής σας και έχει όλα όσα θέλετε, ακόμα κι αν δεν φαντάζεστε που μπορει να βρίσκετε το πρόσωπο αυτό Αφήστε ολα τα αρνητικά σπου σκέφτεστε "ηρεμήστε ", και επιβεβαιώστε ότι οι δύο από σας έχετε μαζι μοναδική χημεία . Κοιτάξτε γύρω σας, ψάχνοντας τις ιστορίες αγάπης που βλέπετε, ειδικά αυτες τις απιθανες που καποιοι εχουν βρει την αδελφη ψυχη τους . Αποδεχτείτε ότι δεν υπάρχουν όρια στην αγάπη και ότι μπορείτε να τα έχετε όλα. Γράψτε μια επιβεβαίωση για τον εαυτό σας , " η αδελφή ψυχή μου έρχεται κοντα μου τωρα . Τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει ."

Αν εξακολουθείτε να σκέφτεστε ένα παλιό έρωτα, βεβαιωθείτε ότι αυτό το άτομο αυτο ειναι ο ένας για σας, θα πρέπει να απελευθερώσετε το άτομο αυτο . Ακόμα και αν είναι η αδελφή ψυχή σας, η απελευθερώστε απο αρνητικές σκεψεις για το ατομο αυτο και μετατρέψτε σε θετικες σταματήστε να κρέμεστε απο το ατομο ι, καθώς αυτό μπορεί να καθυστερήσει την αγάπη του για εσάς. ναι αυτό θα τον φέρει πισω σε σας.

3. ΚΑΝΤΕ δύο λίστες. Εξετάστε όλες τις παλιές σχέσεις σας. Ξεκαθαρίστε τι λειτούργησε για σας και τι δεν κανατε καλα . Από αυτό, καταλήξτε σε μια λίστα με τα χαρακτηριστικά που έχει η αδελφή ψυχή σας και αυτοί (ες) σίγουρα δεν είχαν Επίσης, σημειώστε το είδος της σχέσης που θέλετε Αν υπάρχουν σχέσεις σε φίλους ή στην οικογένειά σας που θαυμάζετε , γράψτε ό, τι θέλετε σχετικά με αυτές τις σχέσεις, ξέροντας ότι μπορείτε να έχετε μια τέτοια σχεση για σας στη δική σας σχέση με την αδελφή ψυχή. Ο δεύτερος κατάλογος πρέπει να περιγράφεται λεπτομερώς τι θα δωσετε στη σχέση. Είναι ολα αυτα που έχετε να προσφέρετε. Το μέρος αυτό είναι σημαντικό για την ισορροπία. Αν είναι δύσκολο να σκεφτειτε τι ειναι καλο πανω σας , ξεκινήστε με τα ωραία πράγματα που οι φιλοι σας εχουν πει για σας .. Δεν χρειάζεται να δεσμεύεστε με αυτές τις λίστες. Δεν το κανετε για να σας περιορίσει, αλλά αντ 'αυτού να σας δώσει μια καλύτερη αίσθηση του τη αδελφη ψυχη θελετε . Αυτό το άτομο έρχετε για σας και θα ταιριάζει πολύ καλά μαζί σας.

4. Απευθύνετε έκκληση για την αδελφη ψυχη σας μεσα σας αλλα & εξω απο εσας στο συμπαν . Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα. Κατ 'αρχάς, στείλτε μια πρόσκληση μεσα σας μεσω της προσευχής ή με επιβεβαίωση. Ενεργειακά καλέστε αυτό το πρόσωπο στη ζωή σας. Συνεχίστε την κλήση της αδελφης ψυχής σας στο εξωτερικό στέλνοντας θετική ενέργεια. Αγοράστε μια κάρτα για το άτομό αυτο (ναι, ακόμη και πριν να το έχετε συναντήσει), βαλτε τη καπου να την βλεπετε αδειάστε ενα συρτάρι στο σπίτι Κάνετε χώρο μεσα σας και εξω για δεχτειτε αυτο το ατομο που έρχετε στη ζωη σας .

καντε σκεψεις για την αδελφη ψυχη σας συχνά. Μπορείτε να βρείτε αισθήματα αγαπης γιαυτον μεσα σας


5. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ & ΑΝΟΧΗ.
 Αν έχετε μίσος που δεν σας αφηνει να κατανοήσετε ότι η αδελφή ψυχή σας μπορεί να είναι πολύ καλη " αν έχετε ένα ναυάγιο στο παρελθον σας ." Χρησιμοποιήστε αυτό το παράδειγμα για να τονίσετε το γεγονός ότι, αν κανετε το εσωτερικό έργο, δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσετε να συναντήσετε κάποιον. Έχω ένα αρχείο γεμάτο από παραδείγματα ανθρώπων που έχουν συναντήσει κάποιον ενω δεν βγαινουν απο το σπίτι. Ωστόσο, σήμερα, θα το κάνετε με διαφορετικό τρόπο. Μάθετε να βγαίνετε έξω χωρίς πρόγραμμα Η ευκαιρία να γνωρίσετε ένα άλλο ανθρώπινο ον, ακόμη και για μια σύντομη στιγμή, είναι πολύτιμη. Ακούστε πιο βαθιά, και προσπαθήστε να τους καταλάβετε . Μην βαζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο κάνοντας αυτα που δεν θέλετε να κανετε , και σε καμία περίπτωση μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να αισθάνεται απελπισμένος ή να βρεθει σε απελπιστική κατάσταση . Κρατήστε βαθειά ριζωμένη μέσα σας την αντίληψη οτι περα απο το οτιδήποτε συμβαίνει τωρα έχετε μια αδελφή ψυχή που ζει κι αναπνέει κάπου σε αυτή τη γη. Τίποτα δεν θα τον κρατήσει μακριά από εσάς, και έτσι δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε και να σκέφτεστε ποτε θα ερθει . Συνεχίστε να σκέφτεστε ετσι και θα μαγνητίσετε την αδελφή ψυχή σας.

Αυτά τα πέντε βήματα έχουν δουλεψει για χιλιάδες ανθρώπους που τωρα ειναι παντρεμενοι με την αδελφη ψυχη τους , και βιώνουν μια σχέση πέρααπο αυτο που θα μπορούσαν να φανταστούν για τον εαυτό τους. Αυτή η διαδικασία του ανοίγματος στην αδελφή ψυχή σας δεν θα είναι πάντα εύκολη , αλλά αξιζει να δοκιμάσετε .

Η Kathryn Alice, RScP διδάσκει σε σεμινάρια για την αγάπη Είναι συχνά δημοσιεύει ι για το θέμα αυτό και έχει οδηγήσει πολλούς να βρουν τις αγάπες τους.

Το κλειδί είναι να προσποιηθειτε ( οτι ήδη έχετε )αυτο που θέλετε και αρκετά σύντομα το ψέμα θα γίνει πραγματικότητα

Θα είναι σαν ένα ημερολόγιο για να μοιραστούμε ολοι μαζι εμπειρίες σαν να εχουν συμβεί. Κατά κάποιο τρόπο, δηλώνοντας στους εαυτούς μας και τους άλλους ότι αυτό που θέλουμε ειναι ηδη η πραγματικότητα μας. 
Η ιδεα μου ηρθε οταν ηθελα να δω καποιον Δεν εχει σημασία αν θέλουμε άλλα πράγματα, εδω ειναι ενα θεμα για σχέση και θα κανουμε και ενα θεμα για χρηματα δουλεια η οτι αλλο Με αυτό τον τρόπο τα μελη μπορούν να γράψουν στο κατάλληλο θέμα την ψεύτικη πραγματικότητα τους.γραψτε εδω τι θελετε πραγματικά να συμβει για μια σχεση _νεα _ η με καποιον πρωην που θελετε παλι στη ζωή σας , αλλά για άλλους ανθρώπους ηδουλειά των ονείρων σας ..........γραψτε οτι θελετε .......και ας αφήσουμε το συμπαν να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας 


Το Σύμπαν δεν ξέρει τη διαφορά ανάμεσα σε μια αλήθεια και ένα ψέμα. 

Έτσι, αν αισθάνεστε καλά γράφοντας την ιστορία σας 
τότε το σύμπαν αισθάνεται τους κραδασμούς σας όπως γράφετε ή σκέφτεστε για την ιστορία σας (οπτικοποίηση και σας δίνει περισσότερο από ότι τα καλά συναισθήματα και την κατάσταση και αν είστε τυχεροί την ίδια ιστορία. Το Σύμπαν δεν μπορεί να σας δώσει ένα ψέμα.

Το κλειδί είναι να προσποιηθειτε ( οτι ήδη έχετε )αυτο που θέλετε και αρκετά σύντομα το ψέμα θα γίνει πραγματικότητα

Σκεφτόμουν να ανοίξω ενα θεμα με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν με ενα ψεύτικο μήνυμα να παρουν αυτο που θέλουν μπορει να ειναι χρήματα η ενας πρώην η οτιδήποτε θέλουν . Όλοι φαίνεται να δίνουν συμβουλές για το πως ενεργούν σαν το πράγμα που θέλουμε να είναι ήδη δικό μας αλλά όταν πρόκειται να γινει αυτο φαίνεται δύσκολο . Και ίσως μπορούμε να νιωθουμε θετικα οταν και οι άλλοι λένε θετικά πράγματα, συγχαίροντας ο ένας τον άλλο για την «επιτυχία» μας στην προσέλκυση αυτων που θελουν

Νομίζω ότι αυτό θα είναι μια καλή άσκηση για όλους μας σκεφτόμαστε και να πράττουμε σαν αυτο που θέλουμε να είναι ήδη η δικό μας. Αυτό είναι ακριβώς μια πρόταση αν και οι άλλοι ενδιαφέρονται τότε θα είμαι στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσει "ιστορία επιτυχίας" μου ο καθένας μπορεί να γραψει .
Εγω πριν λιγες μερες το εκανα .......ενω ειχα μια χαλια ημερα εγραψα την ημερα μου σαν να ηταν η πιο ομορφη μερα που ειχα ζησει και την αλλη μερα αυτο που εγραψα .....εγινε
το κλειδι ειναι να νιωθετε αυτα που γραφετε

http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com/t89-topic


μπορώ να παρω τον πρωην μου πισω με το νομο της ελξης?

μπορώ να παρω τον πρωην μου πισω με το νομο της ελξης? 


οσοι ασχολείστε με το νομο της ελξης ξέρετε την απάντηση! 


ΝΑΙ λειτουργεί! 

Εδώ είναι ένα άρθρο που βρήκα πολύ χρήσιμο: 


Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις είναι "Μπορείς να προσελκύσεις ένα συγκεκριμένο άτομο χρησιμοποιώντας το νόμο της έλξης;" Τα καλά νέα είναι ΝΑΙ μπορείτε να προσελκύσετε οπουδήποτε συγκεκριμένο πρόσωπο στη ζωή σας σε μια σχέση που θα επιλέξετε και με επιτυχία. 

Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό συναίσθημα όλων σε το ολόκληρο το σύμπαν. Όταν πρόκειται για τα χρήματα, τις θέσεις εργασίας, και τόσα άλλα πράγματα οι άνθρωποι δεν έχουν και τόσο μεγάλη δυσκολία να να προσελκύσουν . Σε θέματα της καρδιάς, αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε ο πόνος είναι μέγιστος. Οταν αγαπάς, το συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο για σενα, ακόμα και ολόκληρος το κόσμος δεν μπορεί να υποκαταστήσει το εν λόγω πρόσωπο. Τώρα δεν έχω τη μεγάλη ειδήση για σας σήμερα. Ναι, μπορείτε να προσελκύσετε το συγκεκριμένο πρόσωπο που είστε ερωτευμένος . Έτσι σήμερα επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι απολύτως συνεπαρμένος και απλώς ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία. 

Επιθυμία και απόγνωση - Θα πρέπει να αφήσετε την απελπισία 

Ενώ η επιθυμία είναι μια ιερή ενέργεια, μια ενέργεια δημιουργίας, η απελπισία είναι ακριβώς το αντίθετο, μια καταστροφική ενέργεια. Όταν η επιθυμία είναι ανικανοποίητη το κενό θα εξαγορασθεί από την απελπισία. Ενώ η επιθυμία είναι μια καθαρή και καλή ενέργεια, η απελπισία είναι μια ισχυρή αρνητική ενέργεια.Η επιθυμία δημιουργεί τις δονήσεις σε σας για να προσελκύσετε, η απόγνωση δημιουργεί ακριβώς της αντίθετες δονησεις , να αποκρούσετε Όταν ερωτευτήκατε με το συγκεκριμένο πρόσωπο, ο ιερός σπόρος της επιθυμίας σπάρθηκε για σας. Για το λόγου ό, τι όταν η επιθυμία ειναι ανεκπλήρωτη γίνετε απόγνωση προσπεραστε την . Έτσι το πρώτο βήμα είναι να αφαιρέσετε την απελπισία. Διαγραφή όλης της απόγνωσης 


Πώς να διαγράψετε την απόγνωση; 
Ο ευκολότερος τρόπος για να διαγράψετε την απελπισία είναι να το ξεχάσετε . Παραδοθείτε στο φως της θείας αγάπης του Σύμπαντος. Φανταστείτε το όμορφο φως της θείας αγάπης, ενα καθαρό ακτινοβόλο φως αγάπης. Παραδοθείτε σε εκείνο το όμορφο αστραφτερό φως. Αυτό το φως που σας εχει δημιουργήσει, σας έδωσε ό, τι έχετε , και ότι το φως απλα σας αγαπά , δεν έχει σημασία τι έχετε κάνει μέχρι τώρα. Αυτό το φως είναι επιεικής, 100% με αγνή αγαπη και αρκετά ισχυρό για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια όμορφη πραγματικότητα πέρα ​​από κάθε φαντασία . Όταν ερωτευτείτε το φως σας ενημερώνει σιωπηλά τι να κάνετε , μόνο αν μπορειτε να ακούσετε . Ας ξεχασετε τα παντα , παρά δείτε και να αρχίστε απο την αρχη . Σήμερα υποταχθείτε σε ενα θεϊκό φως και επιβεβαιώστε τον εαυτό σας οτι πρεπει ξεχασετε , να παραδοθείτε και να επιτρέψετε στο Θείο Φως να δημιουργήσει ένα λαμπρό μέλλον, μια φωτεινή ζωή και αγάπη για εσάς. Αποδεχθείτε την θεία βούληση, διότι η θεία βούληση θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο ευτυχισμένη από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. 

Μόλις το κάνετε αυτό το μέρος διασκέδασης αρχίζει. 

Δημιουργώντας μια όμορφη ερωτική ζωή 
Μόλις έχετε αφήσει να πάει ενα μήνυμα σε αυτό το πρόσωπο, έχετε δώσει ένα πολύ δυνατο και ισχυρό μήνυμα στο Σύμπαν και είστε έτοιμοι για την αγάπη στη ζωή σας. Αν στο παρελθόν η αγάπη σας ήταν μονόπλευρη τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε μια πολύπλευρη σχέση. Είστε ένας σούπερ ήρωας σας στο θέατρο του νου. Η ταινία σας είναι στο μυαλό σας και η ταινία σας δημιουργεί την πραγματικότητά σας. Έχετε 100% έλεγχο στη φαντασία σας και να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη γνωση για να δημιουργήσετε μια πραγματικότητα της επιλογής σας. 

Τώρα πλέον απλά φανταστείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο οτι σας αγαπαει . Νωρίτερα θα ήταν μια μονοπλευρη αγάπη τώρα φανταστείτε τον εραστή σας οτι είναι και αυτός ερωτευμένος μαζί σας. «ο αγαπημένος σας σας αγαπά", η επιθυμία σας ικανοποιείται. Πως αισθάνεσαι; Πείτε στον εαυτό σας μια επιβεβαίωση 1000 φορές "_______ με αγαπά "Δείτε τι συμβαίνει στις επόμενες 5-7 ημέρες. Δείτε τη μετατόπιση της ενέργειας. Παρατηρήστε πως αισθάνεστε Κοιτάξτε τον εραστή σας είναι ερωτευμένος μαζί σας. Κρατήστε μια καρτέλα με τα συναισθήματα. Πως αισθάνεστε;κρατήστε μια καθαρή εικονα στο μυαλό σας, πως κάνετε έρωτα με τον εραστή σας. Πως αισθάνεστε; 

Αν κάνετε τα παραπάνω σωστά θα συνειδητοποιήσετε και θα γελάτε με τον εαυτό σας,γιατι ήμουν τόσο απελπισμένος ; Και μόλις το κάνατε καλά, ο κόσμος σας ανοίγει. Αισθάνεστε πιο ισχυροί. Αν το κάνετε αυτό σωστά θα αισθανθείτε σαν νικητής και τον κόσμο σας από τις επιλογές σας να ανοίγει. Σίγουρα θα αναρωτιέστε ; Γιατί δεν μπορουσα να το ξεχασω πριν ; 

Αποστολή αγάπης 
Ενώ οι παραπάνω τεχνικές ειναι για να σας βγάλουν από το λάκκο των απελπισμένων συναισθήματων και να σας κάνουν να αισθανθείτε σαν νικητής, έτσι ώστε θετικές σκέψεις και τα συναισθήματά θα ερθουν και θα σας κανουν να συνειδητοποιήσετε πόσο θελετε το εν λόγω πρόσωπο λόγω της αγάπης ή επειδή ήθελε να ικανοποιήσετε το εγώ σας. Σε πολλές περιπτώσεις, η απόγνωση για να γυρισει πισω δεν είναι λόγω της αγάπης, αλλά λόγω της μια αίσθησης κατάκτησης. Έτσι τώρα ξέρετε στην καρδιά σας εάν αγαπάτε πραγματικά το άλλο πρόσωπο ή όχι. Εάν ειναι αγάπη \ μόλις επιτρέψατε στο Σύμπαν να σας παραδώσει την καλύτερη παλμική αντιστοιχία για σας. 

Τώρα αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για όσους αγαπούν 
Η αγάπη - η δύναμη πίσω από τη δημιουργία 
Πρεπει να καταλαβετε αυτο Με αγάπη μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε, να κερδίσει την καρδιά οποιουδήποτε , το μυαλό και την ψυχή. Κάθε μέρα για τουλάχιστον 10 λεπτά να καθίσετε και να στείλετε σκέψεις αγαπης για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Φανταστείτε ότι έχετε ήδη μια σχέση μαζί του Ο εραστής σας σας αγαπά εντελώς. 

Φανταστείτε ένα ροζ σφαίρα ενέργειας αναμεσα στα χέρια σας μεσα στην οποία βλέπετε οτι έχετε ήδη τη σχέση της επιλογής σας. Σε αυτή την μπάλα μπορείτε να δείτε εσεάς και τον εραστή σας. Αυτή η μπάλα μπορεί να περιέχει μόνο αγνή και καλή ενέργεια αγάπης. Σημειώστε τα λόγια, τις σκέψεις, το είδος της σχέσης που έχουν και οι δύο σε αυτή τη μπάλα. Τώρα ξεχαστε τη ροζ μπάλα. Αφήστε τη να ρέει μακριά στο Σύμπαν. 

Αφήστε οποιαδήποτε προσκόλληση. Και αν το κάνετε σωστά θα είστε ήδη σε ένα πεδίο όπου μπορείτε να νιώσετε τα συναισθήματα της σχέσης και αγαπης για τον εραστή σας. Σε περίπτωση που υπάρχουν αμφιβολίες Βεβαιώστε τον εαυτό σας, στο θεϊκό φως μου". «Έχω μόνο αγάπη και ευγνωμοσύνη για το θεϊκό φως μου". 

Θυμηθείτε αυτό πολύ καθαρη δηλωση Πρόθεση που μπορείνα συμβε μονο όταν στα συναισθήματα δόνησης το επίπεδο είναι υψηλό.Η απελπισία είναι σαν ένα βαθύ πηγάδι, έχει μια-χαμηλή δόνηση.Η αγάπη και Ευγνωμοσύνη έχουν την υψηλότερη δόνηση. 

Αν το κάνετε αυτό τα συναισθήματά σας σε αυτό το σημείο του χρόνου, θα πρέπει να είναι: 
1. μηδέν απόγνωση. Σίγουρα θα αναρωτιέστε όπου έχει εξαφανιστεί; 
2. εξαιρετικά ευτυχής γιατί έχετε δημιουργήσει μια όμορφη σχέση και πιστευετε και θεωρείτε ότι είναι ζωντανη 
3. μια τέλεια ευτυχισμένη σχέση ανάμεσα σε εσάς και το Σύμπαν, που μπορείτε μονο εσεις να εχετε έχουν Ευχαριστήστε το Σύμπαν. 

Η τέλεια σχέση σας θα εκδηλωθεί με κάθε βεβαιότητα. 60.000 σκέψεις την ημέρα είναι το κάρμα σκέψης σας. Εάν η αγάπη και η ευγνωμοσύνη είναι στο 80% αυτό το κάρμα σκέψης δεν μπορείτε την ομορφη σχέση που θα δημιουργήσετε, Ειναι πολύ πέρα από τη φαντασία σας.http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com/t84-topic

πως να παρετε τον πρωην σας πισω με το νομο της ελξης 1

ΜΕΡΟΣ - 1 


"πολλούς απο εσας αυτο που σας απασχολεί ειναι να παρετε πισω εναν πρώην ? : 

" "ρωτάτε τι θα γινει και αν θα ειστε παλι μαζι " 
αραγε μπορείτε να πάρετε τον πρώην σας πισω με το νομο της ελξης ? 

Η απάντηση είναι ΝΑΙ! με τον νομο της ελξης Μπορείτε να σας προσελκύσετε τον πρώην εραστή σας πίσω στη ζωή σας. 
Μπορώ να σας πω με έμφαση, ότι μπορείτε σιγουρα να παρετε τον πρωην σας πισω δεν υπαρχει ουτε ίχνος αμφιβολίας, οτι εσεις και ο πρωην σας μπορειτε να ειστε μαζι 

Το ξέρω γιατί το έχω κάνει. Είμαι η ζωντανή απόδειξη αυτού του μυστηριώδους και θαυματουργού φαινόμενου! (Στην πραγματικότητα, δεν είναι μυστήριο ή θαυμα ή κάτι τέτοιο).. Μάλιστα, έχω προσελκύσει ανθρωπους στη ζωη μου σε αρκετές περιπτώσεις.και αυτο συμβαινει συχνα. Δεν είμαι μοντέλο . Δεν είμαι μια διασημότητα. Ούτε είμαι εκατομμυριούχος 

. ποτε δεν ειχα προβλημα να προσελκυσω εναν πρωην πισω ακολουθησα τα εξης πραγματα για να παρω τον πρωην μου πισω .αν σας αποασχολει πως να διατηρησετε τη σχεση σας αυτο δεν ειναι ενα θεμα που σας ταιριαζει . . Αυτό είναι αποκλειστικά ενα θεμα : πως να προσελκυσετε τον πρωην σας πισω με το νομο της ελξης 

ακομα και τωρα που τα γραφω αυτα εγω ειμαι με εναν πρωην. Μπορώ να πω ότι ήταν η αγάπη της ζωής μου.Τον εχω προσελκύσει πισω παρολο που περασε πολυς καιρος απο τοτε που χωρισαμε και παρολο που έφταιγα εγω για το χωρισμο



έχω ήδη προσελκύσει τον πρωην στη ζωή μου. στο παρελθόν ήμουν στην ιδια θεση με εσας . 

Δεν θα μπω σε όλες τις λεπτομέρειες της "ιστορίας μου", αλλά εγώ θα σας πω το εξής: μπορει να σκεφτείτε οτι η κατασταση δεν ηταν τοσο ασχημη σαν τη δική σας επιτρέψτε μου να σας πω Δεν ήταν τόσο άσχημη σαν τη δική σας. 

ΗΤΑΝ χειρότερα! 

Προσβολές, τις κατηγορίες, λέξεις κατάρες, Μετά το χωρισμα υπήρχαν και άλλα τριτα ατομα , κλπ. Ήταν άσχημο. (βασικά, παραδέχομαι αυτό, χωρίς ντροπή, ότι εγώ παρακάλεσα το χωρισμα Και εχασα το σεβασμο αυτου του ανθρώπου στην πορεια . Δεν ειχα καμια επαφη μαζι του . 

τα ακουσα όλα. 
«Δεν αγαπώ" 
"Δεν έχω συναισθήματα για σενα" 
"Δεν θέλω να είμαι μαζί σου" 
* ποτε δεν θα νιώσω κατι για σενα" 
"Δεν θα είμαστε ποτέ ξανά μαζί" 

Μπλα, μπλα, μπλ 
Και τότε, υπήρξα σιωπηλή 

τι να εκανα ? δεν μπορω να περιγράψω τον πόνο που ένιωθα. Ήμουν χαλια , κατάθλιψη, και καταστροφή .Ήμουν σκια εαυτού μου. για να σηκωθώ το πρωι απο το κρεβατι επρεπε να κανω μεγαλη προσπαθεια . 

Αλλά το μονο που ήξερα ηταν πώς να χρησιμοποιω το νόμο της έλξης σωστά σε αυτά τα θέματα. 

Και θα σας πω αυτό, Όλος ότι ο πόνος που αισθάνεστε είναι δικη σας δημιουργία θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη γι 'αυτό, αν θέλετε να έχετε άλλη μια ευκαιρία με τον πρώην σας


η συνεχεια εδω http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com/t85-topic

Όλα είναι δυνατά!

Όλα είναι δυνατά!. Αν έχετε συναισθήματα για αυτό το άτομο να φανταστειτε οτι αισθάνετε οπως και εσε'ις , αν θέλετε μια δουλεια η περισσ'οτερα χρηματα φανταστέιτε οτι συμβαινει και νιωστε υπεροχα. . οσο πιο εντονα το νιωθετε τοσο πιο κοντα εισατε στο στοχο σας . ειναι το μυνημα που στελνετε στο συμπαν. .. Αφού το κάνετε αυτό από την προσωπική εμπειρία θα γίνει , (είχα εκδηλώσεις, κάποιες  εγιναν σε 2 ημέρες, κάποιες  σε λιγα λεπτα! μερικες  σε ένα μήνα και μερικες  είναι ακόμη στο δρομο), ξέρω ότι αυτό λειτουργεί. 

. Μόλις τελειώσετε με την οπτικοποίηση και τα συναισθήματα, 

ΞΕΧΑΣΤΕΤΟ. ." Από όσα έχω μάθει αυτο δεν συμαινει οτι δεν δουλευει.ΔΕΝ αναρωτιέμαι αν αυτό θα συμβεί με αυτόν τον τρόπο η τον αλλο .ΟΥΤΕ ανησυχω αν το κανω λαθος Αυτα και οι σκεψεις που ερχοντε μαζι με αυτα δεν με αφηνουν να το ξεχασω. . Εάν εστίασω στο πότε θα συμβεί τότε είναι να σαν μην έχω εμπιστοσύνη ΠΛΗΡΩΣ στο σύμπαν.. Νομίζω ότι αυτός είναι ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο αυτό δεν λειτουργεί με πολλούς ανθρώπους. Τόσα χρόνια, εχουν, χαμηλή αυτοεκτίμηση, είναι τραυματισμένοι, είναι καταθλιπτικοί, λένε για ΧΡΟΝΙΑ "δεν μπορω. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ». Τόσο πολύ που έχει που εχουν γινει ενα με το δεν μπορω 
συγχωρείστε τον εαυτό σας συγχωρείστε όλους εκείνους σας εχουν βλάψει, να ειστε ανοικτοι, , και να ερωτεύθητε με τον εαυτό σας να ειστε ευτυχισμένοι μεσα σας; και ναι αυτό είναι δυσκολο αλλά είναι το πρώτο βήμα. το λεω αυτο αυτό επειδή αν σκεφτεστε "Πότε θα συμβεί αυτό; / δουλευει?Οι σκέψεις που θα κανετε ειναι αντίθετες του να το ξεχασετε,... θα λιώνετε και δεν θα έχετε κανενα αποτελεσμα . Παίρνουμε όλες της θλιβερές αρνητικές σκέψεις, αλλά δεν τις πολεμαμε, τις αναγνωρίζουμε και στρέφουμε την προσοχη μας σε κατι αλλο. Όποτε εχω μια αρνητική σκέψη ή παρατηρώ ότι δεν το ξεχναω" τότε αρχίζω να γραφω στη λίστα με τα πράγματα που είμαι ευγνώμων για στο τέλος λεω "Είμαι πολύ χαρούμενος γιαυτο που είμαι, "και μπορώ να προσθέσω τα συναισθήματα να αντιστοιχούν με τα λόγια μου και αναπόφευκτα θα βγω χαμογελαστή  οι αρνητικές σκέψεις έχουν ήδη φυγει από τότε γραφω ολα οσα ειμαι ευγνώμων 

Εστίαστε σε ό, τι σας κάνει ευτυχισμένο, Σκεφτείτε τι σας κάνει ευτυχισμένο; Η ζωγραφική τα κόκκινα νύχια σας; Μουσική στο πιάνο; Η μαγειρική; Αξίζετε να είστε ευτυχείς έτσι κάντε ό, τι σας κάνει ευτυχισμένους, κάντε τα , και μην αναρωτιέστε ποτε θα γινει η πόσο καιρό θα παρει ξεχαστε το , κάντε μια λίστα με ό, τι είστε ευγνώμονες καθε μερα!. Αντιμετωπίστε τις αρνητικές σκέψεις . ερωτευτητε τον εαυτο σας, επειδή η ευτυχία σας έρχεται από μέσα σας, επειδή είστε εσείς η ευτηχια. 

. Τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν επιτύχει μια σχέση με πρωην και συγκεκριμένα άτομα. όλα είναι πιθανά 
Είναι δυνατόν να έχετε μια σχέση με το συγκεκριμένο άτομο, αν το θέλετε, . Το σύμπαν θα το δώσει σε εσάς. Εμπιστοσύνη. . Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, αν αναρωτιέστε γιατί μερικοί χρειάζονται τόσο χρόνο για ντον φερον πισω και αν είστε είναι αρνητική, η αρνητικότητα ειναι αυτο που θα συμβεί αμέσως, αυτό δεν βοηθαει να το ξεχασετε .... Αυτό δεν είναι εμπιστοσύνη 

θα γράψουμε και αλλα για το θεμα στη συνεχεια 
εμπιστευτειτε το συμπαν παντα μας δινει αυτο που θελουμε